Horizon707
ben fiyatları takip etmiyorum ama 50lik 8900 için 3.7 çok para yaw,neden zam yapmışlar anlamadım bu panel
3/3.2 gibiydi hatta bazı indirimli günler de 2.6/2.8 leri de görmüştür! şimdi 1 kağıt zamlı gibi
bunların resim işleme kaliteleri oldukça iyi diğer yerli montajcılar dan! özellikle en üst serileri ciddi iyi bu konuda
++
TCL den öyle aman aman bir şey çıkmayacaktır,acele etmeyin,bu herifler sadece USA pazarında varlar(dış pazar olarak)
ancak orada da bu paneller F/P olduğu için satılabiliyor VIZIO ile birlikte veya HiSense ile birlikte
Ben önce fiyatlarına bakmak istiyorum,gerisi sorun değil ama fiyat yenecek bir şeyse o zaman oturur konuşuruz
yok değilse sallar geçeriz onu da
albanez üstadın önerisiyle (Allah razı olsun) bir kaç öyle 50lik gcu8900ü aldım mediamarkt'tan 2.820 liraya, gayet memnunum, resim kalitesi iyi, uygulama olarak netflix ve youtube gayet iyi çalışıyor ama başka hiçbir uygulama yok, yükleme şansı da yok, bluetooth da yok, kumanda algılama sorunu da var maalesef. Fiyatlar ara ara düşüyor takip etmek lazım.