H Çevrimdışı

hain.kostok

Yeni Üye
3 Ara 2020
23
29
Başıma gelen sorundan ötürü buradaki arkadaşlara tavsiyede bulunmak istiyorum. Eğer shop.samsung.com üzerinden sipariş verim, nasıl olsa 14 gün cayma hakkım var, sorun olursa veya beğenmezsem iade ederim diyecek arkadaşlar varsa, bu düşüncelerinden vazgeçsinler. Başka yerden alsınlar ürünü. Ayın 15 inde iade talebi oluşturdum. Kaç defa aradım. Kaç defa mail attım. Yok dönmüyor adamlar. Adamlar geri dönecekte, bana kargo gelecekte, kargo ürünü samsunga teslim edecekte, iade kabul olacakta, benim param iade olacakta, ondan sonra ben yeni televizyon alıcam inşallah :) Size tavsiyem sipariş sonrasında sorununuzu hızlıca çözebilecek Amazon gibi firmalardan alışveriş yapın.

Son düzenleme:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Adem bey ocak ayında fiyatların düşeceğini mi düşünüyorsunuz?Bugün bir samsung-vestel bayisine uğradım.Ocak ayında en azından 2020 üretimi cihazlarda bir indirim olur mu diye sordum.Bilakis fiyatlar daha da yükselecek dediler.Sizce bir süre daha bekleyelim mi?
Öyle diyecek tabi, yıl sonu kotasını tutturmak için şimdi satması lazım size.

C Çevrimdışı

ceritli

Yeni Üye
10 Haz 2018
77
50
Öyle diyecek tabi, yıl sonu kotasını tutturmak için şimdi satması lazım size.
Merhabalar şu an Philips 55OLED805 11999 TL bu ürün için ne dersiniz. oled de philips,sony,LG hangi markayı tercih etmeliyiz? Teşekürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Doğrudur,bu sorun markadan markaya modelden modele değişebiliyor,ips edge ledlerde çok şikayet edenler oldu,hala da oluyor.
Merhabalar şu an Philips 55OLED805 11999 TL bu ürün için ne dersiniz. oled de philips,sony,LG hangi markayı tercih etmeliyiz? Teşekürler.

M Çevrimdışı

marki

Yeni Üye
26 Ara 2020
5
58
Merhaba, foruma yeni üye oldum. Salonda kullanmak için bir TV alma aşamasındayım. 55 inch bir televizyon düşünüyorum. Çoğunlukla film ve uydu tv kanalları izlenecek. 4K özellikli, kendiliğinden uydu alıcılı yeni nesil bir TV önerebilir misiniz? Bütçem 9 bin TL'ye kadar.

MMTECH Çevrimdışı

MMTECH 

Aktif Üye
24 Mar 2020
101
31
Merhaba, foruma yeni üye oldum. Salonda kullanmak için bir TV alma aşamasındayım. 55 inch bir televizyon düşünüyorum. Çoğunlukla film ve uydu tv kanalları izlenecek. 4K özellikli, kendiliğinden uydu alıcılı yeni nesil bir TV önerebilir misiniz? Bütçem 9 bin TL'ye kadar
Sony 55XH9096
VA panel, film izlemek için güzel.
2020 model.
Direkt 10bit rakibi Samsung Q80T gibi 8bit'ten yükseltme değil.
Hatta bu paraya Direct Led FALD panel(çok iyi) başkasına bakmaya pek gerek yok ama bulursan at tartışalım, konuşalım.

Kağıt üstünde yazanlar bunlar ama yorumunu bulmaya çalış derim çünkü insan üretimi sonuçta kronik sorunu olabilir, bizim kullanmadan bilemeyeceğimiz durumu olur ona bir şey diyemeyiz buradan.

Edit: Q80T daha dolu, ek subwoofer, HDR10+, Quantum HDR1500 desteği mevcut ama fiyat 10300 gibi gördüm ben.

