Kisuke Urahara
Aktif Üye
- 21 Mar 2019
- 434
Ado hocam vatan bilgisayar teşhir gönderme ihtamli var mıdır? Bı an şüphe ettim İstanbul'daki bir mağazadan gönderildi. Herhalde göndermez umudu içindeyim.
Bılmıordum ve duyduguma sevındım hocam... guzel bır tv nu8000. Sızce ru serısı hangi fiyat bandında girer tr yehocam son güncellemelerle bu sorun tamamen ortadan kalktı
Hocam konu hakkında, hatta Samsung'un 2019 tv serisinin ru olacağını sizden öğreniyorum. Ado hocam müsait olduğunda sizi bilgilendirir diye düşünüyorumBılmıordum ve duyduguma sevındım hocam... guzel bır tv nu8000. Sızce ru serısı hangi fiyat bandında girer tr ye
hocam son güncellemelerle bu sorun tamamen ortadan kalktı
Peki ya altyazı çıktığında ekranın parlaması sorunu giderildi mi bir bilgin var mı ?
En ama en önemli detayı kaçırmışsınızAdo NU8000 s
Hocam sadece meraktan ve bilgi sahibi olmadığım için soruyorum teknik özellikleri hemen hemen aynı olmasına rağmen bu farkı oluşturan nedir ?
Aleykümselam kardeşim.Ado Selamun aleyküm. Ado hocam futbol ve sık sık film izleyen biriyim. bütçem 3000 civarı 49 inc bir televizyon almayı düşünüyorum ne önerirsiniz ?
Buarada Ado hocam nu8000 ile ilgili düşünüp taşınırken, sony 49xf8596 hakkında ne düşünüyorsunuz? Panel hz, input lag, contrast gibi konularda mutlu edermi? Genel değerlendirmenizi merak ettim.
Ado hocam dün ve bugün baya Bi tv baktım kafam da baya karıştı 3 marka var aklımda LG VESTEL VE SAMSUNG vestelde 55" lg ve Samsung da 49-50" alabilirim.
Vestelde bir sürü seçenek çıktı karşıma 49-55"ua-ud-ub şeklinde bunların aralarındaki fark nedir?
Vestel
49ud9200
49ud9360
55ua8300
55ud8460
50ud8100
49ub8300
49ub9100 vsvs diye bir sürü var
Samsungda
50nu7090
49nu7100
49nu7300
49mu7400
LG
49uk7550
49sk7900
Yardımcı olursan sevinirim.
Ado hocam , daha önce AWOX 10240 önermiştiniz ama nette bulamıyorum model kodunda bir yanlışlık mı var acaba?
Bir de vestel 40FD7300'ü önerir misiniz?
Kullanıcı profili: Genelde TV kanallarını seyredecek, youtube kullanabilir, çok çok nadir PC bağlayıp film izlemek isteyebilir, fakat daha fazla bir beklentisi olmayacak emekli bir amcamız
iyi günler ben 49' tv almak istiyorum ama çok kararsız kaldım bütçem max 4500 tl philips 49pus 7503 sony 49xf7596 ve lg 49uk7550 arasında kaldım ilk 2 si androit olduğu için aklımda kaldı bana hangisini tavsiye edersiniz yada sizin önereceğiniz bir model varmıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
film dizi ixlemek ve internette gezmek için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
peki philipsin 59pus 6503 üde eklersek
Selamlar; yeri gelmişken hemen şu bilgiyi yazayım.
Yetkili servis evinize gelip servis kumandası ile servis menüsüne girerek HDMI versiyonunu değiştirmesi gerekiyormuş.
Arkadaşım nasıl yapıldığına dair video da paylaşmış bana sağ olsun lakin servis kumandası olmadan bir anlamı yok
Yani müşteri hizmetlerini arayarak bu durumu iletip servis talep etmeniz gerekiyor
(Tarafıma ulaştırılan bilgiyi direkt size aktardım)