heamvivma Çevrimdışı

heamvivma 

Aktif Üye
21 May 2020
456
34
Yaklaşık 1 yıl önce Daewoo 50DA75UA11 modelini almıştım. Cihazın sesi ekran kalitesi güzel ama Android kısmı hantal kalıyor geliyor bana. 15 bine kadar hantal kalmayacak bir tv önerir misiniz? 50 inç ten küçük olmayacak.
Tv box almak istemiyorum. Çift kumanda vs gıcık oluyor. Ama tek çözüm buysa yani bu bütçeye Androidi hızlı bir ürün yok derseniz tv box düşünebilirim.

Samurai Çevrimdışı

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,736
40
Yaklaşık 1 yıl önce Daewoo 50DA75UA11 modelini almıştım. Cihazın sesi ekran kalitesi güzel ama Android kısmı hantal kalıyor geliyor bana. 15 bine kadar hantal kalmayacak bir tv önerir misiniz? 50 inç ten küçük olmayacak.
Tv box almak istemiyorum. Çift kumanda vs gıcık oluyor. Ama tek çözüm buysa yani bu bütçeye Androidi hızlı bir ürün yok derseniz tv box düşünebilirim.
Sırf işletim sistemi yavaşladı diye komple tv'yi yenilemek mantıksız olur eğer görüntüsünden memnunsanız. Zaten 15.000'e işletim sistemi iyi bir tv bulmak da imkansız. En iyi çözüm tv box kullanmak olur, bence tabi.

S Çevrimdışı

snl99 

Aktif Üye
19 Şub 2020
150
40
Kullanmadığınız uygulamaları silin , deneyin.

S Çevrimdışı

snl99 

Aktif Üye
19 Şub 2020
150
40
Merhaba arkadaşlar. 65' Tv için Vestel yetkili servisinin kullandığı ücretsiz duvara askı aparatı nasıldır. Eskiden olduğu gibi plastik olanlar mı kullanılıyor.
(65TEC9700ua televizyon sipariş ettim. )

Görsel deki aparat mı kullanılıyor,
Screenshot_2024-10-02-22-51-18-36_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

CanBatdal

Yeni Üye
21 Eyl 2024
7
30
Son
Uygulama yuklersiniz. Android TV Google TV aynı olup isim değişikliği arayüz değişikliği ve kullanıcı profilini ekleyerek Google TV adını verdiler. Eski fire TV arayüzüne benzettiler arayüzünü.
Size son olarak şunu sormak istiyorum, Google tvlere mesela tcl 55c745'e apk yujleyebiliyor muyuz

F Çevrimdışı

firtinakosar

Yeni Üye
5 Eki 2024
7
35
Merhabalar
4 sene önce yine tv bakarken bu foruma denk gelmistim. uyarilara rağmen samsung Tu 7000 modelini aldım 2 sene önce garantiden panel degisti. Simdi yine aynı sorun var garantisi bittigi icin ve kronik sorunlu oldugu icin yeni bir tv alacağım.

Tvyi daha çok youtube ve film dizi izlemede kullaniyorum.

Önceligim uzun omurlu olması ve goruntu kalitesi. Telefondan ekran yansıtma özelligide olursa süper olur.

Şu model çok iyi derseniz 2-3 bin daha esneyebilirim.
Şimdiden teşekkürler.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,904
Merhabalar
4 sene önce yine tv bakarken bu foruma denk gelmistim. uyarilara rağmen samsung Tu 7000 modelini aldım 2 sene önce garantiden panel degisti. Simdi yine aynı sorun var garantisi bittigi icin ve kronik sorunlu oldugu icin yeni bir tv alacağım.

Tvyi daha çok youtube ve film dizi izlemede kullaniyorum.

Önceligim uzun omurlu olması ve goruntu kalitesi. Telefondan ekran yansıtma özelligide olursa süper olur.

