Kisuke Urahara Çevrimdışı

Kisuke Urahara 

Aktif Üye
21 Mar 2019
434
Ado hocam vatan bilgisayar teşhir gönderme ihtamli var mıdır? Bı an şüphe ettim İstanbul'daki bir mağazadan gönderildi. Herhalde göndermez umudu içindeyim.

salihoka Çevrimdışı

salihoka

Aktif Üye
27 Mar 2019
61
Adem Helvacı Ado hocam , daha önce AWOX 10240 önermiştiniz ama nette bulamıyorum model kodunda bir yanlışlık mı var acaba?
Bir de vestel 40FD7300'ü önerir misiniz?

Kullanıcı profili: Genelde TV kanallarını seyredecek, youtube kullanabilir, çok çok nadir PC bağlayıp film izlemek isteyebilir, fakat daha fazla bir beklentisi olmayacak emekli bir amcamız:krokop

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Ado Selamun aleyküm. Ado hocam futbol ve sık sık film izleyen biriyim. bütçem 3000 civarı 49 inc bir televizyon almayı düşünüyorum ne önerirsiniz ?
Aleykümselam kardeşim.

Futbol talebi ve bütçe doğrultusunda ekranı biraz küçük tutmak gerekir veya VESTEL üretimi tvlere yönelmek gerekir ki karar sizindir burada.

43NU7100 ve 49UD8460 inceleyerek düşüncelerinizi yazmanızı rica ederim.

4K takıntınız yok ise FHD önerebilirim ancak FHD olunca özellikler de zayıflıyor biraz :alala

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Buarada Adem Helvacı Ado hocam nu8000 ile ilgili düşünüp taşınırken, sony 49xf8596 hakkında ne düşünüyorsunuz? Panel hz, input lag, contrast gibi konularda mutlu edermi? Genel değerlendirmenizi merak ettim.

Selamlar; yeri gelmişken hemen şu bilgiyi yazayım.

Yetkili servis evinize gelip servis kumandası ile servis menüsüne girerek HDMI versiyonunu değiştirmesi gerekiyormuş.

Arkadaşım nasıl yapıldığına dair video da paylaşmış bana sağ olsun lakin servis kumandası olmadan bir anlamı yok :ok

Yani müşteri hizmetlerini arayarak bu durumu iletip servis talep etmeniz gerekiyor :ok

(Tarafıma ulaştırılan bilgiyi direkt size aktardım)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Ado hocam dün ve bugün baya Bi tv baktım kafam da baya karıştı 3 marka var aklımda LG VESTEL VE SAMSUNG vestelde 55" lg ve Samsung da 49-50" alabilirim.
Vestelde bir sürü seçenek çıktı karşıma 49-55"ua-ud-ub şeklinde bunların aralarındaki fark nedir?

Vestel
49ud9200
49ud9360
55ua8300
55ud8460
50ud8100
49ub8300
49ub9100 vsvs diye bir sürü var

Samsungda
50nu7090
49nu7100
49nu7300
49mu7400

LG
49uk7550
49sk7900

Yardımcı olursan sevinirim.

İş görür olanları işaretledim size.

UA2016 (Aslında 2015 de başladı üretimler)
UB2017
UD2018-2019 gibi düşünün :ok

LG markasını forumda çok defa dile getirdiğim sebeplerle öneri listeme almıyorum, siz dilerseniz tercih edebilirsiniz elbette :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Ado hocam , daha önce AWOX 10240 önermiştiniz ama nette bulamıyorum model kodunda bir yanlışlık mı var acaba?
Bir de vestel 40FD7300'ü önerir misiniz?

Kullanıcı profili: Genelde TV kanallarını seyredecek, youtube kullanabilir, çok çok nadir PC bağlayıp film izlemek isteyebilir, fakat daha fazla bir beklentisi olmayacak emekli bir amcamız:krokop

O zaman elbette FD7300 daha makul bir tercih olur neticede smart desteği mevcut :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
iyi günler ben 49' tv almak istiyorum ama çok kararsız kaldım bütçem max 4500 tl philips 49pus 7503 sony 49xf7596 ve lg 49uk7550 arasında kaldım ilk 2 si androit olduğu için aklımda kaldı bana hangisini tavsiye edersiniz yada sizin önereceğiniz bir model varmıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

film dizi ixlemek ve internette gezmek için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peki philipsin 59pus 6503 üde eklersek

Teknik özellik olarak bakarsak 49PUS baskın karakterdedir.
55PUS un ekran avantajı var ancak 49 yanında zayıf kalır
SONY ye o parayı vermeye yazık olur ki zaten her iki PHILIPS den de zayıf bir tv dir.

SONY tv lere para politikaları nedeniyle ben çok sıcak bakamıyorum. Kendi teknolojisi ve kendi paneli olsa sonuna kadar hak veririm ancak sırf önünde SONY yazıyor diye o arayı vermek benim kanıma dokunur :kiskis

A Çevrimdışı

Askn0more

Aktif Üye
29 Mar 2019
109
40
Selamlar; yeri gelmişken hemen şu bilgiyi yazayım.

Yetkili servis evinize gelip servis kumandası ile servis menüsüne girerek HDMI versiyonunu değiştirmesi gerekiyormuş.

Arkadaşım nasıl yapıldığına dair video da paylaşmış bana sağ olsun lakin servis kumandası olmadan bir anlamı yok :ok

Yani müşteri hizmetlerini arayarak bu durumu iletip servis talep etmeniz gerekiyor :ok

(Tarafıma ulaştırılan bilgiyi direkt size aktardım)

bu degerli bilgi için cok tesekkur ederim hocam. sizden ricam eğer mümkün ise videoyu saklamanız y önünde zira sizinde bildiğiniz gibi servisten servise türkiyede uygulamalar ve tecrübeler farklılık gösterebiliyor. böyle birşey hakkında bilgileri yok ise en azından bizler yol gösteririz. daha önce başıma malesef bir kaç kere buna benzer bir durum geldi. bu durumda benim acımdan nu8000 i degerlendirmemek için bir sebep yok . zira yeni gelen ru8000 serisinin avrupada cesitli ülkelerdeki fiyatlandırmasını kontrol ettim. amerikada, avrupada bir takım ülkelerde ve birleşik krallıkta satılıyor. türkiyeye nu8000'in şuanda websitelerdeki fiyatına gore en az 1500 tl farkla giriş yapacagını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt