Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
merhaba, Adem Helvacı Ado hocam ve sevgili forum üyeleri. arka oda için 40-43" arası full hd servis ağı geniş ve ücretsiz kuruluma sahip bir tv aramaktayım. sadece ps4 ve tv box ile kullanacağımdan uydulu ve smart olması şart değil. araştırmalarım sonucu 1580 liraya philips 43bdl4012n/62 modelini buldum bu tv nasıldır veya aynı bütçe civarı tavsiye edebileceğiniz hangi modeller vardır yardımcı olabilir misiniz bir kaç gün içinde alacağım.
aslında 32" bile olur ancak o boyutta bulduğum fhd tvler 40" hatta 43" fiyatlarına satıldığından onlara yöneldim uygun fiyatlı 32" fhd tv önerilerinizede açığım.
32N5000 incelediniz mi acaba?

Hoşgeldiniz bu arada :ok

E Çevrimdışı

emrevuran

Yeni Üye
19 Haz 2019
5
48
Aynı ikileme düşmüştüm. 6950 nin 65 inch e kadar olan versiyonları IPS panel. 70 inch VA panel. Ancak 70 inch olanı canlı olarak cihazı göremedim. Smart olarak LG cok üstün. Sesli komut sistemi iyi çalışıyor. Birde bir hatırlatma yapayım, panel büyüdükçe fiyat 1 inch için bile çok yüksek rakamlara karşılık gelebiliyor. 70 vs 75 inch karşılaştırması fiyat bakımından çok adil olmayabilir.

Ben 75inch Vestel aldım henüz kurulum yaptırmadım. Ancak showroom da gördüğüm ekran fena değildi. Lg 6950 serisinin de 65 inch olanı canlı inceledim, bence güzel. Oldukça naturel görüntü veriyor. Samsung gibi makyajlama yapmıyordu. Ama fiyat karşılaştırması yaparken duvar askı aparatı ve garanti süresini de hesaba katın. Vestelden duvar askı aparatı çıkıyor, LG deki durumu bilmiyorum. Bu ebat tv lerde askı aparatı masraflı olabilir.
Sizden kurulum sonrası vestel 75 inç yorumu bekliyorum

kazim450 Çevrimdışı

kazim450

Yeni Üye
12 May 2019
23
34
Arkadaşlar mobilyadalardaki ötv indirimi televizyonları kapsıyor mu. Yani bu piyasadaki fiyatlar indirimli fiyatlar mı. Haziran ayından sonra fiyatlar artacak mı. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim

D Çevrimdışı

dodoo

Aktif Üye
17 Haz 2019
52
32
Adem Helvacı Ado Abi tekrardan selam,

Bugün çok detaylı olmasa da mağazada beğendiğim modelleri denedim, samsung nu7400 hoşuma gitti gerçekten. Pus7503 e pek bakamadım ama onun kullanıcı şikayetleri biraz ürküttü beni açıkçası.

Şimdi 7400 ün fiyatı 4 küsür, 7500 curve ün fiyatı 3500 seviyesinde. Curve alsak hata etmiş olur muyuz acaba ?

Şu vestel ud9500 e bakayım dedim de en yakın topkapıda gözüküyor, o da bana baya uzak. :)

B Çevrimdışı

Buskerhaund 

Aktif Üye
7 Haz 2019
64
Sayın ado hocam
Daha önce zaman ayırıp tavsiye de bulunduğunuz TV'yi (49 ud 8500) bulamadım. 9200 ise iki yerde gördüm ya ayarları kötü idi ya da bilmiyorum sinmedi içime(büyük ihtimal iç çıkışı yorgunluğuma geldi) bunların yerine bir tavsiyeniz olabilir mi? 9500 serisi mesela, ya da Philips bakayım diyecem ama pek yakın değil bana, Samsung kenarda bir tercih olarak düşünülebilir mi? Olmadı 9200 sakin kafa ile gidip bir bakayım direkt alayım.
Zamanınızı olacağım şimdiden teşekkür ediyorum
Saygılar

D Çevrimdışı

dodoo

Aktif Üye
17 Haz 2019
52
32
Sayın ado hocam
Daha önce zaman ayırıp tavsiye de bulunduğunuz TV'yi (49 ud 8500) bulamadım. 9200 ise iki yerde gördüm ya ayarları kötü idi ya da bilmiyorum sinmedi içime(büyük ihtimal iç çıkışı yorgunluğuma geldi) bunların yerine bir tavsiyeniz olabilir mi? 9500 serisi mesela, ya da Philips bakayım diyecem ama pek yakın değil bana, Samsung kenarda bir tercih olarak düşünülebilir mi? Olmadı 9200 sakin kafa ile gidip bir bakayım direkt alayım.
Zamanınızı olacağım şimdiden teşekkür ediyorum
Saygılar

