ben normal de Android uygulamasını BOX dan kullanıyorum hiç bir sorunum olmadı
ama bugün 8505 den biraz bakayım dedim,hasta etti beni
Apps yükleme bir dert!
ext.USB flash dan yükleme iki misli dert(uygun Apk.Installer programı gerekiyor bunun için!)
hadi bunu da bir şekilde atlattım
sonra bir Resim Apk si yükledim,ülen bu nereye gtti diye yarım saat aradım yaw,çünkü
ana Apps menüsünde yoktu(bahsettiğim apk.QuickPic denen resim göstericisi)sonra Android
bölümü aklıma geldi bir baktım orada duruyor,genel sistem Programları içinde! ülen bunu açmak
için bir kaç yere girip oradan buraya geliniyor v.s derken,yemişim bu programı dedim ve kaldırdım
çünkü pratik değil ve uğraştırıcı ve en önemlisi bu ve bazı programlar zaten normal TV nin Kumandası
ilede çalışamıyor(bunlar daha çok Andro lu Telefonlar için dizayn edilmiş!)
"Smart YouTube" yükledim,ama bu program ana Aps. menüsünde görünüyor ve tıklayınca çalışıyor!
QuickPic ise ne göründü zaten doğru da çalışmadı,sonra benim BOX da kullandığım AirMouse TV ye
taktım,hemen tanıdı ve çalıştı ancak QuickPic apk. bununla bile bazı fonksiyonlarını yapamadı!
halbuki BOX her şeyini yapabiliyor!
Kısaca TV deki Android buysa bunun da içine etmişim yaw
Millet haybeye şikayet etmiyor Philips Andro su için
Biz daha önce 2014 bir tane daha Philips almıştık o da böyleydi ve daha da kötüydü!
herifler gıdım ilerlememişler bu konuda
Sony de ise bildiğim kadarıyla çok daha rahat idi Andro çalışması!
Benim ki aslında TV nin Androsu nasıl çalışıyor diye merakımdan oldu yoksa BOX lar varken
bu işler TV denmi yapılır yaw,zaten Philips lere sideload yapılamıyor USB-stick üzerinden!!!
uygun programı bulup(G.PlayStore dan tabiki) önce bu yüklenecek sonra Aps yüklenecektir!
Ben "MI Box Installer"(12tl ücretlidir bu program) yükledim ve sorunsuz,Aps lar yüklendi ama
devamında bahsettiğim sıkıntıları yaşadım
kısaca TV nin Androsu bilmem nesi zaten işim olmaz bunlarla ama denedik öğrendik ne kadar dandik
olduğunu!
BOX larda alıştığımız o rahat ve kafamıza göre olan işler bunlar da olamıyor anladığım kadarıyla!!!
Ayrıca Andro sistemi "Root" lu yoksa değilmi bunu da bilmiyorum!