E
ertugrulcelebii
Yeni Üye
- 18 Haz 2020
- 25
- 29
55r7560ua modeli hakkında acil birşey söyleyebilir misiniz?
Ben de bekliyorum. Özellikler kağıt üstünde iyi duruyor.55r7560ua modeli hakkında acil birşey söyleyebilir misiniz?
Ben de aldım hocam hayırlı olsun. İnşallah güzel çıkarAldım ben. Garanti uygulaması kampanyalar kısmında hepsiburada 200 tl üstü alışverişr 25 tl kupon veriyor. 2874 tl ye geldi regal 55r7560ua
Tcl bekliyorum bendeAldım ben. Garanti uygulaması kampanyalar kısmında hepsiburada 200 tl üstü alışverişr 25 tl kupon veriyor. 2874 tl ye geldi regal 55r7560ua
Bilgisi olan yok herhalde. Selam arkadaşlar bu tvler hakkında bilgi sahibi olan varmı Xiaomi TV ler alınır mı
Tcl bekliyorum bende
TCL Samsung LCD üretim tesisini satın almış haberi var.Sanırım Samsung üretimi Olede kaydırıyor..hele şöyle bir fiyatlarını görelim,sonra muhabbetini ederiz,beklemeye değermi yoksa yoksa sallar geçermiyiz onu o zaman göreceğiz
yaptığım bazı kısa dış araştırmalar dan ve de TCL yi de bildiğim için,ben açıkçası fazla bir sürpriz beklemiyorum Türkiye pazarına özel!
örneğin sanırım başka bir başlıkta yazmıştım serinin en altı ve de en küçüğü(43") € 470 den başlıyormuş!
ben de çüşşş dedim