U Çevrimdışı

Uqurckr

Yeni Üye
25 Ocak 2021
14
28
Hocam selamlar forumda yeniyim nerden soracağımı bilemedim o yüzden burdan yazıyorum. Grundig 40 gef 6950b televizyonunda hangi marka panel var? Panel kalitesi ve tv iyi mi önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim size
Boe marka olabilir tam emin olmamakla birlikte tv ince yanları ve üstü çerçevesiz bi model göze hitap eder smart tv YouTube Netflix var kullanımı kolay bi tv android gibi değil tabi ama sadece bunlar için kullanıcaksanız tercih sebebiniz olabilir

O Çevrimdışı

Onur35x

Yeni Üye
22 Şub 2021
3
35
Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım.
Toshiba 50UL2A63DTA alınır mı?
Teknik özellikleri nedir?
Ya da 50UL3A63DT, Philips 50PUS7505, Vestel 49UD9390 mı tercih edelim?
Ayrıca Toshiba TV de DT ve DTA arasındaki fark nedir?
Bunların dışında önereceğiniz model var mı?
Salı günü nasipse almayı planlıyoruz.
Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar,
Aranıza yeni katıldım.
Toshiba 50UL2A63DTA alınır mı?
Teknik özellikleri nedir?
Ya da 50UL3A63DT, Philips 50PUS7505, Vestel 49UD9390 mı tercih edelim?
Ayrıca Toshiba TV de DT ve DTA arasındaki fark nedir?
Bunların dışında önereceğiniz model var mı?
Salı günü nasipse almayı planlıyoruz.
Teşekkürler
Servis açısından Philips ten uzak dur derim oldu da TV kusurlu geldi veya garanti sürecinde bir durum oluştu adamlar sana hakaret etmeye kadar götürüyor işi.1 sene hakem heyeti kararı beklersiniz.

D Çevrimdışı

draegnor

Yeni Üye
22 Şub 2021
5
42
S.a. 43" tv bakıyorum forumun son 100 sayfasını okudum ve şu modellerin makbul olduğu kanantine vardım lakin tam bir tavsiye/uzman görüşü almak istedim mümkünse. Yan açıdan da çok üzmeyecek, çokça ışık alan bir ortamda kullanılmak üzere renk ve görüntüsü kalitesi iyi olan, kullanışlı smartı olan :) bir tv tavsiyesine ihtiyacımız var. Philips 43pus7805 3750tl
vestel 43u9402 3450tl
samsung 43tu7100 3850tl
samsung 43tu8500 4400tl
lgnano796 4369tl
lgun74006lb 4250tl
EN MANTIKLI SEÇİM HANGİSİ OLUR. BİRDE SAMSUNG RU SERİLERİ VAR ÖNERİLİRMİ TU SERİSİNE GÖRE DAHA MI İYİDİR. TEŞEKKÜR EDERİM.

S Çevrimdışı

stosun28

Yeni Üye
21 Şub 2021
9
39

Servis açısından Philips ten uzak dur derim oldu da TV kusurlu geldi veya garanti sürecinde bir durum oluştu adamlar sana hakaret etmeye kadar götürüyor işi.1 sene hakem heyeti kararı beklersiniz.
Peki diğer modeller hakkında bilginiz var mı?
Ya da önerebileceğiniz bir model var mı?

B Çevrimdışı

biperva 

Aktif Üye
13 Nis 2020
61
36
Merhaba,

49-50 inç 4k ve smart özellikli ofis için bir televizyon bakıyorum. Fiyat/performans olarak ne tavsiye edersiniz?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Peki diğer modeller hakkında bilginiz var mı?
Ya da önerebileceğiniz bir model var mı?
Dikkatinizi çeken UD9390 aslında seçenekleriniz içerisinde aldığı parayı hak edecek bir model lakin ah bir de edge led olmasaydı :)

Samsung Paneli
MB130 ailesinden anakartı
1800hz rate değeri
HDR DV PİX panel destek unsurları ile alınır bir model

VA paneldir bilginiz olsun ciddi almayı düşünürseniz panel detaylarını daha da irdeleriz.

TOSHİBA tv leri severim lakin bu modellerde paneller iyice çorba oldu artık. Alternatifim var ise ilk tercihlerim olmazlar.

I Çevrimdışı

isa5241

Yeni Üye
28 Ara 2020
7
31
Merhaba iyi günler ben sizden bu konuda yardım isticektim 55 inç tv bakıyorum öneriniz nedir acaba

F Çevrimdışı

FerhatSoylu

Yeni Üye
13 Şub 2021
10
41
75un85006la modeli direct led ips panele sahip. Yani dikey parlama sorunu bu modelde yaşanmaz ancak kontrastı ve parlaklığı düşük olacaktır. Bununla birlikte izleme acılarında kayıp yaşanmayacaktır.

