Q Çevrimdışı

Qtrone

Yeni Üye
25 Kas 2019
36
38
Arkdaslar bu kadar ışık sızması normal mi sizce, iade etmeli miyim?

IMG_20191205_161851.jpg
IMG_20191205_161805.jpg

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
adem bey ,A101 5 aralık Hİ-LEVEl 43 smart tv afişi ile satılıyor.fakat online mağaza da Smart yazmıyor bu tv.
çelişkili bir durum.iletişim bölümünden A101 i aradım.7 dk da telefonu açan olmadı.doğrusu nedir.
online olarak satın aldığımız tv Smart olmayan model mi?

A Çevrimdışı

altinay

Yeni Üye
25 Kas 2019
25
29
4500₺ ye kadar 55+ tv tavsiyesi arıyorum.VA panel istiyorum tam karşıdan ve genelliklle akşamları kullanılacak.PS4 pro için alınacaktır yardımcı olur musunuz ?

mightythor Çevrimdışı

mightythor 

Aktif Üye
6 Tem 2018
499
50
SHARP Panel olsun, SONY işlemci olsun, Android 10.0 olsun, Hoparlörler ve ses sistemi Bang & Olufsen olsun, Yazılımcılar Japon olsun, Vidaları Karstan gelsin, Kasası krom olsun, HDR WCG HLG M+ DV HB olsun, Paneli IPS VA TN karışımı olsun, FOX izleyelim ama Discovery tadı versin.

En önemlisi ise fiyatı 1000tl yi geçmesin, ekranı da 65'' olsun.

Düşündüm de, Sanırım bir seneyi de görmeyiz biz sevgili Umut :kiskis
Siz bunu yapın bırak bir seneyi 2 güne caponyadan gelip sizi fellik fellik aramazlarsa ne olayım.:hihi

D Çevrimdışı

death_system

Yeni Üye
4 Ara 2019
12
32
LG 55UM7100PLB alırım hocam. 3800 lira civarında şuan, 150-200 aralığında da sihirli kumanda alarak toplamda 4000 liraya hem tatminkar görüntü kalitesi, hem yüksek ses performansı, hem de smart özelliğiyle rahat edersiniz. 55" olarak bu cihazı öneririm. 50" olarak da Philips 50PUS7304 tavsiye ederim.
Kafam karıştı şu an ben samsung almayı düşünüyordum :)
Bi araştırayım bahsettiğiniz televizyonları hocam

N Çevrimdışı

Nickname

Yeni Üye
4 Ara 2019
4
40
>Eğer kafana yatmadıysa,işin "para" kısmı; o zaman hiç dokunma salla gitsin

>hiç geri yollama işim olmadı bugüne kadar,ancak kurulum yapılmadan da nasıl anlaşılacak?
veya ne gibi sorunlar çıkıyor v.s bilgim yoktur,ancak 14gün geri iade hakkı sanırım bir çok şeyi de
ifade etmelidir,haybaya kanunmu var yaw,ha belki işi yokuşa sürmek olayı olur ki bizim memleket de
bunlar zaten bildiğimiz ve alışdığımız işler!

++
Panel kurulsun,yüzeysel olarak şöyle otur izle bir kaç gün ve tanımaya çalış,nerede neler gördün veya
seni rahatsız ediyor v.s tesbit et bunları sonra yeniden sorarsın,paneli tanımadan ezbere şöyle şöyle yap
demek bence doğru olmaz,önce tanı bu mereti sonra zaten soruların gelecektir,olmadı bana telefon aç
görüşelim,o panel için "iddialı yabancı" yorumları,testleri okudum,ama görmediğim için bilemiyorum

Not;beni düşündüren veya merak ettiğim,bu meretin FALD olması ve her ne kadar tam bir Fald karakteri
göstermiyorsa bile ki zaten gösteren de yok laf aramız da,buradan hareketle,özellikle "gece izle"
kapat tüm ışıkları ve özellikle FILM aç!

