albanez hocam ben efsane cuma indiriminden 55sm9010 aldim 6570tl ye o siradada konuyu baya geriden okuyordum bugun anca bitti bu konu. Senin okuduklarindan yola cikarak buna gereksiz para verdigimi dusunuyorum. Sanirim Bu panellere bu paralar fazla diye dusunuyorum artik. Kargo daha bugun geldi kurulum yapilmadi.
Sm8600 bakarken ayni fiyata dustugunden bunu aldim.
Diyorumki cokmu uctum acaba bunun yerine ilk olarak baktigim 55” toshiba mi alsam yada alsaydim?
Toshiba 55V6863 55'' 140 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TVZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu ürun nasildir bu urun hakkinda fikri olan varmi? Benim isimi ips panel goruyor ben ips ile daha mutluyum varsin her detay gozukmeksin canli renkler yeter gece filmcisi de degilim. Normal yayinlarda tivibu uydu kullaniyorum genelde belgesel izlerim tv degistirme sebebim smartindan faydalanip netflix fln biraz daha cok film dizi izlemek.
( su anki eski tv im ayni marka 42lv4500 2011 yilinda almistim masallah hala calisiyor, ve tv olarak bu markaya sicak oldugumdan ayni marka secmistim ama toshibada fena marka sayilmaz bana gore marka takintim yoktur (philips harici )
Sonucta iade sansim var. İnternetten aldim ve daha kurulmadi hatta servisi dahi aramadim kurulum icin bugun geldi kargo. Bu arada servise kurdursam sonra toplayiP kutuya koyup iade edebiliyormuyum? İnternetten almis olsam dahi yok efendim kurulmus bu kutusu acilmis iade edemezsiniz derlermi? Onlar derde hukuki olarak hakkim varmi? Sonucta internet uzerinden mesafeli alisveris de isler daha kolay.
Simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim.
tv'yi geri iade edicekseniz kutuyu açmayın.
kurulumunu yaptırmayın. o şekil Direk iade alırlar.
diğer türlü kurulumunu yaptırtıktan sonra her ne kadar 14 gün cayma hakkınız olsada.
satın aldığınız siteye göre, satın alınan tv'nin teknik servisine göre iade süreci uzayabiliyor, kurulumu yapıldığı için iade de işini yokuşa sürebiliyorlar bu da bir sürü zaman kaybına ve sürecin uzamasına neden oluyor..