Vestel 75UD9550 aldım.
Paneli darbe sonucu kırılan 55'' LG LA660s televizyonum yerine ciddi araştırmalara sonucunda? Vestel 75UD9550 aldım.
Araştırmalar sonucu en iyi ürün tabi ki bu değildi. Lg NanoCell TV ler hoşuma gitti. Samsung' un 6-9 serisi QLED tv lerini de beğendim. Apple tv 4k sahibi ve digitürk abonesi olarak sadece panel olsa bile işime yaracağı için yerli bir marka almaya karar verip Vesteli tercih ettim.
Evet LG veya Samsung mühendisliği kalitesinde olmadığını tahmin ediyorum ancak yerli bir ürün için iyi özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar fayda/maliyet ve teknik özelliklere tabi ki bakmalıyız ancak kullanmayacağınız veya gerçekten aradaki fiyat farkına değmeyecek ayrıntılarda boğulmayın. Nanocell gerçekten güzel bir teknoloji ancak 75 inch boyutta yaklaşık 7000 lira daha pahalı. 7000TL az bir ara değil yaklaşık 1250 Dolar' a karşılık geliyor.
Panel ithal olsa da işlemci ithal olsa da birlikte çalıştırılacakları mühendislik yerli. Yerli ürünlere destek olalım.
Not. TV yi showroomda gördüm ve satın aldım. Evime kurulmadı, kurulduğunda görüşlerimi tekrar yazacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Model Vestel 75UD9655 olacak yanlış yazmışım.
Bende Vestel 49ud9500 model tv'yi alarak kaç günlük arayışımı noktaladım arkadaşlar.Tv'yi hiç görmedim incelemedim.Doğuda küçük bir ilçede olduğum için inceleme şansım da yoktu.Fiyatını hem uygun bulmam,hem yeni model olması,hem de samsung va panel kullanması yüzünden aldım geçtim.Tv gelince resimlerini atarım.Batıya döndüğüm zaman da küçük bir inceleme videosu çekerim.Başta Ado hocam olmak üzere herkese teşekkürler.
Smart beklentiniz yüksek mi?Yok mu 50"-65" arası FullHD panelde kaliteli bir TV tavsiyesinde bulunacak kimse?
Şimdi, yiğiti öldürelim ama hakkını yemeyelim, XF7077 iki PHILIPS in de yanından dahi geçemez.Ado hocam aklıma nereden soktunuz şu sony markayı ya. Şimdi de 50pus7303 ile 49xf7077 arasında kaldım. Ama araya bir 49pus7503 de sıkıştırabilirim. Sony 49xf7077 bu iki philips ürününe göre nasıldır sizce ?
Şimdi, yiğiti öldürelim ama hakkını yemeyelim, XF7077 iki PHILIPS in de yanından dahi geçemez.
Her şeyi geçtim, Ambilıght özeliği dahi yeter bunun için.
Bu mücadelenin galibi benim gözümde 50PUS7303 olur
Abi 49pus7503 yerine 50pus7303 tercih etme sebebi nedir, yine bilmediğimden soruyorum, 7503 bir üst model gibi algıladım ben, bir de ek bir hoparlör takviyesi var sanırım.Şimdi, yiğiti öldürelim ama hakkını yemeyelim, XF7077 iki PHILIPS in de yanından dahi geçemez.
Her şeyi geçtim, Ambilıght özeliği dahi yeter bunun için.
Bu mücadelenin galibi benim gözümde 50PUS7303 olur
Abi 49pus7503 yerine 50pus7303 tercih etme sebebi nedir, yine bilmediğimden soruyorum, 7503 bir üst model gibi algıladım ben, bir de ek bir hoparlör takviyesi var sanırım.
Smart beklentiniz yüksek mi?