evt 55 inç olanı ips ekran. 50 ve 58 olan modelleri va panel olarak geçiyor kardeşim..7304 modelinde.. 7303 göre farkları ilk olarak daha yeni bir seri olması geliyor...yani 7304 2019 model 7303 2018 model olarak karşımıza çıkıyor,kafadan 1.0 maça yenik başlıyor. Dolby Vision Dolby atmos ve hdr 10 artı gibi özelliklerini üst modeli olan ilk yazdığın model 2019 seri olan yeni 7304 modelinde görebiliyoruz..philips the one tv serisi olarak geçiyor 7304 yeni seri daha iyi bir seçim gibi görünüyor bana kalırsa bu ikisi arasında..55pus7304 detaylı inceleyebilen, bilgi verebilecek kimse var mı acaba ? ips ekran galiba, 7303e göre farkı nedir ?
yukardaki sony 55 inç hayırlı olsun kardeşim..görüntü sd yayın olmasına ragman hd gibi görünüyor.üstelik telefon kamerasının çekımi iyi olmadığı halde... dreambox enigma 2 imaj ile muhteşem bir görüntü ortaya çıkmış..
evt..23.5 derece ve hispasatta ki sport tv leri kurmayı unutma... kaça aldın 55 ekran sony ieyvallah kardeşim.. kanalları dolaşırken dikkatimi çekti özellikle sd dizi-film içeriklerinde görüntü çok bozulmuyor hatta lcd 55 ekran tv'ye göre çok iyi denebilir..
Başım ağrıyorken bile güldürdün beni,Allah da seni güldürsün sevgili sarper28
geçen pazar en dip fiyattaykenevt..23.5 derece ve hispasatta ki sport tv leri kurmayı unutma... kaça aldın 55 ekran sony i
tamam bilader.. thor candır gerisi yalandır diyoruz ozaman?geçen pazar en dip fiyattayken
karta taksitle aldım..
Çanak,uydu işini 1 senedir falan bırakdım hocam.
hispasat zor uydu,yerimde yok..
23.5'daki'ler thor'da da mevcut.
thor hala iyi uydu
samsung n5300 modeline bakabilirsinMerhaba arkadaşlar, 1000-1500 TL bandında full HD özellikli 40-43 inc smart olmasa da olur marka farketmeden görüntü ve ses olarak beni tatmin edecek bir TV tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Adem Helvacı