S
SudaEriyenAspirin
Aktif Üye
- 22 Haz 2018
- 284
- 34
43l2863 a101de tekrar satışa çıkıyormuş.
bilin bakalım kaç para
bilin bakalım kaç para
Uçmuşlar43l2863 a101de tekrar satışa çıkıyormuş.
bilin bakalım kaç para
aynen hocam bu tv listemdeydi artık değil. aynı paraya n11den 4k 40 inç vestel alabiliyorumUçmuşlar
Vestel üretimi olanlar öneriliyor.Yerli malı televizyonları önerir misiniz acaba arkadaşlar?
Ado
Iyi gunler herkese. Kusura bakmayin klavyem ingilizce. Tarafsiz yorumlar oldugunu duydum ve yeni uye oldum. Mevcut TV'im 42LD650 ve neredeyse mefta oldu. Son arizasi HDMI'dan yayin izlerken surekli kendini tekrar baslatmasi. Hem buyutmek hem yenilemek istiyorum fakat karistim kaldim. En son bu TV'yi alirken yazilimsal hizlanmalar daha yeterli olmadiigi icin 100Hz panele yonlendirmislerdi. Fakat simdi 100Hz panellerin fiyatlari ucmus. Gerci hepsi cok ucuk ama...
Su anda Digiturk kutusu var. Futbol tutkumuz.
Internet uzerinden yayin (mac+film/dizi) de izliyoruz.
Tv aldikdan sonra yakin bir zamanda muhtemelen bir oyun konsolu alacagiz.
50-55 inch aklimizdaki buyuklukler.
Izleme mesafesi agirlikli olarak 3m ve aksamlari izlenecek.
Butcem 4K idi ama anlasilan uzerine cikmam gerekiyor.
Ben olcup gozlemleyemedigim icin cok karistim yok edgelit mis backlit mis 8+FRC imis yok direkt 10 bitmis.
Yardimci olabilir misiniz?
Tesekkurler
Tabi ne kadarı yerli tartışmalarına girmiyorum lakin evet, VESTEL üretimleriniz, hem markanın TV konusundaki başarısı hem de satış sonrası hizmetlerde 2012 den sonra yarattıkları fark nedeniyle öneriyoruz.Yerli malı televizyonları önerir misiniz acaba arkadaşlar?
Koşullar bu ise size uygun olan tv SJ800 dür.selamlar. kampanyaları takip edip 3000 tl altinda bir tv almak istiyorum. aklimda
samsung 43mu7000
sansung 43nu7100
lg43uk6470
lg43uj701v modelleri var.
bu modellerden hangisini onerirsiniz.
tv ye hem karsidan hem yandan bakılacak.
mumkunse hareketli sahnelerde atlama veya gecikme olmayacak bir tv ariyorum.
Tabi ne kadarı yerli tartışmalarına girmiyorum lakin evet, VESTEL üretimleriniz, hem markanın TV konusundaki başarısı hem de satış sonrası hizmetlerde 2012 den sonra yarattıkları fark nedeniyle öneriyoruz.
Gerçi VMH son zamanlarda biraz ilginç, değişik kararlara imza atıyor ancak biz yine de genel geçer bilgileri kabul ediyoruz ve ne olursa olsun söz konusu TV ise yine de ARÇELİK markasından çok çok daha önce olduğunu iddia ediyoruz (Ben ediyorum en azından)
Buzdolabı söz konusu olsaydı tereddütsüz VESTEL almayın, ARÇELİK alın derdim. Ancak TV ise neredesye tüm VESTEL üretimleriniz özellikleir size uygun olmak kaydı ile alabilirsiniz
Nerede?hocam konu dışı bi sorun var jvc 50vu73t ile ilgili.. müsaitsen bakabilir misin?
Nerede?