Elinde başka hangi cihazlar var panele bağlayacağın?
"DVD" bile olur!
BluRay varmıdır?(veya emanet brisinden bulabilirmisin?)
TVBox varmı?

kısaca bunları bildir neler var diye

Abi dvd player olacak eskilerden depoya fln bakmam lazım bluray tvbox yok ama her türlü bilgisayar ssd-hdd usbbellek mevcut internette fiber iyi çekerim rusya asya torrentlerinden ne lazımsa. 4k-8k bluray-pinkray :)

aradım servisi gelip kursunlar bakalım webos severim onu kullanırım beni ikna edecektir büyük ihtimal.

kafamda bir soru var ben tv yayını için tivibu uydu kullanıyorum şimdi bunu tv ye hdmi ile verince tv nin kumanda kullanılmıyor. bu tivibu kartını tv ye takıp merkezi sistemden gelen uydu kablosunuda tv ye takıp tivibu yu tv nin kendisinden izleyemezmiyim? Birşeyler araştırdım ca modul le fln oluyor sanırım. Tivibu uydunun kutuyu kullanınca benim tv olacak sana monitör yine.

Sm9010 la ilgili yabancı bir kaç yerde berbat lafları duyunca tosh un 2 katı fiyatı ama özellik ve fark olarak 2 katı değilmi acaba diye dusunmeye başlamıstım ondan huzursuz oldum.

Hatta efsane cuma günü başıma şöyle birşey geldi; vatan mağazasına gittim fiyata bakayım canlı canlı göreyim diye teşhirdekilere bakıyorum tv rezalet gösteriyor altındaki dandik philips bile daha iyi gösteriyor samy desen öyle ben normalde samy i çok beğenmem bana puslu gibi geliyor eskiden crt monitörlerin brightness ini açardik karanlık oyunlarda gizli kapı kutu ararken öyle gözükür bana ama vatanda diğer tüm tvler daha iyi gösteriyor canım sıkıldı bozuldum çıktım gittim sonra aklıma geldi başka bir avm de kendi premium shopa girdim baktım ordanda mediamarkta girdim vatandaki gibi rezalet değil gayet güzel. vatanda bir işler dönmüş ayarları kurcalamışlar sanırım bilerek. sonra oturdum pc başına en ucuz yerden aldım.

Ben bu ölü pixel patlama catlama bulutlama testlerini nasıl yaparım? Tivibu kartını tv ye takma şansım nedir?

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
37
LG 55UM7100PLB alırım hocam. 3800 lira civarında şuan, 150-200 aralığında da sihirli kumanda alarak toplamda 4000 liraya hem tatminkar görüntü kalitesi, hem yüksek ses performansı, hem de smart özelliğiyle rahat edersiniz. 55" olarak bu cihazı öneririm. 50" olarak da Philips 50PUS7304 tavsiye ederim.
55" ekranda philips i önermediniz hocam ?

T Çevrimdışı

Tolga.

Yeni Üye
28 Kas 2019
47
36
Adem Helvacı Adem HelvacıAdem bey merhaba, uygun olursa sony xf9005 için danışacağım size.

Gözlemlediğim problem( ki problem saymalımıyız bilemiyorum) özellikle açık renkli sahnelerde köşeleri genele yayılmış renklerden bir tık daha koyu olduğunu görüyorum, ama bu renk tonu gibi değil de sanki daha bir tık daha kara, gri gibi.

Bu problemlerin lcd modellerden yaygın olduğunu biliyorum ama aldığım bu model için de kabul edilebilir mi sizce, teşekkürler.

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem HelvacıAdem bey merhaba, uygun olursa sony xf9005 için danışacağım size.

Gözlemlediğim problem( ki problem saymalımıyız bilemiyorum) özellikle açıklı renkli sahnelerde köşeleri genele yayılmış renklerden bir tık daha koyu olduğunu görüyorum, ama bu renk tonu gibi değil de sanki daha bir tık daha kara, gri gibi. Ve farklı açılardan bakınca, değişik sahnede değişebiliyor bu durum, düz bir renk açsam yok mesela.

Bu problemlerin lcd modellerden yaygın olduğunu biliyorum ama aldığım bu model için de kabul edilebilir mi sizce, teşekkürler.

Bu gün sevgili E Exodia nın televizyonunu birlikte söktük.

LG marka olan bu tv yi ben parça parça söktükçe, Exodia dan Allah Allah, cık cık cık diye sesler geliyordu :kiskis

Reflektör dediğimiz o yansıtıcı yüzeyin kesim köşelerini gösterdim kendisine ve, işimiz bittikten sonra hücreyi yerine oturtmadan evvel sadece polarizerler varken de karartı olan bölgeleri gösterdim.

Yani SONY vs olması fark etmiyor kesinlikle, Teknoloji bu ise, Snuç kesinlikle değişmiyor. :ok

Geri
Üst Alt