@erkurt selamlar
-Pany 900 Bluray yazdıkların içinde açık ara en iyisi hatta hiç tartışmasız!
-Alman VAT alışta düşmez ama çıkışta(örneğin Havalanı)bunun için gişesi vardır
anında %19 geri iade ederler
-bu arada fiyatı çok güzel bulmuşsun hemen kap,benim bahsettiğim yer de sağlamdır
ancak fiyatı tatlı değildir
Sony den X800/700 leri bir şekilde biliyorum veya test için kullanıyorum bunlar da çok iyi
ama bir Pany değil!!!
zaten üst kapağı açıp da içine şöyle bir bakman yeterlidir,yaw Sony fasoncu diğer Pany
ana üretici kardeşim ancak buna karşılık Sony yinede kaliteli devreler kullanıyor
hele ki fiyatına göre ama tabiki Pany 800/900 gibi de değildir
-Resim kalitesi süperdir Pany lerin,ancak media-player için desteği codecler olarak
çok sınırlıdır,illegal hiç bir codec(audio-video yoktur)
WMV/VC1/AVI(çoğu dosya-version) oynatmaz!
rakibi Oppo/Denon/Yamaha bunların fiyatına da bakınca Pany hepsini çok ciddi solluyor!
onun için sana dedim Denoncu olarak,aç üst kapağı içine,manzara ciddi farklıdır!
-Pany de "Model" konuşulmaz hiç bir devirde(BD ler için)zaten herifler bir model yapıyorlar
5/10 sene aynısına devam ediyorlar,Sony veya diğerleri ise kasayı değiştirip her sene yeni model
derler!
-Erdem beyler Pany işini bıraktırlar normalde çünkü Panasonic/Türkiye biliyorsun
2013 de Dükkan kapattı,ancak eski müşterile ve dahi hala bir sürü PDP(Pany )
kullananlara her türlü desteği veriyorlar,Almanya ayakları var bunların
BD ler içinse zaten getirip 3 katı fiyatla satıyorlar,işin o kısmını karıştırma şimdi
Almanya €990 burada x 3 € 3.000 e veriyorlar,ancak alıcısı hala var çok az da olsa!!
-UBP lerin yanında bunlar SAT-Receiver/Recorder+Player kombileri de özel istekle
getiriyorlar! fiyat katlamalı yine 3x !!
Panasonic Almanya ve UK bu konuda çok güçlü pazara sahip dir her devirde!
herifler model bile değiştirmiyorlar yaw,gerek görmüyorlar ve müşterileri de
ona göre tabiki malın fiyakasına filan batmıyorlar,açıp içine bakıyorlar
-DMR serileri 9/8 süper,Tuner kaliteleri Techni/Humi/Kati den bile çok çok daha iyidir!
-Not;aynı şekilde Pany OLED ve LCD leri de dahili uydu alıcı Tunerleri açık ara en iyisi
kesinlikle Receiver gerekmez!
bulursan 9 değil de 8 serisi kap derim sana!
++
Bluray için 2 tane film de koy kutuya öyle gönder bana,test için gereklidir
DVD ve 2k Bluray için bende var bunlardan gönderme,kurulum da yapma!!
ver kargoya göder bana,2 gün bende kalır sadece
ama SAt-Reciever için 3/4 gün kalması gerekiyor!
kolay gelsin
++
OLED için G3/4 için mail dan yazmıştım diğer detayları G3 OK dir G4 e hiç gerek yok++