o zaman şöyle yap;9305 için her iki paneli de örneğin çıplak gözle gidip de izlemen mümkünmüdür??
>cevabın hayır ise o zaman iyi düşün,ben Sahibinden.com dan bir sürü ürün aldım ve sattım,ancak %95 oranında
iş yaptığım kişilerle forumlar aracılığıyla hep tanış çıktım,"kelek olma" durumu hiç yaşamadım bu yüzden,9305 eski model
bir TV ve bence mutlaka görmek gerekiyor!,hani bizim Pio lar olsa idi,bir telefonla alo derdik iş biterdi,çünkü hemen
herkesi en azından ben tanıyorum ve de Pio cular da adma gibi adamlardı,dolayısıyla Pio yu gidip izlemeye bile gerek kalmazdı k
çoğu da hep böyle satıldı!
>Sony nin 2010 dan sonra (X4500) vay be ya denecek hiç bir TV si de yoktur! sen bakma birilerinin yamuk ağızlı Sony mony
filan demesine,gaza yeme filan gelme,9305 için örneğin benim paramla ederi 55 ise 3/4 kağıt arasıdır,uyanık 3 sene kullanmış
ve şimdi 6/7 kağıt istiyorsa bence havasını alır yaw,ne yani efsane Pio mu satıyor bu adamlar??
Ancak ben alacak ve satacak için bundan fazlasını yazamam,kendi bileceğiniz iştir bundan sonrası,ama 6/7 kesinlikle etmez!
Toshiba SV685 ile ben 11.yıla da girdim Allaha şükür,teknik olarak Sony X4500 den daha da iyi ama resim işleme olarak bir tık
daha düşük bir panel olarak bundan iyisi sadece resim olarak bir tek Pio vardır!
Ya da bir alternatif olarak Arçelik den OLED düşün bence! hem yeni teknoloji hem Sony den çok daha iyi(LCD olarak) arada tatlı
rakamlara bulunabiliyor,7/8 veya 9/10 gibi rakamlar;bana artık bu LCD lerin gelmiş oldukları noktalar itibarıyla çok çok absürt
pahalı geliyorlar,kesinlikle değmez diyorum,o paraya bence bugün artık OLED olmalıdır!
Benim düşünceme göre OLED lerin de bazı sıkıntıları olsa bile örneğin 6-9 kağıt bandında fiyatları olsa kesinlikle bu düşünülmelidir
LCD ne yaw nesli tükenmiş ve de OLED lerden bile çok daha sorunlu paneller artık! benim tarifem belli LCD ler için en fazla 3 kağıt
çalışır benden valla laf aramızda bana göre bu bile haram yaw
Samsung/Sony ağzına mıçmış bu alemin,fiyatlar bu adiler yüzünden yüksek de durmaktadır
++
Player işine sonra bakarız gari,daha olmadı şöyle yaparsın,sana bir tane hesaplı Android Box alırız(1 kağıtdan düşük olan)
örneğin 500 kağıt gibi onunla oynarsın işi öğreninceye kadar,sonrası Allah kerim,işi öğrenince gerisi zevkli ve kolaydır
marka diye Sony/Samsung da olduğu üzere bu tür markaları sallar geçersin artık,şimdi sana 2 /2,5 kağıda Shield al desem
yarın kafan kızdımı bazı şeylere takılacağın için kırar atarsın!
Elimde iki tane yolcu edilmek üzere Android Box var aslında,ama sana gönderemem,ikisi de yazılım hatalı! bana sorun olmuyor ama
normal bir kullanıcı için uygun değildir,zaten birisini sırf Player olarak kullanıyorum diğerini de Youtube v.s için kullanıyorum yaw
Acemi adama,daha düzgün bir şey gerekiyor,Smart işi de sorunsuz oluyor bunlarla