İ
İsmailorhan06
Yeni Üye
- 15 Kas 2018
- 19
- 34
İ İsmailorhan06 bende çok düşünüyorum 7020 hem boyut hem de işlev olarak ama hala kararsızımM Miy33 tabiki. ayın 22 sinde muhteşem cuma varmış hb de. Fiyatların durumuna göre sipariş geçeceğiz oradan. Hb de 7020u siparisi geçen kimse yok. Satıcı nedir nasıldır, onuda bilemiyoruz...
Evet black friday var o zaman aldık aldık bakalım artık o zamana kadar ya mu7000 yada 7020 alacağızM Miy33 tabiki. ayın 22 sinde muhteşem cuma varmış hb de. Fiyatların durumuna göre sipariş geçeceğiz oradan. Hb de 7020u siparisi geçen kimse yok. Satıcı nedir nasıldır, onuda bilemiyoruz...
Hepsi buradadan 2600e aldım 7020yi evde servisi bekliyor, ilçe de olduğum için çarşamba geleceklerM Miy33 tabiki. ayın 22 sinde muhteşem cuma varmış hb de. Fiyatların durumuna göre sipariş geçeceğiz oradan. Hb de 7020u siparisi geçen kimse yok. Satıcı nedir nasıldır, onuda bilemiyoruz...
49r7020u ile ilgili sorusu olan sorabilir
n11 iştereyondan aldım.Nereden aldığınızı öğrenebilirmiyim. Hb de hic alan olmamış galiba. Satıcı hakkında bi görüş sahibi degiliz. Gg de 2 yıl garanti yazıyor...
Kurulum yapıldıktan sonra Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim ?Hepsi buradadan 2600e aldım 7020yi evde servisi bekliyor, ilçe de olduğum için çarşamba gelecekler
+ları ve -leri nelerdir memnunmusunuz görüşlerinizi alablirmiyim ?49r7020u ile ilgili sorusu olan sorabilir
43 inc idealdir 49 büyük gelir burayaMerhabalar herkese. Bu odaya 49r7020u mu.. 43mu7000 mi tavsiye edersiniz. Bütçem ikisinede uyuyor. mu7000 açı problemi vs yazilmis baska sitelerde. Yardımlarınız icin şimdiden teşekkür ederim.
49-50-55 inç uygundur bence
Benimde oda 4.5 m acaba hangisini alsam mu7000 küçük olur mu ?
follow me özelliği pasif bu özellik bu tv de yokmu49r7020u ile ilgili sorusu olan sorabilir
hocam bu bütçe için 55nu8000 e bir bak derim. git gözünle gör sonra 23 kasımdaki indirimlerden amazon.com.tr den filan kapmaya çabala.5500 tl bütçenin var bana 55'4K TV ne önerirsiniz
ben 4 gündür kullanıyorum. kanal geçişleri hızlı memnunum 4k görüntüsü güzel, hd kanalları da güzel, sd kanal zaten seyretmiyorum zaten görüntü kalitesi düşük yayın olduğu için ancak tüplü tv ile seyretmek gerekiyor.. pişman olmazsın benceBen harranlı, topiğin geri kalanı sendikalı herhalde
regal 49R7020u ile ilgili soru sordum cevap yazan olmadı bekliyoz biri sesimizi duyar zaar