osmansefacengiz
Yeni Üye
- 23 Mar 2021
- 2
- 24
+++Vestel 43UA9600 Arkadaşlar televizyon ile bilgisi olan varmıdır küçük odam için almayı düşünüyorum
Ana kart Panel vs.
+++Vestel 43UA9600 Arkadaşlar televizyon ile bilgisi olan varmıdır küçük odam için almayı düşünüyorum
Ana kart Panel vs.
Işık sızması istemiyorsa tek çare oledoled yeni teknoloji gibi görünse de aslında plazmanın halefi diyelim .maalesef yanık sorunu oluyor
150 tl hatici bt cihazi alacaksin, ayni anda 2 farkli kulaklik baglayabiliyorsun. En basit ornegi buArkadaşlar. Alacağım TV de (android değil) Bluetooth özelliği yoksa kullanım aşamasında Bluetooth kulaklık bağlamanın bir çözümü olur mu?
Koskaca Philips 65pus7805 de Bluetooth yokmuş. E evde kimseyi rahatsız etmeden film izlerken napicaz..?
Hocam LG 916 veya Sony 90 serisi bakacaksın o zaman.Oled logo yaniklari var diye uzak duruyorum.
2 aydir 24” pc monitorunu tv diye kullaniyorum. Tu8500 2 kere degisti ve yine sorunlu oldugu icin iade ettim. Iyiki de samsung cozum merkezinden tutun servisine kadar cok ilgili hic bir sorun yasamadan iade kabul ettiler. Olmadi 1-2 ay daha monitorle idare ederim elbet ki alacagiz bi tv kismetimiz artik
Teşekkür ederim, bahsettiğiniz ürünü göremedimakşam hepsiburadada samsung 65" tv indirime giriyor bak istersen gercek indirim olursa tabii
Benim de alasım var Garanti durumu hakkında bilginiz var mı? Fatura kesim tarihinde mi başlıyor garantisi yoksa kurulum yapıldıktan sonra mı?Bu gece Vatanbilgisayar dan 5400 tl ye TCL 55C715 televizyonu sipariş ettim. İnşallah üzmez
garanti konusunda bilgim yok hemen kurulum yaptıracağım için önemli değil benim için.Benim de alasım var Garanti durumu hakkında bilginiz var mı? Fatura kesim tarihinde mi başlıyor garantisi yoksa kurulum yapıldıktan sonra mı?
Hocam biraz daha fazlasına Sony dururken çok cesur bir tercih olmuş.Bu gece Vatanbilgisayar dan 5400 tl ye TCL 55C715 televizyonu sipariş ettim. İnşallah üzmez
Walla acelem yok, diger marka ve modellere de baktim pek icime sinmedi. Samsung’un yeni seri cikacak tv beklicem. O zamana kadar 24” monitor ile devamHocam LG 916 veya Sony 90 serisi bakacaksın o zaman.
Toshiba 55UL3B63dt'yi HepsiBurada'dan 4200 ₺'ye aldım ve bu stresten kurtuldum. Diğer arkadaşlarda gönüllerine göre TV'yi bulmalarını diliyorum.İsteklerimi karşılayan Toshiba 55UL3B63dt'yi dün gece HBden dün akşam 4.600₺'ye satın aldım 6 ay önce bu TV'nin fiyatının 3500₺ olduğu fikri beni rahatsız etti ve sabah siparişi iptal ettim. Beklemedeyim...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.