Hocam merhabalar TV hakkında bilgi istemiştiniz;
Açıkçası güzel cihaz. Slim kasa olması hoş. Yanlız
@Adem Helvacı beyin dediği gibi edge LED mevzusunu cihazda hissediyorsunuz. Yani siyah ekranda ortada bir görüntü nesne belirdiğinde alttan yukarı doğru bir aydınlanma yapıyor. Bu mause imleciylede beraber hareket eden bir ışık yansıması yapıyor. Cihazın alt tarafı özellikle ayak kısmına doğru ısınmalar mevcut. Görüntü 100hz panel için akıcı ve kesintisiz. İnternetten 4k (YouTube) üzerinden bir video açtım benim internet hızımın 16 MBS olmasına rağmen ilk 3 dk sorunsuz ondan sonra geç yüklemeler başladı. Ama video devam ediyor aynı kalitede. 1080p de sorunsuz devam ediyor videolar. PS3 kullanıcısıyım. Oyunlarda sorun görmedim. Sesi bayağı iyi derecede... Cihazda anladığım kadarıyla 3gb rom bulunuyor bunun 2,5 GB size ait. Eğer fazla uygulama yüklemeden kullanırsanız internet önbelleğinde de sorun yaşamazsınız kanaatindeyim...
7 tane renk modu 6 ya yakın ses modu var.
Benim tek takıldığım şu ana kadar üsttede dediğim gibi edge ledlerin sorunu olan yansıma oldu. Cihaz açılırken ışık sızması denilen olay bu cihazda olmuyor.... Hakkımızda hayırlısı ?