1-Beyler, "IPS" li panelli olursa ve örneğin Vestel ile LGE arasında kalırsanız vede LGE nin de fiyatı
oldukça fazla olursa;Vestel alın!
Bence ilk etap da arada ki farka bakın,haybeye fazla para vermeyin LGE ye!
Bu meretlerin hepsi de(Marka bazın da) baş ağrıtır,LGE daha fazla ağrıtır ve daha fazla adamı hasta eder!
2-LGE nin bana bir esprisini filan söylermisiniz acaba "teknik" olarak?? hadi bunu da geçtim ne artısı var?
3-Bu arada neden 65" oluyor?? 55" olsa kurtarmazmı acaba! veya 75 verelim size,bu uyarmı?
nedir 65" kriteriniz?
yaw duvara Tablomu alıyorsunuz da örneğin çok büyük istiyorsunuz! valla bana göre 110" luk bir Tablo
duvar da çok güzel gider ama 65 veya 85 panel bu TAblo gibi güzel olmaz/olmayabilir hatta sizi
sıkıntıya sokar v.s v.s
4-65" oldumu ve de adam gibi demiyeyim ama,eli ayağı düzgün panel bulmak zordur!!
Dikkat ederseniz bazı markalar da 65 ve üstünden fiyatlar uçar(HiEnd paneller de ama bana göre adı "HiEnd" oluyor
az biraz!) yada uyanık üreticiler kırpılmış(teknik kalite&donanım v.s olarak) alın size 65" deyip,hiç te değmeyecek
panelleri satıyorlar!
65" de "filim için de filim" vardır Beyler!
Bir de 65" isteyen adam ltf sıralasın tercihlerini,neden 65" oluyor??
4K diyorsa onuda yazsın bakalım nasıl bir 4K!
Yoksa kendisini tatmin etmek için;paneli 65" diye Youtube dan çiçek-böcek hayvan manzara filanmı izleyecektir!
yaw arkadaşlar onun bunun lafına filan kanmayın,"olursa büyük olsun" v.s tarzı sloganvari lafları filan geçin!
Bu meretler büyüdükçe sorunları da en azından "resim kalitesi" v.s olarak büyümektedir!
2013 den beri UHD paneller üretilip satılıyor,alan ne kazandı-almayan neyi kaybetti yaw??