albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,390
o zaman hayırlı olsun

panelin dahili alıcısı kuruldumu,ya da henüz kurulum daha olmadımı?
dahilisini çok merak ediyorum,ben harici kullandığım için dahilisini hiç kurmadım:hmm

C Çevrimdışı

Canozz

Yeni Üye
29 Eyl 2020
10
37
o zaman hayırlı olsun

panelin dahili alıcısı kuruldumu,ya da henüz kurulum daha olmadımı?
dahilisini çok merak ediyorum,ben harici kullandığım için dahilisini hiç kurmadım:hmm
Hocam teşekkür ederim.
hocam mağazadan aldım getirdim ama kiraya çıkacağım eve kurduracam ortalama 20 günü bulur kurulması.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,390
Hocam teşekkür ederim.
hocam mağazadan aldım getirdim ama kiraya çıkacağım eve kurduracam ortalama 20 günü bulur kurulması.

bence hemen kurdur,bak bakalım sorun v.s varmıdır,sonra gerekirse yeniden kutusuna kaldırırsın
veya o şekilde bırak taşınırken götürürsün

A Çevrimdışı

alagoz

Yeni Üye
12 Eki 2020
2
25
arkadaşlar herkese iyi forumlar butelevizyon hakkında yorumlarınız nedir tamamen günlük kullanıma yönelik bir tv arıyorum tv maksimum 10-15 derece açı ile izlenecek herhangi bir konsol vs kullanılmayacak bu tv hakkında yorumlarınızı veya alternatif önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim herkese

S Çevrimdışı

silvershark

Yeni Üye
12 Eki 2020
13
52
Arkadaşlar merhaba
Bir takım tavsiyelere ihtiyacım var yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Evimde kullandığım 2007 de aldığım philips bir lcd tv var. Ekran yaşlandı ve köşelerden solmaya başladı. Yeni bir TV alma istiyorum forumdaki yazıların çoğunu okudum. İşin teknik kısmı ile ilgili bilgi sahibi değilim.
Film seyrederim.
Netflix youtube internet kullanmak isterim
Basit oyunlar oynarım.
Spor müsabakaları seyrederim.
İP tv kullanabilirim.
Marka olarak forumdaki yazıları okuyunca kafam karıştı 6000 TL ye kadar fiyatları karşılıyabilirim.
oturduğum oda max 55" için uygun.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Arkadaşlar merhaba
Bir takım tavsiyelere ihtiyacım var yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Evimde kullandığım 2007 de aldığım philips bir lcd tv var. Ekran yaşlandı ve köşelerden solmaya başladı. Yeni bir TV alma istiyorum forumdaki yazıların çoğunu okudum. İşin teknik kısmı ile ilgili bilgi sahibi değilim.
Film seyrederim.
Netflix youtube internet kullanmak isterim
Basit oyunlar oynarım.
Spor müsabakaları seyrederim.
İP tv kullanabilirim.
Marka olarak forumdaki yazıları okuyunca kafam karıştı 6000 TL ye kadar fiyatları karşılıyabilirim.
oturduğum oda max 55" için uygun.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
50 PUS 8505 i tavsiye ediyorum.Fiyat malesef kurdan dolayı 6.000 TL yi buldu aslında 5.000 civarında olması gerekiyordu.

albanez albanez üstad bundan aldı.Philips Tv 2020 başlığında yorumlarını okuyabilirsin.

Android işletim sistemi olduğundan IPTV uygulamaları konusunda sıkıntı yok.

