"büyük bütçe" zaten ayırmayın yaw,kim zorluyor sizi büyük bütçe diye bu LCD denen panellere
IPS ler için bugün artık bir tek bana göre alınası tipler NANOCell dir gerisi biraz hikaye oluyor!
ama benim gibi birisi çıkar da yaw ben bunu Monitör+TV olarak da kullanacağım derse ki
ben aynen böyle kullanıyorum o zaman Nano harici bir IPS yine olabilir,açıkçası ben biraz zor
bulmuştum,geçenler de sattığım Grundig VLX9750 paneli ki bunu da en az 1,5 yıl kovalamıştım
ucuzlasın da öyle alayım diye
9800 o anlamda yine bana uyan ama fiyatı asla uymayan panel olarak her ne kadar sıfırı bitse bile
hala kovalamaya devam ediyorum!
Grundig bu seri de çok iyi iş çıkarmıştır ve panel de NanoCell,benim gibiler için ideal bir TV ve Monitör
kullanımına da çok uygun,VA dan Monitör işi olmuyor,hele bu son aldığım VA olan 8505 ile rezil
izleme açısıyla hiç olamıyor
MM de sanırım Eylül başı gibi bir kaç günlüğüne özel bir indirime girmişti 9800(teşhir) fiyatı da 4.977 idi!!
ben tam alayım bunu diye niyetlendim ve ertesi gün MM ye almak için cebimde parayla da gittim ama bir
baktım fiyat 7.200!! acaba yanlışmı yazılmış filan derken sordum,indirim bitmiş! ülen iki senelik panelin
indirimimi biter kazmalar,zaten tek bir tane kalmış ve de teşhir ve herifler adeta alay eder gibi fiyatını
7.2 yapmışlar! 9800 panelin yanına da Sony de teşhir olan XF9005 asılı şaka gibi o da 7.4 kağıt
o bile satılamıyor sanırım 3/4 aydır! ikisi de öyle en köşede duruyor
Sonra satıcıyla görüştük,teklif yaptılar Merkeze ve fiyat istediler 9800 be 9005 Sony için,ben ikisine de 5 er kağıt
teklif ettim,cevap her ikisi için de HAYIR geldi bir süre sonra
ülen 2008 model Sony panele 5 kağıt bana göre çoook normal zaten yaklaşık 2 yıl da teşhir de duruyor!
benim 5 yılda yapacağım KM sini bu panel teşhir de 2 yılda yapmış,TR de bu teşhir işinin boku çıkmış
bırak teşhiri bugün Batı da olsa/belli ülkelerde) yarı fiyatından bile ucuza blursun hatta gerkeçte bulamazsın bile
burada 7/8 isteniyor bu panele!
zaten bana 9005 ile 9800 teklifi kabul edilseydi ben yine Grundig 9800 alacaktım!