Bana göre yazılım sorunları da var!
O uyduruk "SmartTV" yi kaldır ya da Android e geç;Sony ve Philips ler gibi! ya da git bir Rusa sana ona göre Smart sistemi versin!
Diğer saçmalık şu dur;yaw Bluetooh artık bir "özellikmi" beyler??? bir seri de bir seride yok
NetFlix birin de var birinde yok! örneğin üst seriden bahsediyorum!
Voice kontrol v.s türü bir şey var benim işim yok ama benim kumanda da vardır ama işlevi yok!
9800 kumandasıyla aynı benimki ve sanırım işlev 9800 de yok,hadi ülen git işine böyle abuklukmu olur kardeşim
Adam uyanık aynı kumandayı bir sürü seri de kullanıyor(yalnış,ülen Çin de kaç paralık şey kumanda)
daha buna benzer bir sürü "saçmalık" var iyi de bu panel "UHD Plus" yani en üstü buymuş!
Bilmediğim toplama bir Smart işi var panel de;sanırım bir "İspanyola" bunu yaptırmışlar bir alay İspanyol siteleri v.s
alayı da paralı sistemler tabi ki
"Air-Mouse" benim panel de çalışmadı! genel de şu Çin işi kullandığımız daha çok TV Box lar da;genel de TV ler de
iş görmez,benimkini de biraz tanıdı biraz çalıştırdı ama full çalıştımıyor! söktüm tekrar denedikten sonra kumanda USB
gözünü
Satıcıları(Arçelik grubu) TV konusun da ilgisiz vede bilgisiz(Promotörleri bile hikaye yaw) Bozdolabı,Ankastre ürünler
Bulaşık Mak. filan işini iyi biliyorlar!
Zincir mağazalar da zaten pek yok,olsa da ilgi pek yok,bilgi de yok sayılır v.s
Teknosa/Vatan da bunlar üvey evlat,sanırım ekmek vermiyor Koç bunlara!
MediaMarkt sanırım biraz daha düzgün gibi geldi bana
Not;bugün TerraCity/Antalya MM ye gittim 55lik 9800 orada teşhir de vardı fiyat yalnış olmasın sanırım 5.669 gibi
küsüratlı bir rakamı vardı! elemanlar(bunlar MM nin kendi adamları dır,tanıyorum hepsini) fazla bir bilgi çıkmıyor!
arkadaşla baktım biraz,inceledim sonra ancak kısa sürdü ve sormadım sıfır fiyatımı teşhir fiyatımı,beni bildikleri için
sıfır KM işime yaramaz benim,şimdi bir kaç gün bekleyip yine gideceğim,bakalım ne olacak,ben bunu 3,5/4 kağıda almayı
düşünüyorum ama bu sene iş Forumlara düştüğü için(Grundig bazında)sanırım satacaklar dır!
Bazı mağaza çalışanı da bunları alıyor! adam eve geliyor forumları inceliyor ve olayı çözüyor!
Vatan/LARA dan bir eleman var tanıdığım ama eleman "TPVision"(Philips) Promotörü olmasına rağmen geçtiğimiz yaz sonların da
benim kullandığım 49VLX9750 yi kapmış mağaza personel indirimiyle 2,7 kağıda kapmış yaw ama millete paso Philips aldırmaya
çalışıyor