H
hain.kostok
Tesla
A
Arda Esen
merhaba,
Q60R değişim/iade işini ne yaptınız acaba? Ben hala bir tv alamadım da. q60r de seçenekler arasındaydı.
yalnız bugün şöyle birşey dikkatimi çekti. biliyorsunuz QR serisi 2019 yılına ait ve nerdeyse sadece samsungun kendi sitesinde satışta. Q60R'yi de siz burdan almıştınız diye hatırlıyorum. Hatta, acaba, iade edilen TV'ler mi burda satılıyor, diye bişeyler de konuşulmuştu. Bugün dikkatimi çekti ki, daha 1-2 gün öncesine kadar samsungun resmî satış sitesinde satışta olmayan
55Q80R
65Q90R
65Q70R
65Q80R
modeller de satışa başlamış. Yani 1-2 gün öncesine kadar yokken, R serisinin üretimi yokken, bu modeller nasıl birden satışa sunulmaya başlandı, aklımda samsungun sitesindeki tüm R serileriyle (hem RU hem QR) ilgili şüpheler oluşmaya başladı. Samsung, stoklarında sıfır-kapalı kutu olarak bu TV'leri bunca zamandır tutuyordu da niye daha 1-2 gün öncesine kadar satışta değildi mesela? yoksa, bu TVler bir şekilde iade edildi de, tekrar mı satışa çıkardı samsung? bunu öğrenmenin bir yolu vr mıdır, samsung servisi ya da genel müdürlükte çalışan tanıdığı, bildiği varsa, yardımcı olabilir misiniz?
Aragorn
Adem Helvacı
teraspy