Cevabiniz icin tesekkur ederim q serileri butceyi asiyor maalesef. PUS8505 icin 58 inch onermenizin ozel bir sebebi varmi sanki daha once phillipslerde ekran buyudukce sorun oldugunu yazmistiniz gibi hatirliyorum dogruysa ne gibi sorunlar oluyor acaba? Ayrica phillipslerde bir arkadasim 2 sene sonunda televizyonunun kanal gecisleri olsun android sistemi olsun gitgide yavasladigini soyledi buda beni dusunduruyor?Merhaba.
65 XG8096 benim de beğenmiş olduğum ve burada da önerdiğim IPS Direct Led bir tv dir.
Samsung 8 serisinde ikiside iyi,aralarında bir fark görünmüyor.Sadece bu ikisi seçilecekse tercihin 8500 olsun.
Q Serileri quantum dot panel olduğu için wide color gamut a sahip yani ufak bir farkla daha iyi.Ayrıca parlaklık ve kontrast olarak da iyi.?
Philips 58 PUS8505 de düşünebilirsin bu arada.Karanlık sahnelerde Samsung TU serilerini göre biraz daha performanslı.
Samsung alacak isen bütceni Q serilerinden yana kullanmanı tavsiye ederim.
Her marka ve modelde şansına sorunlar çıkabiliyor veya çıkmıyor.Nerede o eski donanımlar.O yüzden bir şey yazarken 2 kere düşünmek zorunda kalıyoruz.
En son olarak TUS8500-XG8096 ve 65PUS8505 arasindayim son kararda lutfen yardimci olun )