elcapitano
Aktif Üye
- 18 May 2018
- 200
- 33
5500 tl bütçenin var bana 55'4K TV ne önerirsiniz
az daha çıkıp bu tvyi almanı öneririm hocam
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
5500 tl bütçenin var bana 55'4K TV ne önerirsiniz
Ben harranlı, topiğin geri kalanı sendikalı herhalde
regal 49R7020u ile ilgili soru sordum cevap yazan olmadı bekliyoz biri sesimizi duyar zaar
ben 4 gündür kullanıyorum. kanal geçişleri hızlı memnunum 4k görüntüsü güzel, hd kanalları da güzel, sd kanal zaten seyretmiyorum zaten görüntü kalitesi düşük yayın olduğu için ancak tüplü tv ile seyretmek gerekiyor.. pişman olmazsın bence
Finlux derdim çünkü servisi vestel. Servisi olan marka seçmek mantıklı, seg, hi level, regal, nexon, tecwood bunlarda vestelinElton 32 inç 899 TL mi, finlux 32 inç 1050 TL mi
awox diye bi marka var bu nasıl bi de seg mi finlux müFinlux derdim çünkü servisi vestel. Servisi olan marka seçmek mantıklı, seg, hi level, regal, nexon, tecwood bunlarda vestelin
şimdi isteğini karşılayan model olması mantıklı, finlux 3 yıl garanti seg 2 yıl, öyle awox merdiven altı üretimler sıkıntı yaşatır. eğer yaşadığınız bölge küçükse servisleri ne yazıkkı yok. 32'' gibi ürünle çoğu markada montaj ücretli. ama servisi 81 ilde ve ilçede olan vestel mi mantıklı türkiyede toplasan 50 servisi olan televizyon mu mantıklı ? kararı sen vereceksinawox diye bi marka var bu nasıl bi de seg mi finlux mü
ben 55sj800v aldım.1 aydır kullanıyorum.sanırım ışık sızması var.kanal geçişlerınde siyah ekranda tvnın kumandasını sağa sola oynatınca belli oluyor.normal yayında anlaşılmıyor.yalnız renk ayarlamasını bir türlü yapamadım.ne yapsam hoşuma gitmiyor.kanallarda değışıklık oluyor.net canlılık yok.yandan bakınca samsung tvler gibi beyazlama olmasa da renkler matlaşıyor.bellek okuma hatasına şimdilık rastlamadım.ses de pek hoşuma gitmedi.sanırım bas seçtiğimden olabilir.bazen konuşmaları anlayamadığımdan sesi yükseltiyorum.16 metre kare ve 3.5 metre mesafeden 55 inc büyük gelmedi, hatta 65 inch almadım dıye pişman oldum.harici bir uydu alıcısı alsam reklerde değişim olurmu diye düşünüyorum.birde maç izlerken yeşil sahanın üzerinde sanki bulutlanma gibi birşey oluyor.ama dikkatli bakınca sonra bu kayboluyor.ne olduğunu anlayamadım.en çok sihirli kumandası hoşuma gitti.mu 6000 modelide denemek isterdım .lakin tv büyük olduğundan duvardan indirip paketleyip göndermek istemedım.belki ilerde ikinci bır tv olarak oled tv alırım yada bununla değiştırırım
I ilgazcirasi burada size fikir verebilecek, konu hakkında bilgisi olup görmeyen diğer hocalarımı istisna tutaraktan, Ado hocamızdır. Oda galiba iş yogunlugundan bakamadı 3 4 gündür bu başlığa. Keşke bi bilgim olsada ben yardımcı olsam, ama yok
M Miy33 hocam mu7000 de karar kıldık. Annemde mümkün olduğunca küçük bir tv istiyor. O yüzden regalden vazgectik. Siparis içinde, cuma 00.01 i bekliyorum
İsmail, 2 tv modelini kıyaslarken sadece ekran büyüklüğüne takılmışsın. Fakat çok önemli bir kriter var ki; panel tipleri. 7020u İPS, mu7000 de bildiğim kadarıyla VA panel. Paylaştığın fotoğrafta, karşıda; TV'ye yakın olan koltukta açılı izleme oluşacaktır ki bunu dikkate al derim.Mesela ben İPS'ci olduğum için birçok tv modeli va kullandığından dolayı eleniyor benim için.I ilgazcirasi burada size fikir verebilecek, konu hakkında bilgisi olup görmeyen diğer hocalarımı istisna tutaraktan, Ado hocamızdır. Oda galiba iş yogunlugundan bakamadı 3 4 gündür bu başlığa. Keşke bi bilgim olsada ben yardımcı olsam, ama yok
M Miy33 hocam mu7000 de karar kıldık. Annemde mümkün olduğunca küçük bir tv istiyor. O yüzden regalden vazgectik. Siparis içinde, cuma 00.01 i bekliyorum
Sen o mesafeden bırak 65'i, projeksiyon koysan; kimse sana NİYE demez
Benimde oda 4.5 m acaba hangisini alsam mu7000 küçük olur mu ?
oled olarak b7 alacaktım çok pahalı geldiğinden vazgeçtim.mağazalarda ki teşhir ürünlerinde normal tv yayınları olmadığından farkı tam anlayamıyorsun.bunu aldıktan sonra iade edip mu9000 almak istedim.sonra ya bunu da beğenmezsem diyip mecburen kullanmaya devam ediyorum..Bir KULLANICI oled incelemesi süper olur sizin dilinizden
LG tv leri panel olarak sevsem de, TV olarak hep mesafeli oldum. Elbette önerdiğim modeller içerisinde SJ800 var lakin sizin şikayetleri açıkası SJ800 de ben gözlemlemedim.
Daha bu sabah mağazada UJ630 u incelerken aynı sizin anlattığınız gibi bir türlü istediğim rengi ve canlılığı yakalayamadım.
HDR kullanıcı seçimine sunulması ve tepkileri canlı canlı görmeniz güzel ancak yine de ben tatmin olamadım bu tv den.
Önce PHILIPS sonra da LG bu iki tv de menü bakımından benim listemde en son sıralarda yer alır.
Haaa mibox + Phılıps + ambilıght müthiş bir sonuç verir o ayrı konu )