Bu benim görüşüm. Ayrıca ben o TV'lerin içinde olan biriyim, muhtemelen alaya almışsın yazdığımı, yazdığından öyle anlaşılıyor neyse herkesin kendi fikri diğer tv markaları kendi aralarında çekissin dursun.
Genel olarak tv lerin içinde olarak yorum yapmak ile ''O Tv lerin'' içinde olarak yorum yapmak farklı olabiliyor.
Elbette sizin fikriniz ve bunu paylaşmanızda da hiç bir sakınca yok lakin ben eğer burada kalkıp bir gün ''Abi Doğan SLX en kral arabadır,
ben tek geçerim, geri kalan arabalar kendi aralarında çekişsin dursun'' dersem insanlar ağzını bırakır başka yerleri ile güler ve bana ''
Sen kimsin?'' derler.
Bizim forumumuzda bu tarz yaklaşımlar MESNETSİZ olarak kabul edilir.
Savunduğunuz değerlerin içini GERÇEK bilgi ve kaynaklar ile dolduramıyorsanız o da zaten forumumuzda BİLGİ olarak kabul edilmiyor.
LG yi ben cidden çok severim, Evimde kullandığım üründür aynı zamanda lakin LG hangi teknolojik üstünlüğü ile ön planda mesela bunları açıklamakla yükümlüsünüz eğer böyle cümleler kuruyorsanız ''İçinde olduğunuz'' o tv ler ile ilgili bu forumda kimsenin bilmediği bilgileri paylaşmalısınız ki yorumunuz değer bulsun yoksa bu forumda sevgili
albanez in yakından tanıdığı kimler geldi geçti ''O Tv lerin içinde'' olan.
İçindeyim içindeyim derken meğerse adam teknomarketlerde gezip tv lerin içinde hissediyormuş kendisini
Her şeyi geçtim, TV sektörünün ne derece içinde olduğunuz, konuştuğunuz, kafa tuttuğunuz kişileri tanımadığınızdan da ayrıca belli oluyor