M Çevrimdışı

marki

Yeni Üye
26 Ara 2020
5
58
Sony 55XH9096
VA panel, film izlemek için güzel.
2020 model.
Direkt 10bit rakibi Samsung Q80T gibi 8bit'ten yükseltme değil.
Hatta bu paraya Direct Led FALD panel(çok iyi) başkasına bakmaya pek gerek yok ama bulursan at tartışalım, konuşalım.

Kağıt üstünde yazanlar bunlar ama yorumunu bulmaya çalış derim çünkü insan üretimi sonuçta kronik sorunu olabilir, bizim kullanmadan bilemeyeceğimiz durumu olur ona bir şey diyemeyiz buradan.

Edit: Q80T daha dolu, ek subwoofer, HDR10+, Quantum HDR1500 desteği mevcut ama fiyat 10300 gibi gördüm ben.
Yorumunuz için teşekkürler. Siz yazmadan önce ben de bu TV'yi inceliyordum. Okuduğum yorumlar iyi olduğu yönünde. 2 gün içinde karar vereceğim. Tavsiyere açığım....

D Çevrimdışı

D3.Davut

Yeni Üye
19 Haz 2020
13
44
Yorumunuz için teşekkürler. Siz yazmadan önce ben de bu TV'yi inceliyordum. Okuduğum yorumlar iyi olduğu yönünde. 2 gün içinde karar vereceğim. Tavsiyere açığım....
Ben televizyonu pazartesi günü trendyol'dan aldım salı günü kargo ile bana ulaştırıldı. İki gün sonra servis gelip televizyon kuruldu . Adem helvacı hocamin dediği bütün incelemeleri yaptım. Hiçbir sorunla karşılaşmadım.eski bir mibox kullanıcısı olarak mi boxdan daha iyi android i. Ses kalitesi biraz bana düşük gibi geldi. Görüntü kalitesi güzel netflix Amazon prime YouTube hepsi 4K harika. Eski bir Samsung d 7000 kullanıcısı olarak ben memnun kaldım.

E Çevrimdışı

emrahsnr

Aktif Üye
15 Ara 2019
85
44
aileme aldım 55xh9096. henüz kurulum yapılmadı. Eğer ben de olsaydım yanlarında, izlenimlerimi yazardım ama maalesef farklı şehirlerdeyiz. şu an vatan bilgisayarda 8.074 tl. bence iyi bir fiyat.

amazonda 8.065 tl. 75 tl de worldpuan veriyor. gayet iyi br fiyat olmuş.

Son düzenleme:
K Çevrimdışı

Kartal18

Yeni Üye
26 Ara 2020
1
33
Merhabalar 65 inç bir TV almayı düşünüyorum. Bütçe olarak max 8.500 TL olarak belirledim. Televizyonun görüntü ve ses dışında smart özelliklerinin de iyi olmasını istiyorum. Birkaç günlük araştırma sonucu aşağıdaki TV'leri belirledim.
Samsung 65TU7000-6999 TL
Samsung 65TU8000-7768 TL
Samsung 65TU8500-8115 TL
Samsung 65RU7105-6938 TL
Samsung 65RU7400-7999 TL
VESTEL 65UD9400- 5699 TL
Toshiba 65UL3063DT 5999 TL

Burda Vestel ve Toshiba yı yazma nedenim diğer tv ler ile olan fiyat farkı. Bunların hangisini tavsiye edersiniz? Bunların dışında tv önerisi olan varsa onları da öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkür ederim.

T Çevrimdışı

tteach

Yeni Üye
21 Ara 2020
32
29
aileme aldım 55xh9096. henüz kurulum yapılmadı. Eğer ben de olsaydım yanlarında, izlenimlerimi yazardım ama maalesef farklı şehirlerdeyiz. şu an vatan bilgisayarda 8.074 tl. bence iyi bir fiyat.
Hocam 3 gün önce 55q70t aldım ininal kart ile 8000 e geldi, şimdi sizin yorumunuzu gördüm acaba iade mi etsem tv elime ulaşmadı daha , Sony daha mantıklı gibi duruyor kafam aşırı karıştı

Geri
Üst Alt