Bu arada Vestel'de yeni bir android tv çıkardı bu da çok mantıklı bence üstelik fiyatı daha uygun.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,390
ben normal de Android uygulamasını BOX dan kullanıyorum hiç bir sorunum olmadı
ama bugün 8505 den biraz bakayım dedim,hasta etti beni:hayir
Apps yükleme bir dert!
ext.USB flash dan yükleme iki misli dert(uygun Apk.Installer programı gerekiyor bunun için!)
hadi bunu da bir şekilde atlattım
sonra bir Resim Apk si yükledim,ülen bu nereye gtti diye yarım saat aradım yaw,çünkü
ana Apps menüsünde yoktu(bahsettiğim apk.QuickPic denen resim göstericisi)sonra Android
bölümü aklıma geldi bir baktım orada duruyor,genel sistem Programları içinde! ülen bunu açmak
için bir kaç yere girip oradan buraya geliniyor v.s derken,yemişim bu programı dedim ve kaldırdım
çünkü pratik değil ve uğraştırıcı ve en önemlisi bu ve bazı programlar zaten normal TV nin Kumandası
ilede çalışamıyor(bunlar daha çok Andro lu Telefonlar için dizayn edilmiş!)

"Smart YouTube" yükledim,ama bu program ana Aps. menüsünde görünüyor ve tıklayınca çalışıyor!
QuickPic ise ne göründü zaten doğru da çalışmadı,sonra benim BOX da kullandığım AirMouse TV ye
taktım,hemen tanıdı ve çalıştı ancak QuickPic apk. bununla bile bazı fonksiyonlarını yapamadı!
halbuki BOX her şeyini yapabiliyor!

Kısaca TV deki Android buysa bunun da içine etmişim yaw:kas
Millet haybeye şikayet etmiyor Philips Andro su için
Biz daha önce 2014 bir tane daha Philips almıştık o da böyleydi ve daha da kötüydü!
herifler gıdım ilerlememişler bu konuda:hayir

Sony de ise bildiğim kadarıyla çok daha rahat idi Andro çalışması!

Benim ki aslında TV nin Androsu nasıl çalışıyor diye merakımdan oldu yoksa BOX lar varken
bu işler TV denmi yapılır yaw,zaten Philips lere sideload yapılamıyor USB-stick üzerinden!!!
uygun programı bulup(G.PlayStore dan tabiki) önce bu yüklenecek sonra Aps yüklenecektir!
Ben "MI Box Installer"(12tl ücretlidir bu program) yükledim ve sorunsuz,Aps lar yüklendi ama
devamında bahsettiğim sıkıntıları yaşadım

kısaca TV nin Androsu bilmem nesi zaten işim olmaz bunlarla ama denedik öğrendik ne kadar dandik
olduğunu!

BOX larda alıştığımız o rahat ve kafamıza göre olan işler bunlar da olamıyor anladığım kadarıyla!!!
Ayrıca Andro sistemi "Root" lu yoksa değilmi bunu da bilmiyorum!

Horizon707 Çevrimdışı

Horizon707 

Süper Üye
4 Eyl 2020
795
Grundig 50GCU8900 almayı düşünenler için Vatan Bilgisayar da gece indirimi var 3099TL ye düşmüş bence bu fiyata kaçmaz bu boyutlarda bakanlar incelesin fırsatı.

Kendook Çevrimdışı

Kendook 

Aktif Üye
28 Nis 2020
60
Selamlar dostlar. Tv alacağım ama ikisinin arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz.
SEG 55SBU710
AXEN AX55UAL08

Ek olarak arkadaşlar SEG tv panel hakkında bilgi verebilir misiniz. İPS mi acaba? Eğer İPS ise onu alacağım da. Şimdiden teşekkür ederim.

