U Çevrimdışı

Uğur Yavuzcan

Yeni Üye
11 Eyl 2019
21
44
Benim dediğim model 50u9500.İçinde sanırım mb230 anakart var herhalde.
UD serisi ise 2019 diye biliyorum.
Eğer maksimum 3500-3600 tl bandında uhd-4k öneriniz varsa inceleyebilrim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim dediğim model 50u9500.İçinde sanırım mb230 anakart var herhalde.
UD serisi ise 2019 diye biliyorum.
Eğer maksimum 3500-3600 tl bandında uhd-4k öneriniz varsa inceleyebilrim.

Başka bir forumda U9500 serisi ile ilgili şöyle bir yorum buldum ne derece doğru bilemiyorum.
" Arada sırada Kendi kendine açılıp kapanıyor diyen arkadaşlar! Dikkat edin anakart kısa sürede bozuluyor ben ürünü 1 ay kullanmadan anakart bozuldu açılıp kapanan ürün bir daha açılmadı. Servis onarım yaptı anakart değişti 2 hafta sonra yeniden anakart bozuldu tekrar onarım denildi ben şikayet ettim ürün değişimi denildi alt seri bi ürün teklif ettiler stokta 50U9500 yok 50U9401 verelim diye,kabul etmedim aynı ürünü satıcı bayiden temin edip yollayacaklar. ÜRÜNÜN Sık arıza verdiği sebeb ise internet kablosu ile değilde wi-fi ile bağlantı halinde kaldığında belli bir süre sonra wi-fi kartı bozuluyor , buda açılıp kapanma sorunu , kumanda dan komutu almama sorunu, telden görüntü almama sorunu oluşuyor cihaz daha sonra tamamen bozuluyor açılmıyor. Bilmiyorum bana gelen ürün mü sorunlu cıktı yoksa bu model mi hatalı üretildi yenisi gelince bu sefer daha dikkatli kontrol edeceğim bir sorun olursa tekrar buraya yazacağım. İyi günler."

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Warxstar

Yeni Üye
6 Haz 2020
1
36
TOSHIBA 50UL3A63DT Model tv var elimizde belirsiz saatlerde kendi kendine kapanıp açılıyor yalnız bu işlemi yaparken tepkileri power ışıgı önce kırmızı sonra yesil olarak yanıp sönüyor daha sonra kumandadan 10 sn kadar kontrol olmuyor daha sonra normale dönüyor bunun nedeni ne olabilir ?

P Çevrimdışı

Pangia

Yeni Üye
23 Mar 2018
17
50
OMEGA OMEGA
IPS seni kesiyorsa OK dir,ancak iyi IPS ler NanoCELL olanlar ve bunlar da oldukça pahalıdır!
Philips/LG de vardır bir de Grundig de var

İşin mali boyutu beni ilgilendirmez,buna sen bakacaksın artık

Not;malum mağazada ki satıcıları veya forumlar da ki sallamacı tipleri veya akıl verenleri filan itele gitsin
bu akıl verener de genel de hatta çoğu Satıcı tiplerdir dolasyısıyla salla gitsin

OLED için bütçe varsa o zaman IPS leri de unut gitsin!

Not;Grundig den bahsettiğim NanoCell li TV 2019 model 55GCU9800

++

R ROBERT MİLLES

FILM için 8 kağıt bayılacaksan örneğin Sony den XF/XG 9x serilerine bak
Samsung dan Qled 7 ye bak

tam rakamlar 8 üzerinde olabilirler,teşhir leri daha ucuzdur!

Ama ben bu saat den sonra kesinlikle 8/10 kağıdı LCD ye gömmem!
OLED düşünürrmüsün??

Aslında herkes için de böyle düşünüyorum 10 kağıt;ben LCD ye kesinlikle vermem
8 de vermem!
Can hocam selamlar, Samsung 55mu9000 TV kullanıyorum 3 yıldır çok şükür hiç sorun yaşamadım şu anda çok memnunum, geçen gün TV nin arka kısmına baktım bir karış toz olmuş bu toz acaba içeriye de gitmiş mıdır, gittiyse bir sıkıntı yaratır mı nasıl temizleyebiliriz bunu, bozulacak diye ödüm patlıyor, TV fiyatları malum bu ayarda bir TV şu anda kesinlikle alamam, eğer temizlenirse nasıl yapacağız yardım lütfen.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Tozlanma illaki içeriye de kaçar,zaman zaman arka kapağı açıp sadece gördüğün kadarıyla
olan yerleri temizleyebilirsin veya çaığır servis belli bir ücreti vardır onlara yaptır çok daha
temiz hale getirirler,Bilgisayarcılar da yapabilir ama tavsiye etmem!