Şu model çok iyi derseniz 2-3 bin daha esneyebilirim.
Şimdiden teşekkürler.
50-55 inç C755 modeli takibe alırsın. Fiyatı düşünce alırsınız. Bu model iyi

M Çevrimdışı

muteveffa

Yeni Üye
10 Kas 2018
4
43
Tcl bilkom dan vazgeçip kendi urunlerini direkt getirmeye başladı mı? Eğer öyle ise fiyatta indirim bekleme iyimserliginde bulunmalımıyız?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,904
Tcl bilkom dan vazgeçip kendi urunlerini direkt getirmeye başladı mı? Eğer öyle ise fiyatta indirim bekleme iyimserliginde bulunmalımıyız?
Bilkom devam ediyor diye biliyorum. Fiyatları takip edersiniz.
50 inç te C755 iyi bir fald panel Va 8 alanlı bir panel.50 incler arasında.
55 inç lerde
55CS3 LG oled
Q80 ve Qn85D Samsung
55C755 tcl LCD olarakta bunlar.
Bunların fiyatlarını takıp ederseniz. Bazı zamanlarda düşürüyorlar. Bütçeye uygun hangi model dek gelirse alınabilir.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,904
Artık TV piyasası, oled ve LCD olarakta bölgesel karartma (mini LED yada fald farketmez). Bu şekilde piyasası oluşuyor. Bu şekilde gidecek. Normalide bu.
Çinliler LCD mini LED
Koreliler oled (woled, qd oled) olarak piyasaya yön verecek. Diğerleri bunları takip eder gibi geliyor bana

P Çevrimdışı

privateryan

Yeni Üye
6 Eki 2024
2
31
Herkese merhaba, 9 yıldır UE55ES7000 Samsung led tv sini kullanıyoruz. Son 3 yıldır ekran kenarlarında ufak tefek renkli çizgiler mevcut. Kısacası panel 3 yıldır arızalı. Artık düzgün bir yeni tv almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Öncelikle tv'yi kullanım şartlarımı belirteyim, Televizyon salonda kullanılacak , salonun tipi dikdörtgen dar uzun, bir duvardan diğer duvara mesafe yaklaşık 6 metre. Televizyon bizim evde sürekli gece gündüz açık olur. 24 saatin 17-18 saati garanti açık diyebilirim. Oled tv satın almak istiyorum fakat yoğun kullanım olacağı için muhtemelen ömrü 4-5 yılı göremeyecek ekran yanığından dolayı. Oled sizin kullanım şartlarınıza %100 uygun değil derseniz, yine Lg marka Led tv düşünüyorum. Bunun paneli kaç sene götürür acaba aynı kullanım şartlarında? Satın almayı düşündüğüm modeller aşağıda, şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Dediğim gibi oled alma gücüm de var, fakat para muhtemelen çöpe gidecek 4 yılda ekran yanığı olacak gibime geliyor.

Son düzenleme:
W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,904
Herkese merhaba, 9 yıldır UE55ES7000 Samsung led tv sini kullanıyoruz. Son 3 yıldır ekran kenarlarında ufak tefek renkli çizgiler mevcut. Kısacası panel 3 yıldır arızalı. Artık düzgün bir yeni tv almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Öncelikle tv'yi kullanım şartlarımı belirteyim, Televizyon salonda kullanılacak , salonun tipi dikdörtgen dar uzun, bir duvardan diğer duvara mesafe yaklaşık 6 metre. Televizyon bizim evde sürekli gece gündüz açık olur. 24 saatin 17-18 saati garanti açık diyebilirim. Oled tv satın almak istiyorum fakat yoğun kullanım olacağı için muhtemelen ömrü 4-5 yılı göremeyecek ekran yanığından dolayı. Oled sizin kullanım şartlarınıza %100 uygun değil derseniz, yine Lg marka Led tv düşünüyorum. Bunun paneli kaç sene götürür acaba aynı kullanım şartlarında? Satın almayı düşündüğüm modeller aşağıda, şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Dediğim gibi oled alma gücüm de var, fakat para muhtemelen çöpe gidecek 4 yılda ekran yanığı olacak gibime geliyor.

LG nin LCD yerine, Samsung yada tcl modelleri daha iyi bir tercih olur. UT9100 size görüntüde hiçbir üste taşımaz. Eski modelinizden bile geriye götürür.
55C755 yada 55Q80D modellerinden birini tercih edin. Fiyat takibe alın. Bu iki modeli.

V Çevrimdışı

valarian

Yeni Üye
19 Eyl 2024
3
25
Merhabalar, baya süredir bir tv arayışındayım. Forumlar vs'de epey araştırma da yaptım. Son olarak da sizlere danışmak istedim. Akşamları belki 3-4 saat film izlemek, içerik tüketmek ve maç izlemek bir tv arıyorum. Bütçem 30k civarı. 55 inc'te c745 ve c755 arasında kaldım. Konsol veya pc ile kullanmayacağım için 144hz pek bir işime de yaramayacak gibi. Daha iyi bir alteranatif olabilir mi? ya da bunlardan hangisini seçmeliyim? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

Geri
Üst Alt