Selamlar;
Mesleği, Amacı, Yaşam tarzı, Hayatta kalabilmek için yapması gereken işi
SATIŞ olan kişilerin verdiği bilgilere lütfen güvenmeyin.
Satıcılık mesleğini yapan arkadaşlarım bana darılmasın lakin bir ürün satabilmek için neler yapabildiklerini, neler söyleyebildiklerini, ne vaatlerde bulunabildiklerini onlar benden, ben onlardan daha iyi biliyoruz.
49R6520 model ürün LG IPS panel ile
de üretilmiştir hatta bir tanesinin kodunu vereyim V10114267
Yani o arkadaş ne Vestel'e sormuş, ne de bilerek konuşmamış maalesef. Hatta bir kod daha vereyim V10114999
Buna paralel hem VA hem de IPS panel ile karma üretim yapılmış kod da var. Yani aynen 48R6520 de olduğu gibi, 49R6520 modelinde de yine satın aldığınız ürünün panelinin ne olduğunun kesin bilinmesi için
teknovest ve
F
fikoloji ustalarımızdan seri numarası vererek kontrol etmelerini rica ederek öğrenebilirsiniz.
Ben direkt olarak 48'' almayın demedim, benimki o an size sunduğum gerekçeler ile bir öneriydi yoksa 48 almayın 49 alın demedim.
15 gün sonra çok farklı gelişmeler olur, bir başka arkadaşımız sorar, ''49 almayın 48 alın'' derim zira ortam ne kadar değişken ise benim cevaplarım da o derece değişken oluyor maalesef.
Kişilerin karakteristik durumları, üretimlerin değişkenliği, piyasanın değişkenliği, kurumların tavırlarındaki değişkenlik vs vs. Hepsi etkendir tv tercihlerindeki tavsiyelerimizde