Aslında şu yansıma olayı olmasa ve üretimde olsalar bence en doğal en babası pana plazma tvdir.
Çevre dostu değildir
Yüksek enerji tüketir
Yüksek ısı üretir
Kısa ömürlüdür
Burn in olasılığı %70-80 dir
Arıza olasılığı yüksek ısı ve yüksek akım nedeniyle normalden yüksektir
Onarım maliyetlerinde standart bir LCD tv dahi alabilieceğiniz rakamlarla karşılaşırsınız
Yine de görüntüsü CAN dır
Vestel almadan once diger odamda lgnin 60pn6500 plazma tvim var led tv alinca alisana kadar atla karayi secdim Ado hocam hatta led tvimde wcg olupda performans nasil alamadigima bile sasirmisdi sanirim bu gozlerin alismasi suresinden gecdim gercekdende kisin odayi kalorifer petegi gibi isitiyordu led tv alinca fatura farketti ama goruntu kalinesine gelicek olursak cok dogaldi ve plazmayi her cesit konumdan cok guzel izleyebiliyordum. Ado hocam yanilmiyorsam plazmalarin tepkime suresi cok az yani panel hz'leri cok yuksek duydum dogrumudur.Son serilerde düzeltme ve gelişmeler oldu fakat ilerlemedi. Ledlere göre avantajı olmayan yanları var. Led tv görüntü hiç doğal değil bir önceki lcd tv yi hiç yazmıyorum. Pastel boya
Vestel almadan once diger odamda lgnin 60pn6500 plazma tvim var led tv alinca alisana kadar atla karayi secdim Ado hocam hatta led tvimde wcg olupda performans nasil alamadigima bile sasirmisdi sanirim bu gozlerin alismasi suresinden gecdim gercekdende kisin odayi kalorifer petegi gibi isitiyordu led tv alinca fatura farketti ama goruntu kalinesine gelicek olursak cok dogaldi ve plazmayi her cesit konumdan cok guzel izleyebiliyordum. Ado hocam yanilmiyorsam plazmalarin tepkime suresi cok az yani panel hz'leri cok yuksek duydum dogrumudur.
Vestel almadan once diger odamda lgnin 60pn6500 plazma tvim var led tv alinca alisana kadar atla karayi secdim Ado hocam hatta led tvimde wcg olupda performans nasil alamadigima bile sasirmisdi sanirim bu gozlerin alismasi suresinden gecdim gercekdende kisin odayi kalorifer petegi gibi isitiyordu led tv alinca fatura farketti ama goruntu kalinesine gelicek olursak cok dogaldi ve plazmayi her cesit konumdan cok guzel izleyebiliyordum. Ado hocam yanilmiyorsam plazmalarin tepkime suresi cok az yani panel hz'leri cok yuksek duydum dogrumudur.
Aslında şu yansıma olayı olmasa ve üretimde olsalar bence en doğal en babası pana plazma tvdir.