J Çevrimdışı

Jhmman

Yeni Üye
20 Eki 2020
13
44
Arçelik'in lisansladığı tasarıma sahip TV'nin özellikleri o arkadaşın bulduğu. Oradaki bilgiler doğru olmayabilir. Kasası aynı Skyworth G2A ile ancak iç parçaları farklı. Merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim.
çok teşekkür ederim, max 4500 TL 'ye kadar İPS veya VA ekran fark etmeyen tv arıyordum,siteden çok istifade ettim ve gezerken bu yorumu gördüm heyecanlandım, daha öncesinde lg 43 un7100 /um7100 ile ilginiyordum ama kafam karıştı , marka ve model takıntım olmadan daha üst ekranda olabilir ,tecrübelerinizle bana öneride bulunabilirmisiniz, çok kafam karıştı yardımlarınız inanın çok önemli@Horizon707,

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
çok teşekkür ederim, max 4500 TL 'ye kadar İPS veya VA ekran fark etmeyen tv arıyordum,siteden çok istifade ettim ve gezerken bu yorumu gördüm heyecanlandım, daha öncesinde lg 43 un7100 /um7100 ile ilginiyordum ama kafam karıştı , marka ve model takıntım olmadan daha üst ekranda olabilir ,tecrübelerinizle bana öneride bulunabilirmisiniz, çok kafam karıştı yardımlarınız inanın çok önemli@Horizon707,
Ben buradan tavsiye alarak 50GCU8900 aldım bu TV hakkında yardımcı olabileceğimi kast etmiştim. TV konusunda uzman değilim burada genel tavsiyeleri sayın albanez albanez veriyor. Online olduğunda size de cevap yazar. Ancak bu bütçeye yerli montaj TV'lere bakmanızı öneririm Vestel, Regal, belki bu Grundig e de bakabilirsiniz.

J Çevrimdışı

Jhmman

Yeni Üye
20 Eki 2020
13
44
Ben buradan tavsiye alarak 50GCU8900 aldım bu TV hakkında yardımcı olabileceğimi kast etmiştim. TV konusunda uzman değilim burada genel tavsiyeleri sayın albanez albanez veriyor. Online olduğunda size de cevap yazar. Ancak bu bütçeye yerli montaj TV'lere bakmanızı öneririm Vestel, Regal, belki bu Grundig e de bakabilirsiniz.
bu tv ile ilgili görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Arçelik'in lisansladığı tasarıma sahip TV'nin özellikleri o arkadaşın bulduğu. Oradaki bilgiler doğru olmayabilir. Kasası aynı Skyworth G2A ile ancak iç parçaları farklı. Merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olabilirim.
siz "SkyWorth" diye takılmayın bu olaya yoksa devam bilgiler de yine bocalarsınız,şöyleki;SkyWorth
dünyanın bu LCD Ligindeki çok az sayıdaki Ana üreticilerden birisidir! bir çok TV üretici gereken
panel dahil her bir parçayı bunlardan ithal ediyor zaten,adamlar A dan Zye her bir parçasının
ana üreticisidir! "Kumanda" hariç! onu bir kaç üretici üretiyor Çin de ama bakarsanız etrafa
binlerce tip Kumanda vardır:hihi ancak bunların üreticisi bir kaç tanedir yani Kumanda işi bunlardan
soruluyor!

SkyWorth yeni olarak 240Hzlik OLED panel bile üretti ve yakında bunları sahada göreceksiniz değişik marka TV ler olarak!
bunlara bağlı yan sayide fason çalışan bir kaç tane de panel üreticisi vardır v.s v.s

Arçelik keşke her bir şeyi SkyWorth dan alsa yaw o zaman süper TV leri de çıkabilirdi!

GCU/GDU lara gelirsem bu seriler bence yerli piyasanın en iyileridir VA veya IPS,zaten en üst serisi olan
GCU9800 NANOCell dir:ok
ancak 8900 olanı ise F/P ürünü olan 50/58lik ebatları VA paneldir,ancak "Samsung" filan değildir
önüne gelen yerde buna Samsung takmışlar diyorlar,bu yalnış,zaten Samsung S_LCD fabrikasında böyle bir panel
üretilmiyor,kendisi bile gidip Çin liden alıyor yaw:haha1
Takılmayın böyle "Samsung panelmiş" laflarına şimdi,vasat tip bir panel tüm diğerleri gibi 50Hz/8bit lik
kısaca her şeyiyle "vasat" panel ve TV dir bunlar,çıtayı bence azaltın,yoksa düşersiniz!

yada cebinize kuvvet Samsung QL/Sony9x serilerine bakacaksınız daha da iyisi olsun dersiniz OLED alacaksınız

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Sizin televizyonu teknosa'da gördüm kapalıydı ama kozmetiği çok güzeldi.

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
Evet çerçeveleri hoş duruyor. Işık sızması neredeyse hiç yok panelin kenarındaki karartılar dışında homojenite problemi yok. USB'den film dizi açıp fotoğraflarını çektim. Performansı beni tatmin etti TV'nin. Fotoğraflarda kamera beyaz dengesini sapıttı bazen ama yinede belki birinin karar vermesinde yardımcı olur diye yüklüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

DSC_5298db7ee471bc7fe47d.jpg
DSC_530130528ffe6deef9fa.jpg
DSC_5303af2388c9b4dae6e2.jpg
DSC_53062f03a3b6dcd144ae.jpg
DSC_530748c4758ce8330cda.jpg
DSC_5308b5d9aabf8417bd6a.jpg
DSC_5309a5691237b6f48372.jpg
DSC_531000cb84312be6a5e4.jpg
DSC_53118d6cd5be893eb9aa.jpg
DSC_5312823556089d60baa1.jpg
DSC_531372a9084f1d487ddf.jpg
DSC_531667d9dd2ae7f1a22c.jpg

MMTECH Çevrimdışı

MMTECH 

Aktif Üye
24 Mar 2020
101
31
Onvo 2020 ürünleri de kötü herhalde dostlar?

