Adem Helvacı 'nın videoları ile sitenizle tanışmış oldum. emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Son 3 yıldır içinde tahta ile çalışan LG 42LH3000 kullanıcısı olarak yaklaşık 1 haftadır LCD TV arıyorum.
Sanırım bir grup bilgisayar ve diğer sarf malzemelerinin ekmeğini yiyip bitirdikten sonra tüm yatırımlarını TV'lere yaptılar ve fiyatlar uçmuş.
Adem Helvacı 'nın videoları ile iyice kafam karıştı ama baya bilgi edindim.
Kullanıcı Profili: Yan Açı'dan (~150°) futbol maçları izliyorum. D-Smart ve Turkcell TV kullanıcısıyım. Android olmayan ama içinde Turkcell TV uygulaması olan ve tarayıcıdan takılmadan dizi/film izleyebileceğim Tvleri tercih ederim. Android için bu Tvler neden yetersiz anlamış da değilim. normal bir telefon da bile 4 gb ram ve 32/64 gb bellek varken koca TV'de 1,5 gb ram ve 8gb bellek bana çok saçma geliyor. Maaliyeti arttırmamak için diyeceğim ama sanırım asıl sorun anakart ile alakalı olabilir?
Bütcem yaklaşım 5 bin ₺. Videolardan o kadar çok kafam karıştıki 100 hz ve full hd bir TV alıp konuyu kapatayım dedim ama öyleTVde kalmamış.
Mevcut TV yaklaşık 4-5 sene önce ekranda dikey çizgiler oluşmuştu. interneten bulduğum yabancı bir videoda üstteki bantın sağ tarafına bastırınca görüntü düzeliyordu. Ben de oraya soğutucu band yapıştırdım bir süre böyle devam ettik ve zaman içinde yaklaşık 3 sene önce o bölgeye bir tahta çakıp olayı kapatmıştım
Şimdi ekran 2 ye bölünmüş ve sağ tarafta nispeten görüntü biraz daha koyu ama sağlam. sol taraf ise karıncalı bazen sorunsuz da çalışabiliyor. durum bundan ibaret.
Ekleme: 49-55" TV bakıyorum