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Benim 49luk Grundig TV yi satmaya karar verdim,yerine teşhir(ilk tercih sebebim)55 GCU9800 olabilir,5 kağıt gibi
ya da biraz altına bulursam alacağım! MM de 1 tane teşhir var bugün gidip bakacağım 4.997 fiyat çekmişler.
Malum piyasa da artık 49 olarak 100Hz/10-bit panelli TV kalmadı gibi! Sony den 8396 var manyak da fiyatı var yaw:hayir

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
Benim 49luk Grundig TV yi satmaya karar verdim,yerine teşhir(ilk tercih sebebim)55 GCU9800 olabilir,5 kağıt gibi
ya da biraz altına bulursam alacağım! MM de 1 tane teşhir var bugün gidip bakacağım 4.997 fiyat çekmişler.
Malum piyasa da artık 49 olarak 100Hz/10-bit panelli TV kalmadı gibi! Sony den 8396 var manyak da fiyatı var yaw:hayir
Sana 8396 yı tavsiye ederim hocam(.Heh heh hee Albanez'e tv tavsiye eden ilk kişiyim herhalde:hoba1)

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
o panel listemde ama fiyatı ciddi yüksek hala ve de çok zor bulunuyor örneğin 5 kağıda onu bulsam alırım
teşhir olması benim için farketmez

I Çevrimdışı

ibrahimanil

Yeni Üye
16 Eyl 2018
16
31
a101 e gelecek olan Toshıba 58UL3A63DT ye niyetlenınce bir bakayım dedim forumda baktıgımda genelde önerilmiş fakat panel acıklıgı,kendiliginden kapanma vs sorunları oldugunu da gördüm tereddütte kaldım günlük kullanım,netflix,hdmı-usb ıle film oynatma için hangısını önerirsiniz, Samsung ile arasında fiyat farkı var fakat alıp 7-8 sene kullanılıyor almışken o farkı vermek daha mi mantıklı bilemedim. Panelleri nasıldır toshıba-vestel pısman eder mi 3500-5500tl aralıgında baska model onerılerınıze de açıgım tesekkurler şimdiden Adem Helvacı Adem Helvacı albanez albanez F fikoloji

1)Toshıba 58UL3A63DT 3700tl
2)Vestel 55UD9290 4000tl ( U9400-U9500 modellerı de var ama forumda U yerıne UD ler daha iyi gibi okudum? )

3)Phılıps 55PUS 7304 / 7805 5300TL
4)Samsung 55TU7000 5400TL

Son düzenleme:
Y Çevrimdışı

yasinc 

Aktif Üye
27 Mar 2019
66
29
Herkese selamlar, yeni bir tv almayı düşünüyorum en dikkat ettiğim husus yazılım olarak kasmasın donmasın ve uygulama marketinin çeşitliliğinin çok olması. Özellikle IPTV uygulamalarında sorun yaşamamak amacım çünkü aktif olarak kullanıyorum. Netflix Youtube vb. uygulamalar zaten standart artık ekstra olarak ios telefonları direk yansıtabileceğimiz bir teknoloji duydum sanırım samsung tvlerde bu bağlamda bilgili arkadaşlardan tavsiye beklemekteyim özellikle tercihim 2020 giriş orta seviye alacağıma 2019 üst seviye bir tv alabilmek.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
Grundig "OLED"

bu panel satılık dır 7,5 kağıt
satan arkadaşı iyi ve eski biliyoruz(Sn. Orhan Demir)

3 aylık sorunsuz

diğer detayları bilahare görüşebiliriz ve kendisiyle direk görüşebilirsiniz artık

Not;kendisinin bir giriş sorunu var Foruma! bir el atın Sn.Yöneticiler,adam msg yazamıyormuş yaw
ülen bizede mi bu numaralar diye soruyorum gari:haha

ardem Çevrimdışı

ardem

Yeni Üye
17 Ağu 2020
2
49
Merhaba sevgili forum sakinleri, aranıza bugün katıldım. Tavsiye sayfasının bir bölümünü ilgi ile okudum. Sizlerden iki ricam olacak.

Servis menüsünü kurcalarken emektar televizyonumun ( Samsung 40A656A ) kafası karıştı. Açılıyor karlı görüntü verip sonra gri ekrana dönüyor. Bu konuda yardımınız olursa çok mutlu edersiniz. ?

Ayrıca market markalarından 4K Tv tavsiyelerinizide paylaşırsanız çok sevinirim. Kullanım alışkanlığım sıklıkla akşamları Xiaomi Mi Box üzerinden BluTv, Netflix, Youtube izlemek. ?

Şimdiden emeği geçecek herkese çok çok teşekkürler.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

sasuta

Aktif Üye
20 May 2018
138
43
Grundig "OLED"

bu panel satılık dır 7,5 kağıt
satan arkadaşı iyi ve eski biliyoruz(Sn. Orhan Demir)

3 aylık sorunsuz

diğer detayları bilahare görüşebiliriz ve kendisiyle direk görüşebilirsiniz artık

Not;kendisinin bir giriş sorunu var Foruma! bir el atın Sn.Yöneticiler,adam msg yazamıyormuş yaw
ülen bizede mi bu numaralar diye soruyorum gari:haha

Üstadım daha geçenlerde kampanya ile bu televizyon Arçelik ve Beko olarak 6999 liraya satılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Geri
Üst Alt