Çok teşekkür ederim. Annemi getirdim 1-2 saate ameliyata girecek İnşaAllah onunla ilgileniyorum.
Acaba Regale Vestel yazılımı atamazmiyiz hani herseyleri ayniya o yüzden soruyorum. Cehaletimi mazur görün yazılımı telefon mantığından hareketle soruyorum
Ado
regal 49r8560u vs vestel 49ud9400
Daha once r. 8560u nun bir tik ustte oldugunu soylemistiniz..
Yeni seri v. 9400 deki Mb130E anakarta ragmen ,
dusunceniz degistimi ?
Birde philips 50pus6262 panel anakart bilgi ve dusuncenizi paylasirmisiniz?
Saygilar
Çekirdek yazılım olduğunda zaten markaya değil anakarta göre hareket ediyoruz.
Ancak Kök yazılım yani full olduğunda ise durum biraz değişken.
Şöyle bilgi vereyim;
Bir tv yazılımı 3 ayrı bölümden oluşmaktadır.
1-Ülke, Dil,Pael Bilgisi, açılış logosu,keyler ve desteklenen çözünürlükler gibi fabrika tarafından belirlenen ÜRETİM ve AÇILIŞ bilgileri
2-Ses,Kontrast,ışık değerleri, aktif girişler ve radyo TV kanal listesi gibi tüketici tarafından belirlenen KULLANICI BİLGİLERİ
3-Kanal arama, hafızaya alma, video ve ses sinyallerini işleme, paneli sürme ve resim elde etme gibi TV donanımının düzgün ve belirlenen bir şekilde çalışmasını sağlayan İŞLETİM SİSTEMİ, ANA ve YARDIMCI programlar vs.
Aynı zamanda bir tv yaklaşık 11 ayrı yazılım ve kodlama içerir. Bu durumda ben size kesinlikle OLMAZ demiyrum ancak her bir birimin birebir başka bir üründe cuk diye oturma olasılığını düşük buluyorum
Hocam; size ne desem bilemiyorum. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Bana zaman ayırıyorsunuz hakkınızı helal edin. Hastanede fırsat buldukça tlf. üzerinden foruma girmeye çalışıyorum. Hastane işleri ekonomik olarak tv bütçesinden tırtıklamaya başladı. İnternette uygun fiyatlı ürünler var ancak satıcılardan emin olamıyorum.
Bu arada indirim mesajı geldi aliexpress üzerinden. Tv box baktığım için. Gerçi farklı bir konu başlığı var ama şuanda oraya yazamıyorum. Ürünler hakkında değerlendirme yapabilir misiniz acaba? İşlevselliği ve ücreti ?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ado Hocam değerli yorumlarınızı bekliyorum 49Ud8400 tv hazırda ve bi karar vermem gerekiyorAdo Hocam merhaba ! yeni almış olduğum android7 özellikli uydu cihazıyla, 7932782 700735 seri numaralı 10110891 [1711]700735 49UD8400 tv yi birlikte kullanmak üzere almayı düşünüyorum. Aklımdan geçen başka bir tv de 50UD6300 fiyat farkı az fiyat olarak daha yükseğe çıkamıyorum görüntü olarak hangisi daha iyi olur 8400 ün panel ve anakart bilgisini rica etsem öğrenebilirmiyim?
49UD8400 LG panel MB130 anakart 1000hz smr değeri ile 50UD6300 den panel yenileme anlamında yüksek olsa da, 6300 de CMO ve AUO panel kullanılıyor olmasını gözardı edemem açıkçası. Yalnız 6300 de connectivity desteğinin olmadığını unutmayınız.Ado Hocam değerli yorumlarınızı bekliyorum 49Ud8400 tv hazırda ve bi karar vermem gerekiyor