9500 ün fiyatı dün %15 ile çok iyi seviyeye inmişti ama gidip görmediğim ve hakkında hiç yorum olmadığı için güvenip alamadım :)

B Çevrimdışı

Buskerhaund 

Aktif Üye
7 Haz 2019
64
Sevgili forumdaşım
Farketim, fakat dediğiniz gibi yeterli yorum vb yok, işler eskisi gibi değil maalesef, nerede o canım kalite kokan pioneer(ki hala evimde baş köşe de kullanıyorum film için daha çok) veya Toshiba, veya Sony ler, maalesef yok. Bildiğimi sandığım tek şey zamanında can abinin dediği, TV dünyası artık yalan dolan ile yürüyor. Bu forum gibi tek tük bir kaç yer kaldı birbirine yardım etmeye çalışan fikir beyan eden, ado üstat başta olmak üzere birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz, en azından bu kalmış elimiz de, yoksa ado hocamızın da dediği gibi hataları görmeye çalışırsak eve alınacak tek TV tüplü TV:clap:clap:cay:clap
Ticari kaygılar, servis durumları vb, hangi panel uçup kaçacak şekilde yapılıyor ki! Tabii amacımız hiç olmazsa başımız çok ta ağrımadan 2-3 yıl TVseyretmek(aslında kişisel olarak söyleyeyim çocuklar TV izliyor bir de hanımın bir iki dizisi var)
Eskiden TV yi açtığınız da gerçekten kalite olurdu iç aksama kullanılan malzemeler bir numara idi(adam elektrik aksamı için bile Hitachi malzeme kullanıyor du). Neyse dağıtmayalım, amaç ahaliye TV alayım, pioneer bana kalsın yalan yok :kiskis:kiskis:deli1
Saygılar

M Çevrimdışı

Mmxa00

Yeni Üye
21 Haz 2019
7
43
Merhabalar, yeğenim için bir tv alma aşamasındayım. 49-50 inch, 2500 ile. 4000 tl aralığında fp bir tv araştırıyorum.
Nu4100 ve vestel modelleri aklımda ancak, 27 haziran günü A101 markete gelecek olan Toshiba 49v5863DAT modeli tv hakkında hiç bilgi bulamadım. Ado hocam, Vestel üretimi olduğunu tahmin ettiğim bu tv hakkında yorum alabilir miyim? 2800 tl fiyat içinfp denilebilir mi,vestel ud8200 e göre artıları, samsung nu7100 e göre eksileri nelerdir? Tabi en önemlisi de panel bilgisine erişebilir miyiz. Şimdiden çok teşekkür ederim.

a101-27-haziran-2019-sayfa1.jpg

M Çevrimdışı

mieszkan

Yeni Üye
11 Haz 2019
25
32
Herkese tekrar selamlar, uzun uğraşlar ve izlemeler sonucunda nişanlımla bir kaç tv arasında kaldık. Hepsinin de görüntü kalitesini beğendik.

LG 49-50-55 UK6470PLC (3 boyutuna da baktık güzeldi)

Grundig 49CLX9675 ve 55CLX8675 (Evdeki beyaz eşya ve küçük ev aletleri neredeyse hepsi Grundig oldugu için tercih edildi)

değerli teknik görüş ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. İyi forumlar.

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Herkese tekrar selamlar, uzun uğraşlar ve izlemeler sonucunda nişanlımla bir kaç tv arasında kaldık. Hepsinin de görüntü kalitesini beğendik.

LG 49-50-55 UK6470PLC (3 boyutuna da baktık güzeldi)

Grundig 49CLX9675 ve 55CLX8675 (Evdeki beyaz eşya ve küçük ev aletleri neredeyse hepsi Grundig oldugu için tercih edildi)

değerli teknik görüş ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. İyi forumlar.
grundig yerine aynı modelin arçeliğine bakın bari marka parası değmez

S Çevrimdışı

simsek54

Yeni Üye
14 Ara 2018
6
37
Merhaba
55 inc 4K smart bir tv almak istiyorum 3000-3500arası butcem var ne önerirsiniz ve panel koruması icin darbeleri onlicek bi sey varmi?
Adem Helvacı Ado

Z Çevrimdışı

Zatisahaneleri

Yeni Üye
12 Haz 2019
2
35
Öğrendiğim bir bilgiyi paylaşalım: Regal 50r7520u va panel, Regal 49r7540u hem ips hem de va panel olabilirmiş. Hangisi derseniz ben de karar veremedim çünkü tvleri canlı görmedim doğrusu.

Geri
Üst Alt