Kardeş hoşgeldin.
İlk önce şunu söyleyeyim, eskiden olduğu gibi yıllarca paneli kullanayım vb. şeyleri unut böyle bir panel yok artık, 3 5 yıl kullanırsın, böyle bir tv ancak pioneer plazma da olur o da dükkanı kapatalı çok oldu, zira ben yıllardır pioneer kullanıyorum canavar gibi hala, kullanım amacına göre bir tv tavsiyesi mutlaka alırsın, özellikle ustalaeımız sana fikir verecektir ayrıca can bey
albanez değerli yorum yapacaktır tercihin için. Şahsi fikrimdir, günümüzde bir panele, bu koşullarda bu ürünlere 4 5 binden fazla para vermem ben o da en iyi ihtimalle, sebebine gelince teknoloji anlamında herşey reklam ile küçük yazılımsal oyunlar ile yürüyor bu işler, ışık sızması vb (ustalar daha iyi bilir) bir sürü sorun hiç beklemediğin TV'lerde çıkıyor çıkar şansına, sadece film izleyip oyun oynayacaksan q70 te işini görür q60 ta işini görür böyle aman aman bir fark yok aralarında, görüntü güzel olsun smart vb şeyler ilgin dışında ise grundig grubuna bakabilirsin bildiğim kadarıyla güzel resim veriyor diye açıklamaları oldu üstadların. Sony artık sadece isim satıyor, bu demek değildir ki tv si çok kötü ama, üstadlar genellikle bu fiyat bandında samsungu öne çıkarıyorlar bir tık daha iyi deniyor. Naçizane tavsiyem tv yi izleyeceğin oda büyüklüğü, koyacağın yeri ve kullanım amacını kafanda iyice belli et, eğer mümkün ise git gözünle gör, fazla derine inmeden al gitsin, yoksa şu olsun bu olsun diye diye kaybolursun aylarca birşey alamazsın, dediğim gibi alayım uzun yıllar kullanayım sorun çıkarmasın vb. Yok öyle bir panel, hatta kötünün iyisi belki var.
Selamlar