Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
yaw bayılıyorum şu "çakma MARKA" lara;yok Toshiba yok JVC yok Telefunken v.s v.s
tam TÜRK işi bunlar,biz bu konuda da işin mokunu çıkarıyoruz!
müşteri bilinçsiz,satıcı tam uyanık!
gelsin MARKA lar
yarın da "Pioneer" çıkarsa kimse şaşırmasın
Abi 10 yıl önce kimse inanmazdı bilinen tüm eski kaliteli markaların VESTEL fabrikalarında hep aynı kalıptan üretileceğine
Ama ben 10 yıl önce de aynı şeyleri yazar söylerdim, Onayladığımdan veya doğru bulduğumdan değil ancak aynen senin gibi bu işin mutfağında olmam nedeniyle gelişmelerin nereye doğru gittiğini o zamandan görmüştüm.
Bu anlamda inan bana PİONEER için de ileride hiç şaşırmam zira insanlarda İSİM merakı var yani senin ve benim sürekli vurguladığımız MARKA
Şimdi kardeşimiz soruyor haklı olarak, 8800 mü VC mi diye, o da haklı.
Abi o kadar çok model, o kadar çok panel, o kadar çok anakart ve o kadar çok yazılımsal destek var ki, insanlara AYNI da diyemiyoruz, FARKLI da diyemiyoruz, O nedenle o kutuya hangi özellikleri koydular ise onları ortaya koyup seçimi tüketiciye bırakmak bana daha dorğu geliyor.
Bu gün JVC tv ni CMO panel performansını görünce MU7000 e ''yazık'' dedim içimden. Ben SAMSUNG panelleri sadece bizim tv lerde başarısız görürdüm ama anlıyorum ki kendi ana markalarında da durum çok çok farklı değil.
Durum böyle olunca potansiyel tv kullanıcılarını da anlamak gerekiyor Can abim.
Sen haklısın bu adamların ilginç isim oyunları tamamen kafa karıştırmaya yönelik ama VESTEL de koyduğunu REGAL de koymayıp, REGAL de koymadığını JVC de daha fazla koyup, JVC de 1 tık olanı TOSHİBA da 2 tık koyup bir şekilde işi götürüyorlar.
Daha yayınlayamadım ama yeni sürdükleri TOSHİBA tv nin menüsü bu güne kadar sürülmüş tüm VESTEL üretimi tv lerden farklı ve bir de üstüne ülkemizde olmayan RAKUTEN TV desteği eklemişler. Belli ki ihraç olan bu ürünü (Yurt dşı için ürettikleri belli) İhraç fazlası olarak iç piyasaya sürmüşler. Teknik varyasyonuna baktım abi bildiğimiz MB211S anakart var, buyur buradan yak