D Çevrimdışı

Dizayn054

Yeni Üye
6 Eki 2020
12
34
Bluray ile alakası ne onu anlamadım??
ya da tam neyi öğrenmek istiyorsunuz?

teşhir TV
5 kağıt artık biraz fazla!
tam durumu nedir,gören varmı TV yi gidip de??
Ben almadim hocam siz bana QLED Önerdiginiz için onlara bakiyordum gezerken Grundig markasini gördüm sordum kapali kutu Levent bayisinde oluğunu söyledirler.
Samsung 55Q80T QLED Televizyonu inceledim HDMIL2.1 girişli fiyatlar absürt derecede şuan beklemede kaliyorum.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
Samsung fiyatları o üst serilerinde her zaman zaten absürt:hayir
o Grundig eminmisin sıfır olduğuna?

yaw ben bu Teknosa dan nefret ediyorum,bana göre en kötüsü bunlar
adeta mal satmamak için çalışıyorlar ama iş Sony/Samsung olursa o zaman
balıklama atlıyor çakallar

D Çevrimdışı

Dizayn054

Yeni Üye
6 Eki 2020
12
34
Samsung fiyatları o üst serilerinde her zaman zaten absürt:hayir
o Grundig eminmisin sıfır olduğuna?

yaw ben bu Teknosa dan nefret ediyorum,bana göre en kötüsü bunlar
adeta mal satmamak için çalışıyorlar ama iş Sony/Samsung olursa o zaman
balıklama atlıyor çakallar
Buradaki görevli arkadaş kapali kutu görünüyor dedi.Telefon ile iletişime geçebilirseniz sorun. Yarin tekrar işim var o yönde gittigimde bende sorabilirim. Cihazi görme imkanim yok, hocam şehir farkli benim stok bilgisinden söyledi bana.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
ben sordum,teşhir dediler,bildiğim kadarıyla da zaten bu seri biteli bir yılı bile geçti
kapalı olması mümkün değil bu saat den sonra,bana teşhir de uyar ve daha
öncekini de zaten öyle almıştım geçen sene ama çıplak gözle gidip inceledim öyle almıştım
görmeden almak riskli oluyor,5 kağıt aslında bunun için biraz fazla!

K Çevrimdışı

kingfrox

Yeni Üye
10 Eki 2020
8
32
50tu7000 50pus6704 49um7100 bu televizyonları karşılaştırabilirmisiniz.
veya 4000 5000 tl civarlarında bu ürünler yerine vestel regal grundig gibi markaları mi tavsiye edersiniz?

V Çevrimdışı

Voyage

Yeni Üye
10 Eki 2020
3
28
Merhabalar Grundig 43 GEF 6950B modeli şu anda 2700 TL'ye mediamarktta satılıyor. Fiyat iyi gibi ama kullanan var mı, nasıl televizyondur ?

C Çevrimdışı

ceritli

Yeni Üye
10 Haz 2018
77
50
Merhaba arkadaşlar. Can Abiden (ALBANEZ) den aldığım 65 inch TV almak için satıcam. ilgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler.

1 Çevrimdışı

125to250

Yeni Üye
10 Eki 2020
1
33
Öncelikle herkese iyi forumlar, halihazırda yıllardır kullandığımız Sony 40bx400 bize fazlasıyla yetse de, ekstra bir televizyona ihtiyacımız olduğu için yeni bir televizyon arayışı içerisindeyiz, ben daha fazla araştırdıkça bu iş daha da içinden çıkılmaz bir hal aldı. Televizyon %90 oranında uydu üzerinden televizyon ve hd kalitede internet yayınından futbol maçı izlemek için kullanılacak, maksimum görüş açısı 30 derece civarında, oyun bizim için bir öncelik değil. Ortalama 3000 lira civarında -5000'e kadar çıkılabilir-, geniş bir skala olacak ama 43 ila 55 ekran arasında, 4k smart özellikli, bizi uzun süre götürecek ve -anladığım kadarıyla biraz da şans işi olsa da- ölü piksel, ışık sızması yok efendim ghosting, bleeding, burn in gibi sorunlarla baş ağrıtmayacak bir televizyon arayışı içerisindeyiz. Şimdiden kesinlikle şu ve şundan uzak durun veya şu ve şu baş ağrıtmaz gibi önerilerini esirgemeyeceklere teşekkürler.

D Çevrimdışı

Dizayn054

Yeni Üye
6 Eki 2020
12
34
ben sordum,teşhir dediler,bildiğim kadarıyla da zaten bu seri biteli bir yılı bile geçti
kapalı olması mümkün değil bu saat den sonra,bana teşhir de uyar ve daha
öncekini de zaten öyle almıştım geçen sene ama çıplak gözle gidip inceledim öyle almıştım
görmeden almak riskli oluyor,5 kağıt aslında bunun için biraz fazla!
Hocam alternatif televizyonlara bakmak lazim

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
valla bana göre fazla bir alternatif yok piyasada,teşhir veya 2.el de bana uyar
yeter ki bulayım ama biraz zor,mağazalar ise çakal yaw 2-3 senelik panelleri
bile absürt rakamlara satıyorlar özellikle markası Sony olursa:hayir

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
Merhaba arkadaşlar. Can Abiden (ALBANEZ) den aldığım 65 inch TV almak için satıcam. ilgilenen arkadaşlar özelden mesaj atabilirler.

Piyasa da bulabileceğiniz bu kalite de özellikle bir "IPS" yoktur!
Tek rakibi diyeceğim panel de yine Arçelik Grubun dan olan
NANOCell li TV lerdir! ve diğer çok pahalı alternatifi de LG den
yine NANOCell li TV leri dir ve bunlar da özellikle IPS çiler için
güzel bir alternatif dir ama LG lerin fiyatları da acaip güzeldirler!

E Çevrimdışı

elan_vital 

Yeni Üye
31 May 2020
29
39
Arkadaşlar merhabalar. 43" veya üzeri, smart özelliği bulunan 3500 TL'yi aşmayacak bir televizyon tavsiyesi istiyorum. Bu standartlarda çok matah bir şey çıkmayacağının farkındayım, zaten çok sık kullanılmayacak bir tv olacağı için boşa para dökmek istemiyorum. Tek önemli faktör dayanıklılık ve yedek parça-servis sıkıntısının olmaması. Şimdiden teşekkür ederim.

C Çevrimdışı

Canozz

Yeni Üye
29 Eyl 2020
10
37
Merhabalar, bende dün sizlerin tavsiyesiyle Philips 50pus8505 alarak arayışımı sonlandırdım. herkese teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt