Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Ado hocam son olarak toparlamak istedim istediğim fiyat aralığında en iyi görüntüyü veren yüksek hzli yüksek konstrastlı yani en ideal televizyon 3 tane vardı
7303
7502
78
Biz ise bunlar içinden dediğim tariflere uyan ve beni üzmeyecek 7502yi tercih ediyoruz değil mi ?
7502 bunlar içinde en iyi görüntüyü veren en yüksek hzli en yüksek konstrastlı makine değil mi ?
Azizim teknik verilere göre öyle. Yalnız bir daha uyarmak isterim ki hangi markayı alırsak alalım bir tarafından sukoyverecektir. Bakınız forumda bir kardeşimiz vertikal banding konusuna bu markaya ileri düzey tepkisini dile getiriyor, başka bir kardeşimiz ise üründen gayet memnun olduğunu kendisinde hiç sorun olmadığını belirtiyor. Sizin de durumu bildiğim ve hassasiyetinizi anladığım için bir kere daha belirtme gereği duydum. Bizim %100 kendi ellerimizle söküp inceleyip OK verdiğimiz tv lerde bile bazı arkadaşlarımızda sorun çıkıyor. yani siz de şimdi 7502 yi alırısnız (ki size en uyanı o şu şartlarda) fakat bir hususta canınızı sıkar o tv, sonra biz de burada vicdan azabı duymayalım :((