- 23 Kas 2017
- 20,975
Lgsm8000sm 3800 bandında bana o zaman 3000-3500 bandında televizyon tavsiyesi verebilirmisin ip tv izleyeceğim dizi film bazen birde ben bu Tv evlenince de kullanacağım dayanıklı olsun
Adem Helvacı albanez
Lgsm8000sm 3800 bandında bana o zaman 3000-3500 bandında televizyon tavsiyesi verebilirmisin ip tv izleyeceğim dizi film bazen birde ben bu Tv evlenince de kullanacağım dayanıklı olsun
%99 paranizi iade yapacaklar.Bunu aldım ama salatalık gelmez inşallah. Fiyatı yanlış yazmış sanırım. Ürün gelir mi gelmez mi. (Kapıda ödemeyle istedim.)
Adem Helvacı F fikoloji TEKNOWEST albanez M Mustafa4343TV alacağım 3500 civarında tv tavsiyesi almak istiyorum ip tv maç dizi belgesel izlemek istiyorum LG 49sm8000 nanocell bakıyorum başka önerisi olan varmı kara cuma günü tv alacağım yardımcı olun lütfen
hocam yanlıslık olmasın duvarda kıremıt kullanılmaz. briket,tugla,bims,ytong,ates tuglası kullanılır.yarın servis gelip TV kurulumunu yapicaklar 55gcu9800 sormak istediğim şu ben çocuklardan dolayı sehpaya koyduğum TV su teması yüzünde arızalandı için yenisini aldım duvara montaj istiyorum salı günü tesir ürün geldiginde servisteki arkadaş TV çok ağır duvara montaj olmaz dedi kiremit olduğu için çıkar taşımaz dedi şimdi sormak istediğim sadece benim ev mi tuğladan örülü diğer evlerin ki petoname den mi yapılma servis ugrasmak istemediği için mi böyle soylediler yoksa gerçekten duvar taşımaz mi olmadı çelik dübel alıp kendim yapsam olur mu