OV43250 1900₺​

Onvo OV55350 2900₺​

F Çevrimdışı

ferhats85 

Aktif Üye
18 Eki 2020
136
39
Daha önce de yazmıştım,bazı üreticiler vardır her bir şeyi üretiyorlar,"ihtisas" konusu diyeceğimiz bir şeyi yok
ne varsa üretiyorlar;daha doğrusu ÇİN mallarını topluyorlar,yani toplamacılık yapıyorlar veya Vestel/Arçelik
grubu bunu biraz daha ileri götürüp kendisi de bir şeyler üretiyor v.s ama olay bizim için toplamadır
ama bana göre zaten böyle olması da çok normaldir,zira her bir parçayı biz ülke olarak belki tek tek
üretebilecek beceride olsak bile yine de ithal ara mallar olmadan bu iş zor onun için bunun yerine parçaları
oradan buradan toplayıp ortaya karışık yapıyoruz ama konu "TV" olunca bu işte bence kötüyüz hala!

Sony de aynı boku yapıyor Samsung da böyle artık her şey harbi ÇİN malı ve alıp topluyorsun bu kadar basit
hattta Sony/Samy artık toplamıyor bile her şey Çin de yapılıyor!

Vestel şunu ayırt edemiyor,fason malları var(marka bazlı)kendi markası var v.s v.s
ama bir tane üst kalite ve üst kesime hitap eden TV si de hala yok!

yaw kırık Çin li bile QLED takıyor artık,millet hala bunu "Samsung" sanıyor:haha
NANO-IPS var bunu da takmıyor,yüksek baclit+CR değerli paneller var bunuda takmıyor!

gidip ucuz yollu panelleri veya stok larda duran AUO/CMO/CHOT/BOE v.s ne varsa toplayıp
bunları takıyor sonra SAMSUNG panel var lafı ortalığa salınıyor be,ülen ne Samsung u,onlar
bile gidip "Topkapı" dan topluyorlar panelleri desem aynen yeridir,insanlar SAMSUNG panel var diyor hala!

Vestel normal TV leri fiyat olarak güzel ama bana göre bunlar bile hala çok pahalı ancak DÖVİZ le geldiği
için haliyle fiyatlar bunlarda bile pahalı düşüyor

Arçelik kısmen daha iyi veya arada çok iyi seriler çıkarabiliyor ama Vestel bana göre hikaye hala
halbuki bunu daha iyi becerecek seviyede Vestel ama bişr türlü en azından günümüz paneli olan
QLED leri al tak yaw,pahalıysa pahalı kardeşim az üret zaten bunlar şak diye satılacaktır!
LGD git NANOCell al tak buda hemen satılır nasılsa,KAR marjınıda düşük tutarsın şakır şakır
bu mallar satılır,150 tane seri/model çıkarmışsın ülen hemen hepsi sorunlu kardeşim

BIM/A101 de malmı satılır yaw,kaliteyi de düşürdüler,Mağazaya gidiyorsun eşşek yükü para
o zaman consept Display mağazaları aç,ama patron duymasın bunları yani Ahmet beye ters işler bunlar yaw

Türkiye pazarı aslında TV işinde çok büyüktür,örneğin Fransa/Italya veya Almanya dan bile büyüktür(adet
bazlı cirolarda)çünkü ciddi bir çevre ülkelere hem ihracat şeklinde hem de yolcu-beraberi çıkışlı olarak
ciddi satışlar yapabiliyoruz!

yapın kardeşim HiEnd TV ler,zaten bizim millet o zaman markete filan gitmez bunları almak için
adam gibi mağazadan görerek deneyerek v.s alır pahalıda olsa bunlar daha rahat satılır!

şurda dursun :)

M Çevrimdışı

muratemr_e

Yeni Üye
15 Ağu 2020
35
37
100 hz alabileceğiniz en uygun panel. Almak istediğim paneldi bayağı araştırmıştım ama maddiyatım izin vermedi U9400 e yöneldim. Panel testlerinde Bi sıkıntı çıkmazsa kullanıcısını memnun edebilecek Bi tv. Sonuçta doğal 100 hz ve D Led. Ayrıca konsol bağleyeceksenız iyi seçeneklerden birisi. Kronik olarak köşelerde açıklık var panelle çerçeve arasında, mağazada inceledim, bence çok önemli değil.

F Çevrimdışı

ferhats85 

Aktif Üye
18 Eki 2020
136
39
100 hz alabileceğiniz en uygun panel. Almak istediğim paneldi bayağı araştırmıştım ama maddiyatım izin vermedi U9400 e yöneldim. Panel testlerinde Bi sıkıntı çıkmazsa kullanıcısını memnun edebilecek Bi tv. Sonuçta doğal 100 hz ve D Led. Ayrıca konsol bağleyeceksenız iyi seçeneklerden birisi. Kronik olarak köşelerde açıklık var panelle çerçeve arasında, mağazada inceledim, bence çok önemli değil.
vestel u9400 mü aldınız?

Geri
Üst Alt