Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
6520 idealAdo abi media markette 49 inch vestel 2400 sence nasıl yoksa regal 48R6520 ideal mi
6520 idealAdo abi media markette 49 inch vestel 2400 sence nasıl yoksa regal 48R6520 ideal mi
Hocam merhabalar öncelikle;
Forumunuzu şans eseri buldum, bilginiz ve paylaşımı konusunda çok ilgimi çekti ve üye olup size soru sormaktan kendimi alamadım.
Bunun için öncelikle kusura bakmayın
hocam hayırlısıyla Ocak ayında evleniyoruz nişanlımla ve evimize bir tv düşünüyoruz.
Aradığımız özellikler Smart tv olması,
40-43 inç olması,
çözünürlük 4K olması şart değil ancak güzel bir seyir zevki istiyorum çünkü film ve dizi hastasıyız
ve dahili WI-FI olması.
Büyük bir il ya da ilçede yaşamıyoruz her hangi bir teknik servis konusunda da sorun yaşamak istemiyoruz.
Önerilerinizi paylaşırsanız çok ama çok mutlu edersiniz.
Şimdiden cevabını bekliyorum iyi günler dilerim.
Ado hocam vaktiniz olursa özellikle sizden mesaj ya da cevap bekliyorum teşekkürler herkese...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak teknosa da önerilen bir ürün var cazip geldi kendileri.
Grundig 40VLE6830 BP 40" 102 Ekran Full HD LED TV
ürün budur Grunding hiç aklımda yoktu Toshiba ya da Samsung düşünüyordum ancak smart tv arayüzü beko ve LG ile aynı bu arkadaşın ve çok kullanışlı fiyatı da cazip geldi.
Gel gelelim teknik terim ve özelliklerden çok anlamam teknolojiye uzak değilim ama tv ye uzağım açıkcası.
Bu kardeşinize düğün arefesinde yardımcı olursanız çok mesut bahtiyar olurum
Bu gece 21:00 22:00 dolaylarında forumda olurum, geçmişten beklettiğim kardeşlerimin işlerini çözmeye çalışacağım, nasipse sabahçıyızKimseye maaş bağlayıp sordum soruyu ver cevabı bir durum olmadığına göre ortada bir fiyasko olamaz.,
Gönüllülük esasına dayanarak insanlar mesai harici vakitlerinden fedakarlık ederek bir ortam oluşturmuşlar ve özelikle de üyeler bir kişiye oldukça yüklenmekteyken durum gayet normal. Birde buranın olmadığını yada olduğundan habersiz olduğumuzu düşünelim lütfen.
32 inç full hd ve canlı renklere sahip bir tv arıyorum, karanlık ortamda film izlemek için kullanacağım (sanırım bu nedenle pva panel olsa iyi olacak gibi) tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Hamd olsun Adem Bey sağolun. TV siz sayılmam aslında alt yazıları ve kanal bilgilerini göremiyorum üstten üstten izliyoruz şimdilik daha fazla yayılma olmadı arada bir renk değiştiriyor çizgiler çıkıyor eğlence oldu bize,. 49ud9650 modeli baz alarak (fiyatlar bu gün ki gibi olmak şartıyla) bir daha ki aya sizlerinde yönlendirmesiyle bir TV alma hamlesi planlıyorum. İlginize teşekkür ederim,kolay gelsin.ofis76 Nasılsın ? nasıl gidiyor TV siz hayat
Merhaba, bu televizyon kalmamıştı. Ben de Youtube'da yorum yazdığım Grundig tvyi aldım. Bir ara siteye girişte sorun yaşamıştım şimdi düzelmiş.
Süper, Önümüzdeki ay'a kalacaksa belki o zaana beklediğim bazı gelişmeler de olabilir. Her şeyde bir hayır vardır diye boşuna dememiş büyüklerimizHamd olsun Adem Bey sağolun. TV siz sayılmam aslında alt yazıları ve kanal bilgilerini göremiyorum üstten üstten izliyoruz şimdilik daha fazla yayılma olmadı arada bir renk değiştiriyor çizgiler çıkıyor eğlence oldu bize,. 49ud9650 modeli baz alarak (fiyatlar bu gün ki gibi olmak şartıyla) bir daha ki aya sizlerinde yönlendirmesiyle bir TV alma hamlesi planlıyorum. İlginize teşekkür ederim,kolay gelsin.
Bu televizyondan kaç tane kurduysam 1 tanesinde dahi panelinde falso çıkmamıştır hem de özellikle beyaz ekrandaki homojenize açısından. MB211S anakartın da performansı ortada. TOSHİBA nı kendisine özgü yazılım stili cabası.1 tane kalmış 4k dan vazmı geçsem
Merhaba, bu televizyon kalmamıştı. Ben de Youtube'da yorum yazdığım Grundig tvyi aldım. Bir ara siteye girişte sorun yaşamıştım şimdi düzelmiş.
Teşekkür ederim. Tavsiye ettiğiniz ürünleri bulamayınca bakınırken Grundig denk gelmişti. Şimdilik üründen memnunum. Tabiki de inceleme yaparım, fakat çanak antenle uydu alıcısını da test ettikten sonra yapmak istiyorum. Tam anlamıyla ürünü deneyimlemedim. Öbür ay anten alıp uydu kanallarına da bakacağım.Aslında imkanınız var ise GRUNDİG tv için model belirterek kendiniz bir başlık açıp forumdaşlarımıza GERÇEK kullanıcı yorumları içeren bilgi deneyim ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşırmısınız?
Bu şekilde bilgileri aynı platformda toparlayarak ileride aynı modelin olası aıcılarına tecrübelerinizi aktarabiirsiniz
Hayırlısı olsun dileklerimle
Teşekkür ederim. Tavsiye ettiğiniz ürünleri bulamayınca bakınırken Grundig denk gelmişti. Şimdilik üründen memnunum. Tabiki de inceleme yaparım, fakat çanak antenle uydu alıcısını da test ettikten sonra yapmak istiyorum. Tam anlamıyla ürünü deneyimlemedim. Öbür ay anten alıp uydu kanallarına da bakacağım.