Inceleme yaparken size tavsiye olarak VA panel olan tv leri de yan acilardan bir sure izleyerek meydana gelen renk kayıplarını ve ips paneller ile arasındaki parlaklık farklarına ayrı bir dikkat göstermenizi öneririm.
Bugün 75xh8096 yı teşhirde inceledim. Ürün ips panel. Benim baktığım sitelerde 75 ve 85 inçler va yazıyordu. Sonra bazı sitelerde ips bazılarında va. Anladığım kadarıyla TR’dekiler ips. Görüntü kalitesi biraz mat geldi. Hatta bir diğer teşhir lg 75un71 serisiydi o bile sony den daha güzel geldi. İlginç olan 65xh80 75’e göre de daha parlak. Temsilci her ikisininde ayarlarının aynı olduğunu söylüyor. Anlam veremedim. Eğer ücret iadesi alabilirsem muhtemelen 75un85006 alacağım. Birde bunu denemek lazım diyorum. Bu durumda Samsung ve Sony xh90 serisi dışında va panel olan 75 inç yok ki bunlarda fiyat skalası olarak min. 5bin farktan başlıyor. Değer mi bilemedim.

S Çevrimdışı

stosun28

Yeni Üye
21 Şub 2021
9
39
Dikkatinizi çeken UD9390 aslında seçenekleriniz içerisinde aldığı parayı hak edecek bir model lakin ah bir de edge led olmasaydı :)

Samsung Paneli
MB130 ailesinden anakartı
1800hz rate değeri
HDR DV PİX panel destek unsurları ile alınır bir model

VA paneldir bilginiz olsun ciddi almayı düşünürseniz panel detaylarını daha da irdeleriz.

TOSHİBA tv leri severim lakin bu modellerde paneller iyice çorba oldu artık. Alternatifim var ise ilk tercihlerim olmazlar.
Çok teşekkür ederim. Abimle bir durum değerlendirmesi yapalım.

K Çevrimdışı

Kumandan

Yeni Üye
22 Şub 2021
3
46

Boe marka olabilir tam emin olmamakla birlikte tv ince yanları ve üstü çerçevesiz bi model göze hitap eder smart tv YouTube Netflix var kullanımı kolay bi tv android gibi değil tabi ama sadece bunlar için kullanıcaksanız tercih sebebiniz olabilir
Boe panel kaliteli mi peki yani grundig alınır mı ekran ve malzeme kalitesi olarak iyi mi fiyat olarak 3 bin civarı çünkü. Cevabınız için teşekkürler yeniden

A Çevrimdışı

atay78

Yeni Üye
23 Şub 2021
9
36
İyi aksamlar 7 bin liralik bir butce ile 55 inc hangi tvyi onerirsiniz netflixte film izlemek ve gunluk hayatta kullanilacak marka olrak lg yada sony dusunuyorum bu iki marka hakkinda yorumlariniz nelerdir.Şuan samsung kullaniyorum ama servisinden memnun degilim ariza durumunda pekte yardimci olmuyorlar arizayi bile bulamiyorlar butce yukari dogru hafif esneyebilir

U Çevrimdışı

Uqurckr

Yeni Üye
25 Ocak 2021
14
28

Boe panel kaliteli mi peki yani grundig alınır mı ekran ve malzeme kalitesi olarak iyi mi fiyat olarak 3 bin civarı çünkü. Cevabınız için teşekkürler yeniden
Arçelik beko altus grundig markalarında kullanılan panel tedarikçi bi firma tabi bunların dışında başka markalarda kullanıyor son zamanlarda özellikle telefonlarda da kullanılan bi panel markası kimilerine göre kötü kimilerine göre iyi fakat görüntü açısından pek göze kötü gelmeyen güzel hd yayın veren bi panel olduğunu söyleyebilirim malzeme kalitesi iyi şuan piyasada dolaşan binbir çeşit markalara nazaran(büyük markalar hariç) baya kaliteli malzemesi var plastiği iyi dediğim gibi çerçevesi ince yani bu paneller yapıştırma oluyor kasaya bi teknoloji marketinde inceleyin derim ona göre karar vermeniz daha iyi olur Rica ederim

İyi aksamlar 7 bin liralik bir butce ile 55 inc hangi tvyi onerirsiniz netflixte film izlemek ve gunluk hayatta kullanilacak marka olrak lg yada sony dusunuyorum bu iki marka hakkinda yorumlariniz nelerdir.Şuan samsung kullaniyorum ama servisinden memnun degilim ariza durumunda pekte yardimci olmuyorlar arizayi bile bulamiyorlar butce yukari dogru hafif esneyebilir
Lg nano866 şuan 7500₺ civarında sanırım
Sony xh8196 6600-7000₺ civarı bu ürün de

Geri
Üst Alt