K Çevrimdışı

Khan43

Yeni Üye
10 Eki 2020
6
47
İyi günler 3500 ile 4500 TL arası bir televizyon almak istiyorum. İlk önce samsung 50tu7000 serisi tv almayı düşünüyordum ancak vestel u9500 serisini araştırken youtubeden vestelojinin 55ud9281 tvnin kutu açılımını izledim ve yorumlarda u9500 serisi yerine ud9281 serisinin alınması gerektiği yorumlarını okudum ve bu ürünü araştırmaya başladım Kütahya merkezde bulunan Vestel bayilerinde ve teknosada söz konusu ürünü incelemek istediğimde ürün ellerinde yoktu ve stoklarında bu ürünün olmadığını söylediler üretim tarihi 2020 gözüken televizyonun stoklarda olmayışını pek anlayamadım. samsung 50tu7000 4800-4900 tl gibi fiyatlara çıkınca iyiden iyiye vestel düşünmeye başladım. Söylemiş olduğum fiyat aralığında çok fazla Vestel ürünü var ve hangisini almam gerektiği konusunda kafam çok karıştı vestele hiç bakmayıp direk samsung markasınımı tercih etmeleyim yoksa vestel mi tercih etmeleyim. Bu yüzden sizlerin yardımına ihtiyacım var. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
İyi günler 3500 ile 4500 TL arası bir televizyon almak istiyorum. İlk önce samsung 50tu7000 serisi tv almayı düşünüyordum ancak vestel u9500 serisini araştırken youtubeden vestelojinin 55ud9281 tvnin kutu açılımını izledim ve yorumlarda u9500 serisi yerine ud9281 serisinin alınması gerektiği yorumlarını okudum ve bu ürünü araştırmaya başladım Kütahya merkezde bulunan Vestel bayilerinde ve teknosada söz konusu ürünü incelemek istediğimde ürün ellerinde yoktu ve stoklarında bu ürünün olmadığını söylediler üretim tarihi 2020 gözüken televizyonun stoklarda olmayışını pek anlayamadım. samsung 50tu7000 4800-4900 tl gibi fiyatlara çıkınca iyiden iyiye vestel düşünmeye başladım. Söylemiş olduğum fiyat aralığında çok fazla Vestel ürünü var ve hangisini almam gerektiği konusunda kafam çok karıştı vestele hiç bakmayıp direk samsung markasınımı tercih etmeleyim yoksa vestel mi tercih etmeleyim. Bu yüzden sizlerin yardımına ihtiyacım var. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Bu bilgiyi sürekli yazarım ve derim ki ''Vestel bayileri işine ne gelirse, deposunda ne var ise, hangi mal daha çok kazandıracak ise onu satar, Vestel bayileri halk odaklı değil, cep odaklı işletmelerdir o nedenle beklentilerinizi yüksek tutmayın lütfen'' :)

Yine ısrarla yazarım ''Vestel bayilerinden ürün alınmaz, malı satana kadar kralsınız, sonra sizi tanımazlar, Vestel bayisine değil 6502 sayılı tüketiciyi koruma kanunu ve Mesafeli satış sözleşmesine güvenin''

Teknosa Vatan vs gibi yerlerde Vestel tv leri görebilirsiniz bu arada. Ben bizim buradaki Vatanda 9281 gördüm mesela. Buralardan görüp internetteki güvenilir alışveriş noktalarından ürün almanız bana göre daha mantıklıdır.

Yine daha makul olanı ise bir Vestel ile Samsung kıyaslamamak ve bütçe elverişli ise gidip Samsung almaktır.

2020 senesine kadar Vestel markası TV konusunda lokomotif olmuştur ülkemizde.

Sorun şu ki Ekonomik buhranı herkes iliklerine kadar hissediyor ama kimse çaktırmamaya ve az etkilenmeye çalışıyor. Vestel de Samsung da bunlara dahildir. Vestel mesela daha ucuz olan PANDA panel ile anlaşma yapıp üretimlerinde bu panelleri önce kullanmaya sonra da çoğaltmaya başladı.

Samsung ise 2020 ağırlıklı üretmlerinde 100hz olan tv lerin panellerini 50hz ile değiştirdi ama aynı model adı altında satmaya devam ediyor. (Mesela 55Q60) Bu ve buna benzer bir çok örneğin olduğu piyasa koşullarında kime güveneceğiniz size kalmış :kiskis

Geri
Üst Alt