albanez
Süper Üye
- 19 Mar 2018
- 3,383
Sn.Ado,Vestel in "VA" olan panel modelleri hangileri dir?(eski yeni model farketmez)
Çok fazla modeli olduğu için çeşitli yerler de arada görüyorum ve benim için VA/IPS
ayrımı çok kolay ama her modeli her yer de topluca görmek imkansız,dolayısıyla ben
özellikle "VA" olanların model no.larını öğrenmek istemiştim.
Bir de bugün 4/5 defa eMail onayı istemiştim ve gelmeyince aklıma,sanırım beni
burada da istemiyorlar diye düşündüm;gerçi ben 2 sene oldu bütün forumları
bıraktım emekli olduğum için,sadece arada yabancı bazı üye olduğum yerlere
çok az da olsa takılıyorum,TR de bu işin artık "boku" çıktı ve demi bir yerler de
şöyle bir gezinirken,malum "DH" ve diğer nalet forumlar dan kimileri dem vurmuş
ve birisi de yazmış .......bana da 2 sene Ceza verdiler..... diye,ülen bu ne mantık dır be
yok ağırlaştırılmış müebbet verseydiniz,2 sene CEZA mı olur be yaw,evet cidden
TR de bu iş bitmiş,dünyanın hiç bir yerinde böyle abukluklar olmaz/olmadı yaw
++
Bir de bana sakın soru sormayın beyler,ben emekliyim yaw,bıraktım bu işleri,takip de
etmiyorum;zaten ortada benim açımdan takip edilebilecek panel namına hiç bir şey
kalmamıştır,şimdi ben de arada soru soruyorum sadece,örneğin yukarıda olduğu üzere
Saygılar/CAN
Çok fazla modeli olduğu için çeşitli yerler de arada görüyorum ve benim için VA/IPS
ayrımı çok kolay ama her modeli her yer de topluca görmek imkansız,dolayısıyla ben
özellikle "VA" olanların model no.larını öğrenmek istemiştim.
Bir de bugün 4/5 defa eMail onayı istemiştim ve gelmeyince aklıma,sanırım beni
burada da istemiyorlar diye düşündüm;gerçi ben 2 sene oldu bütün forumları
bıraktım emekli olduğum için,sadece arada yabancı bazı üye olduğum yerlere
çok az da olsa takılıyorum,TR de bu işin artık "boku" çıktı ve demi bir yerler de
şöyle bir gezinirken,malum "DH" ve diğer nalet forumlar dan kimileri dem vurmuş
ve birisi de yazmış .......bana da 2 sene Ceza verdiler..... diye,ülen bu ne mantık dır be
yok ağırlaştırılmış müebbet verseydiniz,2 sene CEZA mı olur be yaw,evet cidden
TR de bu iş bitmiş,dünyanın hiç bir yerinde böyle abukluklar olmaz/olmadı yaw
++
Bir de bana sakın soru sormayın beyler,ben emekliyim yaw,bıraktım bu işleri,takip de
etmiyorum;zaten ortada benim açımdan takip edilebilecek panel namına hiç bir şey
kalmamıştır,şimdi ben de arada soru soruyorum sadece,örneğin yukarıda olduğu üzere
Saygılar/CAN