diriliş aktolgalı
Yeni Üye
evet
teknowest

teknowest
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet
teknowest

Son düzenleme:
evet
teknowest

@mightythor hocam, @Adem Helvacı hocama yukarıda sorduğum soruya yanıt alamadım. Siz, bana, Samsung QE-55Q95T, LG 55NANO916NA, PHILIPS PUS9435 ve SONY 55XH9096 televizyonları ile ilgili sorduğum soruya Sony'yi önermiştiniz. @Adem Helvacı hocam ise servis sorunları açısından olaya bakarak çektiği videoda Samsung'u öneriyor. Acaba yukarıda sorduğum sorulara siz yanıt verebilir misiniz? Teşekkür ederim.@Adem Helvacı hocam, tam Sony 55xh9096 almaya niyetlendim. Sizin servis sorunları nedeni yüzünden Sony yerine Samsung alma önerisi olan videonuzu izledim ve kafam karıştı. Bu durumda size bazı sorular soracağım izninizle:
1. Elektronik eşya şans işidir. Ben 30 yıl 3 tane Arçelik tv kullandım hiç servis sorunum olmadı. Ne olur ne olmaz düşünerek yine de Sony tv almaktan vazgeçeyim mi?
2. Biraz paraya kıyarak Samsung QE-55Q95T tv alayım mı?
3. Yoksa bana önereceğiniz başka bir tv var mı?
NOT. Yazdıklarımı okurken sakın size sitem ettiğimi sanmayın.
Şimdiden vereceğiniz yanıtlar için teşekkür ederim.
Ben de ikilemde kalmıştım nihayetinde 55Q70T aldım ve çok memnunum şu an için. Sony de ciddi bir servis sorunu var. Bunu göz ardından edip alınabilir fakat ben riske girmedim. Özellikle bakımından iyi gözüküyor fakat yine de almadım. Tercih sizin. ?@mightythor hocam, @Adem Helvacı hocama yukarıda sorduğum soruya yanıt alamadım. Siz, bana, Samsung QE-55Q95T, LG 55NANO916NA, PHILIPS PUS9435 ve SONY 55XH9096 televizyonları ile ilgili sorduğum soruya Sony'yi önermiştiniz. @Adem Helvacı hocam ise servis sorunları açısından olaya bakarak çektiği videoda Samsung'u öneriyor. Acaba yukarıda sorduğum sorulara siz yanıt verebilir misiniz? Teşekkür ederim.
bu ülkede işiniz servise düştüyse, neredeyse her marka berbat hocam. Bir kere düşmeye görün...Ben de ikilemde kalmıştım nihayetinde 55Q70T aldım ve çok memnunum şu an için. Sony de ciddi bir servis sorunu var. Bunu göz ardından edip alınabilir fakat ben riske girmedim. Özellikle bakımından iyi gözüküyor fakat yine de almadım. Tercih sizin. ?
Hepsi kötü evet ama daha kötüsü olayı da var. Tercih meselesi. Sony çok almak istedim, Samsung da uygun fiyatı yakalayınca almadım. 1 ay araştırmaktan usandım. Bir marka şöyle diğer marka böyle. En iyisi bir an evvel alıp kafa karışıklığını ortadan kaldırmak. İnşallah gönlünüze göre olur.bu ülkede işiniz servise düştüyse, neredeyse her marka berbat hocam. Bir kere düşmeye görün...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sağolun. siz de güle güle kullanın.Hepsi kötü evet ama daha kötüsü olayı da var. Tercih meselesi. Sony çok almak istedim, Samsung da uygun fiyatı yakalayınca almadım. 1 ay araştırmaktan usandım. Bir marka şöyle diğer marka böyle. En iyisi bir an evvel alıp kafa karışıklığını ortadan kaldırmak. İnşallah gönlünüze göre olur.
Adem kardeşim rabbim rahmet eylesin .Rabbim makamını cennet eylesin sizlere de büyük sabırlar versin.Baş sağlığı dileyen tüm dostlarıma buradan da teşekkürlerimi iletiyorum. Rabbim hepinizden razı olsun. ?
Ankara Anatolium AVM Teknosa dan aldım. Akşam üzeri gittim, kapanmasına 45 dk falan vardı. Vestel sorumlusu ama tv satmaya çalıştı. Ben de tercihimi söyledim. Samsung görevlisi geldi. Uygun bir fiyat verirsen alıp gideceğim dedim. Son 8000 TL. dedi. Ama müdürden izin almam gerekir dedi. Aradı iznini aldı. 8000 TL ye aldım. Kendim getirdim eve. Ertesi gün kuruluma geldiler. Ayrıca 450 TL para kart gönderecek Samsung.sağolun. siz de güle güle kullanın.
kaça ve nerden aldınız acaba
iyi günler yeni uyeyim her açıdan net gösteren 40 ile 49 inç arası tv almak istiyorum marka model yardımcı olursan sevinirim bütçe 3500 -4000 teşekkür ederim@Adem Helvacı
teşekkürler. şu an sony 55xh9096, 8.360 TL. ben de alamadım bi 1 aydır TVAnkara Anatolium AVM Teknosa dan aldım. Akşam üzeri gittim, kapanmasına 45 dk falan vardı. Vestel sorumlusu ama tv satmaya çalıştı. Ben de tercihimi söyledim. Samsung görevlisi geldi. Uygun bir fiyat verirsen alıp gideceğim dedim. Son 8000 TL. dedi. Ama müdürden izin almam gerekir dedi. Aradı iznini aldı. 8000 TL ye aldım. Kendim getirdim eve. Ertesi gün kuruluma geldiler. Ayrıca 450 TL para kart gönderecek Samsung.
o model bu model derken yıl bitti.Sony eski fiyatı 9200 TL bakacak olursak şuan fiyatı iyi. Hangisi alırsınız bilmem ama bir an evvel alın, bi rahatlayın. Ben şuan çok iyiyim. Darısı size. ?teşekkürler. şu an sony 55xh9096, 8.360 TL. ben de alamadım bi 1 aydır TVo model bu model derken yıl bitti.