L Çevrimdışı

lafonten

Yeni Üye
7 Ara 2020
11
58
Adem Helvacı Adem Helvacı hocam, tam Sony 55xh9096 almaya niyetlendim. Sizin servis sorunları nedeni yüzünden Sony yerine Samsung alma önerisi olan videonuzu izledim ve kafam karıştı. Bu durumda size bazı sorular soracağım izninizle:
1. Elektronik eşya şans işidir. Ben 30 yıl 3 tane Arçelik tv kullandım hiç servis sorunum olmadı. Ne olur ne olmaz düşünerek yine de Sony tv almaktan vazgeçeyim mi?
2. Biraz paraya kıyarak Samsung QE-55Q95T tv alayım mı?
3. Yoksa bana önereceğiniz başka bir tv var mı?
NOT. Yazdıklarımı okurken sakın size sitem ettiğimi sanmayın.
Şimdiden vereceğiniz yanıtlar için teşekkür ederim.
mightythor mightythor hocam, Adem Helvacı Adem Helvacı hocama yukarıda sorduğum soruya yanıt alamadım. Siz, bana, Samsung QE-55Q95T, LG 55NANO916NA, PHILIPS PUS9435 ve SONY 55XH9096 televizyonları ile ilgili sorduğum soruya Sony'yi önermiştiniz. Adem Helvacı Adem Helvacı hocam ise servis sorunları açısından olaya bakarak çektiği videoda Samsung'u öneriyor. Acaba yukarıda sorduğum sorulara siz yanıt verebilir misiniz? Teşekkür ederim.

N Çevrimdışı

NecatiB 

Aktif Üye
6 Ara 2020
67
35
mightythor mightythor hocam, Adem Helvacı Adem Helvacı hocama yukarıda sorduğum soruya yanıt alamadım. Siz, bana, Samsung QE-55Q95T, LG 55NANO916NA, PHILIPS PUS9435 ve SONY 55XH9096 televizyonları ile ilgili sorduğum soruya Sony'yi önermiştiniz. Adem Helvacı Adem Helvacı hocam ise servis sorunları açısından olaya bakarak çektiği videoda Samsung'u öneriyor. Acaba yukarıda sorduğum sorulara siz yanıt verebilir misiniz? Teşekkür ederim.
Ben de ikilemde kalmıştım nihayetinde 55Q70T aldım ve çok memnunum şu an için. Sony de ciddi bir servis sorunu var. Bunu göz ardından edip alınabilir fakat ben riske girmedim. Özellikle bakımından iyi gözüküyor fakat yine de almadım. Tercih sizin. ?

E Çevrimdışı

emrahsnr

Aktif Üye
15 Ara 2019
85
44
Ben de ikilemde kalmıştım nihayetinde 55Q70T aldım ve çok memnunum şu an için. Sony de ciddi bir servis sorunu var. Bunu göz ardından edip alınabilir fakat ben riske girmedim. Özellikle bakımından iyi gözüküyor fakat yine de almadım. Tercih sizin. ?
bu ülkede işiniz servise düştüyse, neredeyse her marka berbat hocam. Bir kere düşmeye görün...

N Çevrimdışı

NecatiB 

Aktif Üye
6 Ara 2020
67
35
bu ülkede işiniz servise düştüyse, neredeyse her marka berbat hocam. Bir kere düşmeye görün...

Hepsi kötü evet ama daha kötüsü olayı da var. Tercih meselesi. Sony çok almak istedim, Samsung da uygun fiyatı yakalayınca almadım. 1 ay araştırmaktan usandım. Bir marka şöyle diğer marka böyle. En iyisi bir an evvel alıp kafa karışıklığını ortadan kaldırmak. İnşallah gönlünüze göre olur.

E Çevrimdışı

emrahsnr

Aktif Üye
15 Ara 2019
85
44
Hepsi kötü evet ama daha kötüsü olayı da var. Tercih meselesi. Sony çok almak istedim, Samsung da uygun fiyatı yakalayınca almadım. 1 ay araştırmaktan usandım. Bir marka şöyle diğer marka böyle. En iyisi bir an evvel alıp kafa karışıklığını ortadan kaldırmak. İnşallah gönlünüze göre olur.
sağolun. siz de güle güle kullanın.
kaça ve nerden aldınız acaba

N Çevrimdışı

NecatiB 

Aktif Üye
6 Ara 2020
67
35
sağolun. siz de güle güle kullanın.
kaça ve nerden aldınız acaba
Ankara Anatolium AVM Teknosa dan aldım. Akşam üzeri gittim, kapanmasına 45 dk falan vardı. Vestel sorumlusu ama tv satmaya çalıştı. Ben de tercihimi söyledim. Samsung görevlisi geldi. Uygun bir fiyat verirsen alıp gideceğim dedim. Son 8000 TL. dedi. Ama müdürden izin almam gerekir dedi. Aradı iznini aldı. 8000 TL ye aldım. Kendim getirdim eve. Ertesi gün kuruluma geldiler. Ayrıca 450 TL para kart gönderecek Samsung.

T Çevrimdışı

Tarık67

Yeni Üye
20 Ara 2020
3
26
Abilerim öncelikle merhabalar 3000-3500 ü geçmeyen bi TV almayı düşünüyoruz aradığımız özellik olarak pek fazla şey aramıyorum paneli sağlam olsun renkler güzel olsun yeterli. TV'yi karşıdan izliyoruz. Büyüklük olarak 49 inçden büyük olmasını istiyoruz önerilere açığım. Şimdiki 49 inç daha büyük bir TV arıyoruz bu Tv'de ekran panel sıkıntısı oldu ve yapımı 3000 TL'yi buluyor yaptırmak yerine yeni bir TV almayı düşünüyorum fikriniz nedir ? Şimdiki tvmiz Philips 49 pus 7101 modeli panel değişmek mi yeni TV almak mı mantıklı olur

16084665924753021665658863160724.jpg

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

Abiogenesis 

Yeni Üye
12 Ara 2020
13
52
Herkese iyi günler indirimde Sony 55x7 055 gördüm nerdeyse vestel ve toshiba fiyatına bu tv ile ilgili bilgi verebilir misiniz şimdiden çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

emrahsnr

Aktif Üye
15 Ara 2019
85
44
Ankara Anatolium AVM Teknosa dan aldım. Akşam üzeri gittim, kapanmasına 45 dk falan vardı. Vestel sorumlusu ama tv satmaya çalıştı. Ben de tercihimi söyledim. Samsung görevlisi geldi. Uygun bir fiyat verirsen alıp gideceğim dedim. Son 8000 TL. dedi. Ama müdürden izin almam gerekir dedi. Aradı iznini aldı. 8000 TL ye aldım. Kendim getirdim eve. Ertesi gün kuruluma geldiler. Ayrıca 450 TL para kart gönderecek Samsung.
teşekkürler. şu an sony 55xh9096, 8.360 TL. ben de alamadım bi 1 aydır TV :) o model bu model derken yıl bitti.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Adem Helvacı Adem Helvacı 2 youtube sorusu ;
Yasin Gultekin ,
fazla özellik olmayan uydusuz smartsız sadece fullhd olan ömrü uzun 32 inch tv önerirmisin

yakup nas
vestel 50ud6300 4400 tl hocam benim bütçe 3200 varmı başka bir tavsiyeniz. ud6500 lü bir model bulamadım

Geri
Üst Alt