Yok biz sevgili Umut Barış ile kafaya koyduk, Kendi tv üretimimizi kendimiz yapıp bir yıl içerisinde de batmayı hedefliyoruz
Adem Helvacı bende tekrar teşekkür ederim teyit için soruyorum bu durum ışık sızması değil değil mi? ışık sızması farklı oluyor sanırım. Yani panelde sorun yok.
Siz bunu yapın bırak bir seneyi 2 güne caponyadan gelip sizi fellik fellik aramazlarsa ne olayım.SHARP Panel olsun, SONY işlemci olsun, Android 10.0 olsun, Hoparlörler ve ses sistemi Bang & Olufsen olsun, Yazılımcılar Japon olsun, Vidaları Karstan gelsin, Kasası krom olsun, HDR WCG HLG M+ DV HB olsun, Paneli IPS VA TN karışımı olsun, FOX izleyelim ama Discovery tadı versin.
En önemlisi ise fiyatı 1000tl yi geçmesin, ekranı da 65'' olsun.
Düşündüm de, Sanırım bir seneyi de görmeyiz biz sevgili Umut
Kafam karıştı şu an ben samsung almayı düşünüyordumLG 55UM7100PLB alırım hocam. 3800 lira civarında şuan, 150-200 aralığında da sihirli kumanda alarak toplamda 4000 liraya hem tatminkar görüntü kalitesi, hem yüksek ses performansı, hem de smart özelliğiyle rahat edersiniz. 55" olarak bu cihazı öneririm. 50" olarak da Philips 50PUS7304 tavsiye ederim.
>Eğer kafana yatmadıysa,işin "para" kısmı; o zaman hiç dokunma salla gitsin
>hiç geri yollama işim olmadı bugüne kadar,ancak kurulum yapılmadan da nasıl anlaşılacak?
veya ne gibi sorunlar çıkıyor v.s bilgim yoktur,ancak 14gün geri iade hakkı sanırım bir çok şeyi de
ifade etmelidir,haybaya kanunmu var yaw,ha belki işi yokuşa sürmek olayı olur ki bizim memleket de
bunlar zaten bildiğimiz ve alışdığımız işler!
++
Panel kurulsun,yüzeysel olarak şöyle otur izle bir kaç gün ve tanımaya çalış,nerede neler gördün veya
seni rahatsız ediyor v.s tesbit et bunları sonra yeniden sorarsın,paneli tanımadan ezbere şöyle şöyle yap
demek bence doğru olmaz,önce tanı bu mereti sonra zaten soruların gelecektir,olmadı bana telefon aç
görüşelim,o panel için "iddialı yabancı" yorumları,testleri okudum,ama görmediğim için bilemiyorum
Not;beni düşündüren veya merak ettiğim,bu meretin FALD olması ve her ne kadar tam bir Fald karakteri
göstermiyorsa bile ki zaten gösteren de yok laf aramız da,buradan hareketle,özellikle "gece izle"
kapat tüm ışıkları ve özellikle FILM aç!
Elinde başka hangi cihazlar var panele bağlayacağın?
"DVD" bile olur!
BluRay varmıdır?(veya emanet brisinden bulabilirmisin?)
TVBox varmı?
kısaca bunları bildir neler var diye
55" ekranda philips i önermediniz hocam ?LG 55UM7100PLB alırım hocam. 3800 lira civarında şuan, 150-200 aralığında da sihirli kumanda alarak toplamda 4000 liraya hem tatminkar görüntü kalitesi, hem yüksek ses performansı, hem de smart özelliğiyle rahat edersiniz. 55" olarak bu cihazı öneririm. 50" olarak da Philips 50PUS7304 tavsiye ederim.
Umut Barış İlk sponsourumuzu da bulduk daha ne olsun"Sinek s*çmadık yere yazayım da silmesinler"
Böyle bir laf vardır, bilen bilir... Ha bende buraya yazayım, iş makaradan ciddiye dönerse fotoğraf çekim işleriniz benden, hemi de beleş. Valla.
Ustacım Vestel den alışkanlık yaptı diyorsun sanırımAdem Helvacı benimkinin işlemcisi qualcom olsun
Adem HelvacıAdem bey merhaba, uygun olursa sony xf9005 için danışacağım size.
Gözlemlediğim problem( ki problem saymalımıyız bilemiyorum) özellikle açıklı renkli sahnelerde köşeleri genele yayılmış renklerden bir tık daha koyu olduğunu görüyorum, ama bu renk tonu gibi değil de sanki daha bir tık daha kara, gri gibi. Ve farklı açılardan bakınca, değişik sahnede değişebiliyor bu durum, düz bir renk açsam yok mesela.
Bu problemlerin lcd modellerden yaygın olduğunu biliyorum ama aldığım bu model için de kabul edilebilir mi sizce, teşekkürler.