Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Denedim, TV bana fırça attı.
Denedim, TV bana fırça attı.
Tv dile geldi ;)) Ne beni yoruyorsun mu dedi.Denedim, TV bana fırça attı.
Onu dese iyi, ağzına geleni saydırdı. )Tv dile geldi ;)) Ne beni yoruyorsun mu dedi.
Ado Hocam ben bu çok basit testi yıllar önce bir yerler den bulup upload etmiştim yeniden,çeşitli Server lara ve geçen zaman
içinde ben diyeyim 10bin sen de 30bin kişi dowload etmiş yaw unuttum sayısını sonra silmiştim yalnışlıkla ve kendi HDD den
basit ama oldukça güzel bir fikir veriyor,panellerin nasıl çuvalladığını insanlar görebiliyor+
Şimdi hem Monitör den açtım hem de buna bağlı 42lik Tosh TV den sıfır falso yağ gibi akıyor yaw
Arkadaşlar daha önce bahsettiğim motion videosu için link veriyorum .Can Abi'nin de bahsettiği gibi ben daha bu videoyu kusursuz oynatan bir televizyon görmedim.
Şu an piyasada bulunan neredeyse tüm panellerde denedim . %90 oyun modun da deneme yaptım ve en iyi sonucu LG full hd oled verdi. Diğer modlar da yaptığım denemelerde tel tel döküldü güzelim televizyonlar. O yüzden kendi televizyonunuz da denemeden önce düşünün derim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
albanez
Oled de logo yanığı meselesi dert, evde 76 yaşında anne ye "bu kanal çok açık kalırsa logonun izi çıkıyor" diye anlatamazsın, sonra değil logo yanığı ekranda Müge Anlı yanığı kalır.Bu video kac yildir dolanir durur
Vatani,teknosasi,media mark hepsindeki
Teshir urunlerinde denedim diyebilir
OLED Haric
Burda OLED etrafina guvenlik guvenlik bandi cekip yaklastirmiyorlar
Tum Test Ettigim Alt Orta Ust Seviye
Panaller Benzer Sekilde Zortladi
Teşekkür ederim sn. Albanez, hanım pencere siler gibi silmiş iyi ki camsil falan kullanmamış, dediğiniz gibi bir katman olduğu söylendi parlamaya karşı bir katman ve evet TV açıkken sorun yok ama kapalı iken siyah panelde özellikle yandan açılı baktığınızda belli oluyor, benim ufak çocuk var 1 yasinda, en sevdiği şeylerden birisi panele dokunmak beş parmak izi çıkıyor ve sık sık silmek zorunda kalıyoruz buna bir çözüm bulamadım bir türlü, duvara asayım dedim ama bana hiç estetik gelmiyor. Tövbe bundan sonra silmem, hanıma da tembihledim, inşallah bir çözüm bulabiliriz.DH/TF de senelerce yazdım,ön katmanlar çok çok özeldir ve silmeyin diye!
Bahsettiğin panel de ise bildiğim kadarıyla "motheye" dediğimiz antireflect türü bir katman vardır ve silinmeye karşı müthiş hassastır!
M ler de tam emin değilim hala ama antirefle bir çalışma olduğunu zaten biliyorum tam motheye olmasa bile benzer bir koruyucu var
Sakın daha fazla silmeyin iyice bok edersiniz! gerçi görüntü varken sıkıntı kesinlikle çıkarmaz ama panel kapalıyken bazı açılardan(ışık
durumuna göre)çizkler belli olur takılmayın buna daha fazla ama sakın silmeyin!!
Birileri çıkıpta şununla sil bunula çıkar filan diyebilir salla geç bunları kardeşim!
Bir süre böyle kalsın sonra sana bazı tavsiyeler de bulunabilirim ama motheye başa beladir bilesin!
Servisle sakın görüşme! bir yerleri de arama kimse bu işin kimyasını bilmiyor sadece sallıyor!
Ben sana duruma göre şunu yap yapma v.s derim biraz geçsin!
Teşekkür ederim sn. Albanez, hanım pencere siler gibi silmiş iyi ki camsil falan kullanmamış, dediğiniz gibi bir katman olduğu söylendi parlamaya karşı bir katman ve evet TV açıkken sorun yok ama kapalı iken siyah panelde özellikle yandan açılı baktığınızda belli oluyor, benim ufak çocuk var 1 yasinda, en sevdiği şeylerden birisi panele dokunmak beş parmak izi çıkıyor ve sık sık silmek zorunda kalıyoruz buna bir çözüm bulamadım bir türlü, duvara asayım dedim ama bana hiç estetik gelmiyor. Tövbe bundan sonra silmem, hanıma da tembihledim, inşallah bir çözüm bulabiliriz.