Peki bu logo yanığı konusunda son durum nedir artık yok falan diyorlar ama yine de sormak istedim siz değerli ustalarımaLG C oled serisi, C3 yada C4 .
Peki bu logo yanığı konusunda son durum nedir artık yok falan diyorlar ama yine de sormak istedim siz değerli ustalarımaLG C oled serisi, C3 yada C4 .
Redditte pwm_sensivite sayfası ve Ledstrain gibi sitelere baktım titreşim konusunda en iyi olarak TCL ve Hisense markalarını söylüyorlar o yüzden TCL alacağım Türkiyede başka alternatif yok gibi.Bu konuda işin zor. Sony nin 80-85 fald olmayan modelleri vardı. Sony artık ülkemizde yok. TV lerde pwm kullanırlar. Bu konuda sizin gibi olanlarla Google araciliyla siteleri forumları takip edersiniz. İzlemeniz yakından ise daha uzaktan, ortam ışığı hep olsun izlerken. Başka alternatif olarak
Teşekkürler EderimBu modeller arasında farklılık ya kasa rengi ya ayak olur. Yada satış noktaları çakışmasın diye fiyatta. Modelinin kodu ile oynarlar.
Teşekkürler EderimBu modeller arasında farklılık ya kasa rengi ya ayak olur. Yada satış noktaları çakışmasın diye fiyatta. Modelinin kodu ile oynarlar.
en azından bloominge faydası olur 85 de güzel tv canım ikisi de üzmez deyip kaçayım albanez abim gelmeden160 vs 720 karartma bölgesi.
Evet abi, kağıt üzerinde haklı olabilirsin. Ama bölge sayısı tek başına fark yaratmıyor. Kullanılan algoritma ve yazılım da önemli. Yani firma bir sonraki modelinde bölge sayısını düşürüp yazılımı geliştirerek aynı performansı veya daha iyisini verebilir. Veya başka bir marka daha düşük bölge sayısı ile daha iyisini sunabilir. Sony X95L'de 480 bölge var mesela ve bence QN90'dan daha iyi.
Yazdıklarımdan QN85 daha iyidir anlamı çıkmasın, zaten alt modeldir. Lakin arada uçurum kadar fark vardır da diyemem. 10.000 kimine göre büyük paradır kimine göre bir detaydır, orasını bilemiyorum.
Bir de kullandıkları geniş açılı katman yüzünden QN90'ın özgün kontrastı QN85'e göre daha zayıf.
Q80D ve qn85D bölge sayısı az olsa da, bayağı sorunsuz çalışıyor algoritmasi. çiçeklenme nerdeyse hiç yok gibi. Aradaki fark hdr da olur. 90 hdr da daha yüksek nitte çıkar. Bu TV ler iyi LCD modelleri konuştuğumuz fiyat farkıni da ve bütçenize göre karar verirsiniz.en azından bloominge faydası olur 85 de güzel tv canım ikisi de üzmez deyip kaçayım albanez abim gelmeden
TV ne kadar açık kalacak bir günde ? Ne izleyeceksiniz ağırlıklı olarak ? Gündüz uydu kanalları açılıp saatlerce izlenecek mi ? Yoksa sadece akşamları mı kullanacaksınız ?Peki bu logo yanığı konusunda son durum nedir artık yok falan diyorlar ama yine de sormak istedim siz değerli ustalarıma
Eşim de bende çalışıyoruz hafta içi akşam 5den sonra evdeyiz haftosunu bütün gün evdeyiz. TV kanalları çok kullanmıyoruz daha çok Netflix falanTV ne kadar açık kalacak bir günde ? Ne izleyeceksiniz ağırlıklı olarak ? Gündüz uydu kanalları açılıp saatlerce izlenecek mi ? Yoksa sadece akşamları mı kullanacaksınız ?
Daha önce QN85C de kullandığınıza göre bence bu sefer OLED alın. Görüntü kalitesini daha ileri boyuta taşımış olursunuz. LG G3, G4, C3, C4 modellerini öneririm.Eşim de bende çalışıyoruz hafta içi akşam 5den sonra evdeyiz haftosunu bütün gün evdeyiz. TV kanalları çok kullanmıyoruz daha çok Netflix falan
Çok bilgim yok açıkçası, bilen bir arkadaş varsa yazar. Daewoo olan modelde sadece VA panel kullanılıyordu galiba, diğeri karma paneldi.Bu gece sipariş vereceğim bu iki televizyon aynı galiba , hangisini tavsiye edersiniz. Günlük tv kanalları izlemek ve sinema için ucuz olsun istedim.
Techwood 65TEC9700ua veya
Daewoo 65DE55UA11
Birde bunların android olmayanı var ,android mi daha iyi olur
Peki aralarında sıralama yapacak olursak nasılsın olurduDaha önce QN85C de kullandığınıza göre bence bu sefer OLED alın. Görüntü kalitesini daha ileri boyuta taşımış olursunuz. LG G3, G4, C3, C4 modellerini öneririm.
Sıralama şöyle olur;Peki aralarında sıralama yapacak olursak nasılsın olurdu
Teşekkür ederimSıralama şöyle olur;
- G4 Oled
- G3 Oled
- C4 Oled
- C3 Oled