selodonanım
Aktif Üye
- 4 Ara 2017
- 247
İnternet fiyatlarına da zam gelir bence. Önümüzdeki hafta kesin 65 inch alacağım online satış sitelerinden.4000TL daha ver, bir PALİO al azizim
İnternet fiyatlarına da zam gelir bence. Önümüzdeki hafta kesin 65 inch alacağım online satış sitelerinden.4000TL daha ver, bir PALİO al azizim
Teşekkürler Ado azizim ama bazı arkadaşlar pek cihazı beğenmemiş galiba o yüzden arada kaldım ?
Beğenmeme kavramı altında yatan gerekçeler önemli.
Mesela;;
Arkadaşımız öncesinde hangi tv yi kullanıyordu ki bu tv yi beğenmemiş?
''Beğenmedim'' ifadesinin altında yatan somut etken nedir?
TOSHİBA yı beğenmeyen kardeşlerimizin ise REGAL i beğenmeleri zaten mümkün değil
Ado abi ürünü buldum 48R6250f senin evde de varmış kaçırmayayım ben bu ürünü bütçemede uygun şimdi almak için site araştırıyorum
40KU7000 pahalı mı olur?Baskan 32 inchten vazgectim
40inch
full hd
smart
wifi ozelliklerinde
(4k olursa iyi olur)
uygun bir tv ariyorum marka takintim yok.
yardimci olursan cok sevinirim.
tesekkurler.
Abi REGAL olduğu için yetkili yetkisiz satıcı farketmiyor o nedenle güvenirlik seviyesi en üst puanda olan herhangi bir mağazadan alabilirsinAdo abi ürünü buldum 48R6250f senin evde de varmış kaçırmayayım ben bu ürünü bütçemede uygun şimdi almak için site araştırıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Önereceğin bir site var mı abi ?
40KU7000 pahalı mı olur?
Sorun değil, ben de tahmin ettim tuzlu olacağını ancak yine de fikrini alayım dedim biraz araştıralım bakalım ;)Az daha uygunu olsa iyi olur baskan
Ugrastırıyorum ama kusura bakma
Kaça aldınız hocamarkadaslar bugun Regal 48r6520f servis tarafından kuruldu ve Ado hocamın yonergeleri ile tum testleri yaptım.Birkac saatlik kullanıma ragmen su an icin urunden oldukca memnunum.Göruntu kalitesi olsun,internet hızı olsun olcukca yeterli.Tek olumsuz yanı ses seviyesinin yetersizligi diyebilirim.@ado hocam full yazılım konusunda yardımcı olursa onuda guncelleyecegim fakat son gunlerde bu konuda ilgisiz oldugunu goruyorum ya da zamanı yok bilemiyorum.
2020 lira, 100 lira chip para hediyesi ile 1920 liraya geldiKaça aldınız hocam
4k yayın yapan tek kanal var uyduda bildiğim kadarı ile ve bütçeme ihtiyacima en uygun TV bu idiTeacher yeni tv almışken neden 4k özellikli almadınız
Kanal olarak bakma sadece. 3 uyduyla 8 kadar şifresiz 4k kanal izlersin. Ayrıca 4k tv nin media player özelliği daha gelişmiş.2020 lira, 100 lira chip para hediyesi ile 1920 liraya geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4k yayın yapan tek kanal var uyduda bildiğim kadarı ile ve bütçeme ihtiyacima en uygun TV bu idi