58U9500 bu istisnalar arasında mı?Vestel de U serisi bir tv alacağıma (İstisna bazı modeller hariç) gidip çuval çuval Taşköprü sarımsağı alırım zira daha mantıklı bir alışveriş olur
Grundig lütfen. Panel üreticisi de güvenilir.
Bugün Regal 32R604H sipariş ettim. Bakalım nasıl bir ürün.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bu nasıldır?
kardeşim küçük tvlere cevap vermiyorlar 3 kere yazdım en son aldım buyur araştırdım epey bu iyidir 3 yıl garantiliFull HD Uydu alıcılı 40 inç civarı Vestel üretimi en uygun ne var üstadlar? Adem Helvacı
Öncelikle hayırlı olsun aklında bu model olanlar için gerek tv kanalları gerek youtube gerek netflix fotoğrafları paylaşmanız mümkün mü acaba şimdiden teşekkür ederim..Vatandan aldığım 55xh8196 bugün geldi kurulum oldu çok beğendim görüntüsü harika uyduda kanal geçişleri 2-3 sn arası ama çok mühim değil gerçekten sony kalitesi çok farklı kesinlikle tavsiye ederim.
pus8505 (50 ve 58) inch olarak var. 55tu8500 ve 58pus8505 i yan yana karşılaştırma fırsatım oldu. mağazanın içinde aralarında ciddi bir fark göremedim. ama yinede tu8500 bir tık daha iyiydi. (Bu durum herkesin göz zevkine göre değişebilir) pus 8505 'ın android olması ve ambilght özelliği ile gerçekten çok cazip hale geliyor. fiyat olarak ta aralarında aman aman fark yok. ille de android olsun diyen tu8500 alarak android box ile yaklaşık aynı fiyata getirebilir. ben halen almadım. muhtemelen ikisinden birine karar vericem. Acelem yok ve fiyatlarda aşağı yönde bir oynama olabilir diye bekliyorum. umarım tersi olmaz.Merhaba.Ben Qled serisi tavsiyesinden kesinlikle vazgeçtim.Alanlar ciddi panel açıklığı şikayeti sorunu yaşadığını burada çok defa yazdılar.İade ve değişim süreci yaşayan arkadaşlarımız oldu.
O yüzden ben Samsung'ların içinden TU8500'ü önerebilirim.PUS 8505'in ise Samsung TU8500'e göre bir tık daha nit değeri yüksek.Siyahlarda ve karanlık sahnelerde de daha iyi.En performanslı ebadı 50 inch olanı,en fazla 58 inch olabilir.65 inch olan model IPS panele sahip bunun haricinde başka bilgim yok.Kötü olacağını zannetmiyorum yani bu televizyona kötü diyemem.
Ama daha önce bahsi geçen bir konu var ki o da şu Philips satış sonrası hizmet konusunda Samsung'dan geridedir.
Android tv oluşu IPTV gibi bir çok uygulamayı çalıştırmak için çok elverişlidir.
Samsung'da bu konu kısıtlı,Samsung'a özel ücretli IPTV satın alman gerekiyor.(Bildiğim kadarıyla)
TU8500'ü android box ile kullanmak da gayet mantıklı.İyi bir karar bence.pus8505 (50 ve 58) inch olarak var. 55tu8500 ve 58pus8505 i yan yana karşılaştırma fırsatım oldu. mağazanın içinde aralarında ciddi bir fark göremedim. ama yinede tu8500 bir tık daha iyiydi. (Bu durum herkesin göz zevkine göre değişebilir) pus 8505 'ın android olması ve ambilght özelliği ile gerçekten çok cazip hale geliyor. fiyat olarak ta aralarında aman aman fark yok. ille de android olsun diyen tu8500 alarak android box ile yaklaşık aynı fiyata getirebilir. ben halen almadım. muhtemelen ikisinden birine karar vericem. Acelem yok ve fiyatlarda aşağı yönde bir oynama olabilir diye bekliyorum. umarım tersi olmaz.