LG 55nano916 modelini takibe aldım güzel bir kampanya yakalarsam alabilirim ama şu an oldukç.a yüksek fiyatı var. Monitör olarak hemen hemen istediğim özelliklerde ve fald panel.
bunlar iyi ama yeterli değil ve de hiç hak etmediği kadar pahalılar,yaw IPS bunlar fazlası olmaz!
VA yı da tutmaz bir yerden sonra,ben şimdi dümeni TCL ye kırdım bakalım TR ye gelmek üzere
bunlar,inşaallah tatlı fiyata çıkarlar da diğerlerinin biraz burunlarını sürterler(amin)
sana bana IPS aslında gelmez yaw,ancak fiyatı çok tatlı olursa,ne ala
ayrıca HiEnd dedikleri bu IPS ler de öyle tatlı fiyatlarda gelmiyorlar!
neyse TCL yi bekleyelim artık
US için olan FALD 8x serisi çıkarsa ben kaparım bir tane,ama tatlı fiyat şart
albanez, Abi tcl de 8x serisi 65 ve 75 var sanırım ve fiyatlarının uygun olacağını pek düşünmüyorum açıkçası. Philipste ips panel hangi serilerde var acaba? aslında TV olarak 8505 serisi gayet tatminkar duruyor ama monitör olarak bana gelmez işte. Yoksa küçük odada philipsin 32" bir tv sini kullanıyoruz ilk ambilightlardan ve hala taş gibi çalışıyor. Ve ambilight teknolojisini çok beğeniyorum.
Üstat merhaba,Hocam merhaba, kafanızda bir model belirlediniz mi?
Ben de sizin gibi uygun fiyatlı bir şey arıyorum ama lag değerlerine dair veri bulunmuyor. 43-49-50-55lik modellere bakıyorum ama karar veremedim.
32" lik monitörler de var ama almışken hem sabit diskten, tv box ile 4K film vs izlerim diye düşündüğümden ve xbox üzerinden rekabetçi oyun oynamayacağımdan dolayı büyük tv almak daha cazip geliyor.
"
Öncelikle ürünlerimize ve firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
2020 yılı içerisinde 32” – 75” aralığında farklı ekran boyutlarında 2.699TL den başlayan fiyatlarla ürünlerimiz satışta olacaktır.
Elektronik ürün satış mağazalarından, internet satış noktalarından ve Bilkom sosyal medya hesaplarımızdan ürünlerimizle ilgili bilgileri takip edebilirsiniz.
Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Tüm soru ve görüşlerinizi kurumsal sosyal medya hesaplarımız üzerinden bizlere iletebilirsiniz. İlgili ekibimiz en kısa sürede sizlere dönüş sağlayacaktır."
Bilkom'dan TCL televizyonlar hakkında mail geldi. Keşke modellerden biraz daha ayrıntılı bahsetselerdi.
Merhaba değerli forum üyeleri. Tv hakkında yorumlarınızı almak istiyorum. Kullanan, yada fikir sahibi olan arkadaşların olumlu yada olumsuz görüşleri benim için çok değerli. Teşekkürler
Samsung UE50TU7000UXTK 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV
Beyler yani eski PDP ciler,Pio ve Pany yi unutun gari
yerini tam tutacak bir panel de yok(benim için yoktur,sizleri bilemem)
mecburen gidip LCD alacaksınız,insan gözü bir süre sonra boktan resim bile görse
çok güzel hisseder!
manyak paralara satılan Samsung ve Sony ler var,seç-beğen-ala!
ülen sankim ikinci el araba alıyorsun !
ancak benim bunlara karnım tok,ucuz yollu bir şeylere bakacaksınız artık,sakın MARKA filan
diyerek o malum iki markaya bakmayın! eskiden Pany MARKA idi veya PİO alemin Kralı idi
ama şimdi böyle bir şey zinhar yoktur,haybeye bir çuval para bayılırsınız!
"PJ" kullanan adam varsa zaten neyi alacağını bilir! resim kalitesini de bu adamlar çok iyi bilir!
PJ lerin adam gibi olanları çok pahalıdır ama bunu alan adam da bilinçli olduğu için netyi aldığın da çok iyi bilir
bu adamlar ucuz yollu bir şey alıp oturup takılacaklar bu ekrana artık
Benim öyle spesifik olarak veya illa şunu al diyeceğim hiç bir LCD panel yok şu anda
ilk kriterim ucuz olması yaw
Arçelik Grubundan Grundig lerin en üst serisi oldukça iyi! ama bunlar da ya yok ya da kalmadı,bekliyorum bende
teşhirleri bulunabiliyor daha ucuz rakama! diğer yerli markalar hk. net olarak bilgi veremem
başkada bir şey kalmadı zaten
Sony/Samsung tabiki bir tık öne çıkar ama fiyatları ben hiç açmıyor!
ancak bu ikliliden sakın IPS olanları almayın,resmen kazıklanırsınız çünkü!
Satıcıların ne dediklerini sakın dinlemeyin he heee deyin geçin gidin,takılırsanız gelin
buradan sorun,DH ye sakın gitmeyin,orada iki ayaklı çakallar vardır! TF ye de sakın gitmeyin orası da ayrı bir alemdir!
Siz modelleri belirleyin bunları sorun bana