LGE nin zaten bu panel(SM90x serisi) en üst serisi 2019 model ve piyasa da bulacağın en iyi IPS Tv dir!
FALD panel olması en büyük artısı! Sony/Grundig veya diğer IPS ler den çok daha iyidir!
Fald olmasıyla bir çok teknik artı gelse bile bunlar hiç bir zaman adam gibi eskinin bir kaç
panelin de olan FALD gibi de değildir,kısaca bu işi hala beceremiyor yaw hiç kimse amma zormuş be yaw
ülen 10 seneyi de geçti Toshiba&Sharp harici şu işi bir tane adam gibi beceren üretici çıkamadı gitti,ona yanarım
Senin izleme stiline göre,zaten bu panel seni kesecektir,neden huylandın onu anlamadım??
6,7 kağıt bana göre çok yüksek bir 55 lik için ama 65 olsaydı bu fiyata süper olurdu valla
IPS olması bazı dezavantajları taşısa da,LGE en üst seriler de bence iyi iş çıkarıyor!
Toshiba ile alakası yok,bunu geç bir kalem,bunun yerine o zaman Grundig düşünmeliydin
Bence kurdur ama geri iade prosedürlerini bilmiyorum,İnternet den alınan malların iade süreci
sanırım basit/kolay diye duymaktayım,bende bir daha alırsam ve olası bir sorun da rahat geri
şutlamak adına bu yoldan alacağım!
Senden alıp bir başkasına satıyor bu şirketler nasılsa!