[IMG]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/0/363.jpg?1527372547[/IMG]
Ado hocam yukarda deneyimlerimi yazmıştım. Alttaki sorularıma cevap verebilir misiniz. Özellikle 55XF7096 modeline IPtv yüklenebiliyorsa bu modele sıcak bakıyorum. Bir üst modeli olan 55XF7596 da olabilir. Ama Android işletim sisteminde zamanla şişmeler olabilir, çoluk çocuğun elinden kumanda düşmez diye çekiniyorum. Hocam 2 günüm var acil cevaplayabilir misiniz? Uğur böcekli siteden 11.11'de tv aldım. Tv'nin paneli kırıkmış satıcı gönderemedi. Yani kısmetse 19.11.2018 de tekrar indirim kodu yüklenir. 1 gün alışveriş sürem olacak. O yüzden acil cevabınızı bekliyorum. Saygılarımla.
Şimdi özellikle Sony'nin XF 7096 modeline VA panel olmasından dolayı sıcak bakıyorum.(Diğer model 55XF7596 da Va panel ise ona daha sıcak bakıyorum
) Ancak kafamda deli sorular.
1) Bu tv ye IPtv yükleyebiliyor muyum.
2) Bende 1TB harici harddisk var. İçi çeşitli uzantılarda film dolu. Bu tv beni codec konusunda madur eder mi? Ya da uygulama mağazasından (Wevd app store) media player yükleyebiliyor muyuz. (Kodi, bs player, gom vb...)
3) Şu anda kullandığım tv 2011 yılında aldığım Samsung 40C653 modeli. Çok güzel tv'ydi. Ancak çocuklar haşatını çıkardı. Panelde darbe sebebi ile ceviz büyüklüğünde bir sürü karalar var.
Fikir verirseniz ya da alternatif de olabilir, çok sevinirim. Bütçe max 5500TL. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi.
Oda büyüklüğü 4x6,5 mt.
Tv kısa kenarda, yukarı aşağı oynar başlıklı askı aparatı ile sabitlenecek. Gece avizedeki ışık yansımasın diye oynar başlıklı almıştım. Pencere tam tv'nin karşısında. Bu yüzden daha çok VA panele yönelmiş durumdayım. IPS de olabilir, ama pencere çok parlarsa sonra pişman olurum.