Beyler daha önce de yazdım defalarca,sanırım tekrar etmek de fayda var
>"Grundig"; hemen hemen tüm serileri ister VA ister IPS olsun;çok kısa>>iyi TV ler kendileri
Ancak benim "İYİ" lafım sadece ve sadece "resim kalitesi" içindir,başta Smart sonra bilmem NetFlix
yok anasının bilmem nesini açıyormu yok işletim sistemi nedir,Android mi dir nedir v.s v.s
yaw bunlar benim için hikaye işlerdir! ben "Monitör" gibi bakıyorum veya öyle bir TV daha doğrusu
adına TV de denmezişte öyle bir panel arıyorum,diğer tüm işleri ben de yapıyorum veya bazılarını kullanıyorum v.s
ancak Uydu dahil bütün bu işleri external cihazlar ile hallediyorum+PC ile de hallediyorum
>Grundig almayın! neden? bunu da çok yazdım,heriflerin resim kaliteleri iyi ama TV lerin de hem montaj
hataları vardır hem de yazılım hataları vardır özellikle kronik bir "İnternete bağlanamama"(veya kopma)
hataları vardır!
>HiEnd dedikleri(UHD+)serileri aşırı pahalı,ülen soygunamı çıktınız diyorum ben buradan
o ne fiyatlar öyle!
>Servisleri(bana gelenler osuruk çıktılar 2 ayrı yerden) Merkez ise kibar ve olumlu yaklaşıyor!
ancak ben inat ettim,şimdi bunu değiştirin ya da ödediğim parayı geri verin dedim(taksitle aldım
ve 2 kağıdını ödedim 1 kağıt borcum kaldı)
Daha da ilerisi şu oldu;herifleri THH verdim,kendileri uyarıldı ve iş Eksperin bana gelip de rapor vermesine
kaldı,Vatana da bildirildi,Lara mağazasından işlem yapılacak v.s diye,yaw benim ki keyfe keder
ve kazandım sayılır ama işin bok tarafı şu;piyasa da 100Hz-10bit panel yok 49" ebatlar da!
yarın git Vatan dan yeni panelini al deseler alacak panel yok yaw
bir tek Sony var 100Hz yandan çarklı 10-bit! 49XG8396 ve 9005
iyi de bunlar 5,5/6 kağıt yaw,hiç değmeyecek panel bunlar!
neyse hele o safhaya gelelim de o zaman bakarım,teşhirleri çok seviyorum ben ama o da yok
istediğim panel olarak! eski model de olabilir o da yok!
parasını verip daha doğrusu kıyıp iyisini alayım desem o da yok yaw
laf aramızda Grundig kalsa iyi olur diyorum,zira panel çok iyi!
Not;sorum var sizlere ben bilmiyorum bu konuyu; diyelim ki ben davam dan vazgeçtim desem olurmu?
bir süre sonra baktım alacak panel bulamıyorum bari bunu kullanırım,zaten Monitör olarak kullanıyorum ben bunu!
yani ben 5/5,5 kağıda ne VA alırım ne de IPS alırım 49" olarak
büyük ebat işime yaramaz benim,falsolar çok oluyor! Monitör olarak zaten kullanılmaz