S Çevrimdışı

sahatay63

Yeni Üye
29 May 2019
24
44
@ Adem Helvacı Ado Merhabalar sonunda Samsung 55NU7400 ü sipariş verdim bugün elime ulaşacak servis geldiğinde nelere dikkat etmeliyim servise hangi testleri yaptırmalıyım önerileriniz nedir acaba?

M Çevrimdışı

mieszkan

Yeni Üye
11 Haz 2019
25
32
Adem Helvacı Ado hocam aklıma nereden soktunuz şu sony markayı ya. Şimdi de 50pus7303 ile 49xf7077 arasında kaldım. Ama araya bir 49pus7503 de sıkıştırabilirim. Sony 49xf7077 bu iki philips ürününe göre nasıldır sizce ?

S Çevrimdışı

sasuta

Aktif Üye
20 May 2018
138
43
Yok mu 50"-65" arası FullHD panelde kaliteli bir TV tavsiyesinde bulunacak kimse?

L Çevrimdışı

linden

Yeni Üye
18 Haz 2019
4
39
Paneli darbe sonucu kırılan 55'' LG LA660s televizyonum yerine ciddi araştırmalara sonucunda? Vestel 75UD9550 aldım.

Araştırmalar sonucu en iyi ürün tabi ki bu değildi. Lg NanoCell TV ler hoşuma gitti. Samsung' un 6-9 serisi QLED tv lerini de beğendim. Apple tv 4k sahibi ve digitürk abonesi olarak sadece panel olsa bile işime yaracağı için yerli bir marka almaya karar verip Vesteli tercih ettim.

Evet LG veya Samsung mühendisliği kalitesinde olmadığını tahmin ediyorum ancak yerli bir ürün için iyi özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar fayda/maliyet ve teknik özelliklere tabi ki bakmalıyız ancak kullanmayacağınız veya gerçekten aradaki fiyat farkına değmeyecek ayrıntılarda boğulmayın. Nanocell gerçekten güzel bir teknoloji ancak 75 inch boyutta yaklaşık 7000 lira daha pahalı. 7000TL az bir ara değil yaklaşık 1250 Dolar' a karşılık geliyor.

Panel ithal olsa da işlemci ithal olsa da birlikte çalıştırılacakları mühendislik yerli. Yerli ürünlere destek olalım.

Not. TV yi showroomda gördüm ve satın aldım. Evime kurulmadı, kurulduğunda görüşlerimi tekrar yazacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vestel 75UD9550 aldım.

Model Vestel 75UD9655 olacak yanlış yazmışım.

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Paneli darbe sonucu kırılan 55'' LG LA660s televizyonum yerine ciddi araştırmalara sonucunda? Vestel 75UD9550 aldım.

Araştırmalar sonucu en iyi ürün tabi ki bu değildi. Lg NanoCell TV ler hoşuma gitti. Samsung' un 6-9 serisi QLED tv lerini de beğendim. Apple tv 4k sahibi ve digitürk abonesi olarak sadece panel olsa bile işime yaracağı için yerli bir marka almaya karar verip Vesteli tercih ettim.

Evet LG veya Samsung mühendisliği kalitesinde olmadığını tahmin ediyorum ancak yerli bir ürün için iyi özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar fayda/maliyet ve teknik özelliklere tabi ki bakmalıyız ancak kullanmayacağınız veya gerçekten aradaki fiyat farkına değmeyecek ayrıntılarda boğulmayın. Nanocell gerçekten güzel bir teknoloji ancak 75 inch boyutta yaklaşık 7000 lira daha pahalı. 7000TL az bir ara değil yaklaşık 1250 Dolar' a karşılık geliyor.

Panel ithal olsa da işlemci ithal olsa da birlikte çalıştırılacakları mühendislik yerli. Yerli ürünlere destek olalım.

Not. TV yi showroomda gördüm ve satın aldım. Evime kurulmadı, kurulduğunda görüşlerimi tekrar yazacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Model Vestel 75UD9655 olacak yanlış yazmışım.

Selamlar;
Öncelikle ''Hayırlı olsun'' diyelim.

9650 olsaydı itiraz edeceğim bu süreçte, 9650 ye yaptığımız eleştirilere karşı atlan belli adımları görüyor olmamız nedeniyle gayet olumlu ve hatta sizin kullanıcı karakterinize bağlı olarak gayet yerinde bir karar gözüyle bakıyorum.

Ürün geldiğinde görüşlerinizi alabilmek dileklerimle :ok

R Çevrimdışı

Ronades

Yeni Üye
31 May 2019
29
30
Bende Vestel 49ud9500 model tv'yi alarak kaç günlük arayışımı noktaladım arkadaşlar.Tv'yi hiç görmedim incelemedim.Doğuda küçük bir ilçede olduğum için inceleme şansım da yoktu.Fiyatını hem uygun bulmam,hem yeni model olması,hem de samsung va panel kullanması yüzünden aldım geçtim.Tv gelince resimlerini atarım.Batıya döndüğüm zaman da küçük bir inceleme videosu çekerim.Başta Adem Helvacı Ado hocam olmak üzere herkese teşekkürler.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bende Vestel 49ud9500 model tv'yi alarak kaç günlük arayışımı noktaladım arkadaşlar.Tv'yi hiç görmedim incelemedim.Doğuda küçük bir ilçede olduğum için inceleme şansım da yoktu.Fiyatını hem uygun bulmam,hem yeni model olması,hem de samsung va panel kullanması yüzünden aldım geçtim.Tv gelince resimlerini atarım.Batıya döndüğüm zaman da küçük bir inceleme videosu çekerim.Başta Adem Helvacı Ado hocam olmak üzere herkese teşekkürler.

Belki bakış açım ufak bir eleştiri alabilir lakin, bulunduğunuz bölge itibari ile de marka anlamında oldukça doğru bir tercih yaptığınızı düşünüyorum.

Ürü ile ilgili gerekli her türlü destek için yanınızdayız tavsiyeforumu ailesi olarak :ok

Şimdi den güzel günlerde kullanmanızı diliyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado hocam aklıma nereden soktunuz şu sony markayı ya. Şimdi de 50pus7303 ile 49xf7077 arasında kaldım. Ama araya bir 49pus7503 de sıkıştırabilirim. Sony 49xf7077 bu iki philips ürününe göre nasıldır sizce ?
Şimdi, yiğiti öldürelim ama hakkını yemeyelim, XF7077 iki PHILIPS in de yanından dahi geçemez.

Her şeyi geçtim, Ambilıght özeliği dahi yeter bunun için.

Bu mücadelenin galibi benim gözümde 50PUS7303 olur :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Şimdi, yiğiti öldürelim ama hakkını yemeyelim, XF7077 iki PHILIPS in de yanından dahi geçemez.

Bu arada Türkçe uzmanlarından destek alalım,

Yiğiti mi?
Yiğit'i mi?
Yiğidi mi?

:alala

Forum ve tüm sosyal ortamlarda elimden geldiğince Türkçe yazım kurallarına uygun hareket etmeye çalışıyorum ancak bu konuya uygun cevabı bulamadım :alala

D Çevrimdışı

dodoo

Aktif Üye
17 Haz 2019
52
32

Abi 49pus7503 yerine 50pus7303 tercih etme sebebi nedir, yine bilmediğimden soruyorum, 7503 bir üst model gibi algıladım ben, bir de ek bir hoparlör takviyesi var sanırım.

Geri
Üst Alt