Sataşma olduğu gerekçesi ile mesanın silinmiş sevgili
D
dallas lakin yine de okudum hiç satır atlamadan. Elimden geldiğince kısa bir iki cevap vereyim.
Öncelikle, defalarca belirttim ki bu forum
Sota yani Ahmete aittir. Birlikte kurduk, fikirler ürettik, emek verdik, günlerimizi gecelerimizi ve gözlerimizin nurunu döktük, biz bunları dökerken Ahmet forum sahibi olarak parasını döktü vs vs. Ama yarın Ahmet ''Abi seninle anlaşamıyoruz, yollarımızı ayıralım'' derse bir veda konusu açar, herkesten helallik ister işime gücüme bakarım olur biter. Belirttiğin gibi sana, forum sahibi sıfatı ve şişik ego ile yazmadım, kişisel görüşlerimi belirttim o kadar, katılmak zorunda değilsin.
Resmi,yasal,legal her ne dilde anlaşılıyorsa bir kere daha yazayım ki bu forum benim değil. Ben sadece
mesleki tecrübe ve bilgi birikimlerimi paylaşıyorum.
''Methiyeler dizmişsin'' dediğin Can abiye hem yaşından, hem de
Meslek bilgisinden ötürü saygım var. Buna keza yine mesleki olarak birçok fikrimiz örtüşmez hatta çatışır ve ne kadar güzel ki fikrimin çatıştığı bir insana saygı duymaktan hiç gocunmamışım. O anlamda o yazdıklarına bir anlam veremediğimi belirtmek isterim.
Bir insana saygı duymakta, sakıncalı bir durum görmüyorum ben.
Bir önceki mesajımda da yazdım ve dedim ki herkesin stili farklı, seninki de o. Ona da lafım yok ama başkalarının alanına girme. Senin de bundan gocunmaman gerekir bence.
Ayrıca burada hem bir başkasını ''Sanki otoriteymiş gibi bla bla bla'' tarzı başladığın cümlenin hemen ardından bize de panel dersi vermeye kalkıyorsun ki bu da bir garip, o zaman otorite sen misin? Bunu mu anlatmaya çalıştın anlayamadım?
Sormak isterim, bizlerin internete paylaştıklarının dışında, TV üzerine takılı olmayan bir panel (Opencell) ne zaman ve nerede gördün? Bir paneli ne derece gözlemledin ve hangi mesleki bilgi birikimin ile neresini inceledin? Ne anladın bana bunu izah edebilirmisin? Bir likit kristali mikroskop altında nerede gözlemleme imkanı buldun, gate control unsurlarının nereye yerleştirilmiş olduğunu bilirmisin, katmanların her birisinin ne işe yaradığını bilirmisin?
Yani bana kontrast dersi vermeye kalkmadan önce kendi dersine çok iyi çalışman gerektiğini ifade etmeye çalışıyorum
Yapma lütfen, herkesin alanına saygı duymayı öğren.
Çekirdek aileyiz, öyle kalırız, ayçiçeği olmaya hevesimiz yok. Sessiz, derinden, ağır ağır, gereksiz şişirilmiş kalabalıklar olmadan, bizi seven, bizi bilen, bizi anlayan, bize güvenen, verdiğimiz tavsiyelerden hiç bir zarar görmediği için halen ailemizin içerisinde olan arkadaşlar ile gayet de mutluyuz. Ayçiçeği, BMW, uzay mekiği gibi benzetmeler olmadan da biz mutlu mesut geçinip gidiyoruz burada.
Yani kimseye sataşmadan ve illa ki benim dediğim olacak demeden de tv tavsiyesi vermen çok zor bir şey mi anlamıyorum ki?
Özetle; Sana hitaben her yazdığımda bana, gitmeni istiyormuşum da söyleyemiyormuşum kapısına çıkan cümleler kurmana gerek yok, senin bu forumda olmanın bana biz zararı, olmamanın da bir faydası yok.
Benim ne rakibimsin, ne meslektaşımsın, ne dengimsin, ne de arkadaşımsın. (Bunlar da şişik ego cümleleri değil durum tespiti) Yani ister burada kal, kime ne istiyorsan onu tavsiye et, ister ''Burası bana uymaz'' de veda et sevgili Dallas zira tavsiyeforumu seninle var olmadı ki sen yok olursan bir eksiklik hissetsin.
Senden tek ricam, kalıyorsan başkalarının alanına girme, kimseye sataşma. Konu bu kadar basit aslında
F
fottili nin yazdığını görünce aklıma geldi. ''10 yıllık forum yazarıyım'' sözüne ''38 senelik meslek erbabıyım'' desem yeterli olur mu?
9 yaşımdan beri Elektronik eğitimi alıyorum, Halen de eğitim almak için başvurularım var devlette.
1991 Şubat ayında ilk işyerimi açtım
2004 Yılında kurum içi eğitimler almaya, 2014 yılında kurum içi eğitim vermeye başladım.
Sevgi ile