F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
766
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş da bütçe yok.
100 TL dahi fazla veremez.
Boyut konusunda oda benim gibi 40 - 50 fark etmiyor.
Birde yanına android box alacağız.

Dümdüz tv arıyor çünkü yanına android box alacak.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Arkadaş da bütçe yok.
100 TL dahi fazla veremez.
Boyut konusunda oda benim gibi 40 - 50 fark etmiyor.
Birde yanına android box alacağız.

Dümdüz tv arıyor çünkü yanına android box alacak.
Toshibayı kaçırmasın o zaman :ok

L Çevrimdışı

lorne21

Yeni Üye
13 May 2020
6
36
Nanocell, Qled, led bunların hepsi aynı teknolojinin cilalanmış halleri, biri LG öbürü Samsungun isimlendirmesi benim önerim hala dikkat etmek koşuluyla oled tvler
yani her şey tamamen reklamdan ibaret diyorsunuz. bunu öğrendiğim çok iyi oldu. samsung alacaktım yoksa. ekran yanması olmuyor diye. bir de 2019 oledlerin soğutma sistemlerinin daha iyi olduğunu söylüyorlar.

O Çevrimdışı

ortabag708

Yeni Üye
15 Eki 2018
22
59
Merhaba Arçelik A43L 8900 5A Diamond Pro / 4K televizton hakkında ne düşünüyorsunuz.
merhaba ben 49 inç kullanıyorum görüntü olarak çok mumnunum seyrettiğim 2.20 metreden tarayıcı olarak tavsiye etmem uygulamaları güzel çalışıyor yaklaşık 9 ay oldu alalı şu ana kadar 3 üncü güncelemeyi yükledim

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
yani her şey tamamen reklamdan ibaret diyorsunuz. bunu öğrendiğim çok iyi oldu. samsung alacaktım yoksa. ekran yanması olmuyor diye. bir de 2019 oledlerin soğutma sistemlerinin daha iyi olduğunu söylüyorlar.
Tamamen reklam diyemem elvette daha gelişmiş teknoloji var mesela Vestel de aynı muhabbete VUHD diyor, ustalarım daha iyi bilir ama her led panel yanık tehlikesiyle karşı karşıyadır çok kafaya takmak gereksiz, tercih sizindir ama oled işini biraz daha araştırın o bütçeyi heba etmeyin derim ben

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
766
Arkadaşlar A101 'deki televizyonları gösterdim.
Arkadaş vestel, olamaz mı diyor.
Vestel 'de önerebileceğiniz 2.500 TL 'ye kadar tv varmı.

M Çevrimdışı

merpol

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Selamlar, Vestel 55UD9280 modelini çok beğenmiştim yalnız panelinin VA panel olduğunu öğrendim. Bu modele benzeyen ancak IPS panel özelliğinde bir model tavsiye edebilirmisiniz.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Selamlar, Vestel 55UD9280 modelini çok beğenmiştim yalnız panelinin VA panel olduğunu öğrendim. Bu modele benzeyen ancak IPS panel özelliğinde bir model tavsiye edebilirmisiniz.
Va panel siyah performansı ve tepkime süresi açısından çok daha başarılıdır, yan açı hassasiyeti konusu kişiden kişiye değişir ben hiç rahatsız olmuyorum, neden ips istiyorsunuz onu merak ettim

M Çevrimdışı

merpol

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Youtube'da karşılaştırmaları izledim, IPS panel sanki daha canlı gibi geldi bana. Çekim açısından mı kaynaklı, yanılıyor muyum?

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Youtube'da karşılaştırmaları izledim, IPS panel sanki daha canlı gibi geldi bana. Çekim açısından mı kaynaklı, yanılıyor muyum?
IPS panel daha canlı gibi gözükür ama bulutlanma, ışık sızması, vertical banding gibi hatalara daha açıktır, Va paneller de doğru ayarlarda gayet canlı görüntü verir ama yanlış yönlendirmek istemem, gece ve film ağırlığı varsa Va, gündüz normal tv izlenecekse IPS olabilir, gözünüzle görme şansınız varsa daha iyi olur

M Çevrimdışı

merpol

Kayıtsız / Doğrulanmamış
IPS panel daha canlı gibi gözükür ama bulutlanma, ışık sızması, vertical banding gibi hatalara daha açıktır, Va paneller de doğru ayarlarda gayet canlı görüntü verir ama yanlış yönlendirmek istemem, gece ve film ağırlığı varsa Va, gündüz normal tv izlenecekse IPS olabilir, gözünüzle görme şansınız varsa daha iyi olur
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.

Geri
Üst Alt