A
arifakinti
Yeni Üye
- 8 Şub 2018
- 45
Bütçe çok kısıtlı, 3 bin lira. Normal bir aile için Fiyat/performans olarak ne önerirsiniz?
6999 dan aşağı vermiyolarEski Gölcük Yolu-İzmit
Vatan bilgisayar
6999 dan aşağı vermiyolar
Telefon ettiniz sanırım. Ben gidip pazarlık yaptım. Zaten %5 indirimi çoğu yer çoğu modelde yapıyor.6999 dan aşağı vermiyolar
Yok yüzyüze konustuk yapmadilar indirim falanTelefon ettiniz sanırım. Ben gidip pazarlık yaptım. Zaten %5 indirimi çoğu yer çoğu modelde yapıyor.
Birşey diyemiyorum. Tv bana yarın akşam gelecek. Isterseniz indirim durumu konusunda bana satışı yapan kişi ile konuşurum.Yok yüzyüze konustuk yapmadilar indirim falan
zayıf!Hocam TLC QLED tv sonunda gelmiş memlekete. Sizce fiyat performans açısından nasıl.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
49luk o panel o fiyat etmez!Birşey diyemiyorum. Tv bana yarın akşam gelecek. Isterseniz indirim durumu konusunda bana satışı yapan kişi ile konuşurum.
albanez Hocam ;
Ne yazık ki televizyonlar hakkında teknik bilgim yok denecek kadar az, o nedenle bütçemi ve ne amaçla kullanacağımı söyleyeceğim;
Sizin kıymetli tavsiyenizi isteyeceğim.
Bütçem: Max. 5 bin TL
Ortam: Dikdörtgen bir salonum var ve çoğunlukla ekranı tam karşıdan izleyeceğim.
Beklentilerim: Netflix üzerinden yoğun şekilde Film&Dizi izlemek için kullanacağım.
Ekran boyutu ve Ses kalitesi önemli benim içim.
Mümkünse 2-3 alternatif önerebilirseniz fiyat takibi de yaparak uygun şartlarda almak istiyorum.
Umarım yardımcı olursunuz Teşekkürler.